Header

Lön i morgon så nice! I dag har vädret varit riktigt tråkigt här nere så barnklubbarna har faktiskt haft barn! I morse var det bara 4 men eftermiddagen hade 16 och nu på kvällen så var det 6. Vi håller på att packa ner en massa saker då det börjar närma sig slutet så vi har saker att göra.  En sjuk sak med Kroatien är att maskarna här nere är helt enorma denna som ni ser på bilden är 3 fötter!! Helt sjukt ! Ska sova nu saknar alla där hemma!
Pussis❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag! I dag slutade vi vid cirka 22. För barnledare hade underhållningen. Det var lika kul som förra gången. Dock är jag jätte trött så i dag blir det inte någon utgång utan det får bli nästa vecka. Dagen har varit bra, hade en session sen så packade vi ner en massa saker. Så dagen har varit bra med andra ord! Mina armar och mitt ansikte är halvt rött då jag var i röda laget i dag och gick all in! Tur att man är ledig i morgon, förhoppningsvis försvinner allt i morgon när man duschar en andra gång!
Pussis ❤

Likes

Comments

Kom hem för en stund sedan, vi hade choklad party nu på kvällen. Det blev faktiskt bra även fast åldrarna 3-11. Nu i slutet av säsongen så måste vi slå ihop våra sessions, för att vi får inte tillräckligt med barn (ganska tråkigt och leda massa lekar med 1-3 barn.) Sedan så måste vi börja packa ihop rummen så från och med i dag om jag förstod rätt så ska vi ha sammanslagna sessions. Det blir säkert toppen tror jag. I morgon så ska vi barnledare ta över underhållningen igen. Tagga!!

Pussis❤

Likes

Comments

Älskar halvdagar! I dag var det en session på schemat och sedan lunch nu sitter jag vid datorn på mitt rum. Jag väntar på att min tvätt ska bli klar så jag bädda min säng med nya rena lakan. I söndags så hade vi ett avslutningsparty då säsongen börjar närma sig sitt slut. Det var super kul, det var dock mindre kul att vara på jobbet dagen efter. Jag mådde bra på morgonen men på eftermiddagen så kom tröttheten och huvudvärken. Alla mina arbetskamrater plus jag såg ut som vi var halv döda haha men det var det värt! I kväll så blir det middag på hotellet då en kollega fyller år i dag så då ska vi fira henne. Det ska bli mysigt. Men vi hörs!

Pussis ❤

Likes

Comments

Och ännu en teamshow avklarad! Bara 3 kvar nu.. snabbt går det här! I dag var det inte så många som kollade på underhållning, eller det är lågsäsong nu så vi har inte så många resenärer längre:) I dag har allt gått bra, fick ett astmaanfall på slutet av våran partydans så det var lite jobbigt, men med bra arbetskamrater så löste sig allt. Min manager skjutsade också hem mig så det var skönt att inte behöva gå efter det. Men nu ska denna tjejen sova!
Pussis❤

Likes

Comments

Så då är måndagen klar! Det betyder halvdag i morgon! Det behövs verkligen då jag har ont i halsen och antagligen har feber med! Så det blir att vila när jag har jobbat klart! Det har inte hänt så mycket. Jobbar och jobbar så det går snabbt här nere.  Vi har mycket mindre barn nu så det är lite skönt men man vill inte ha för lite barn för då går tiden långsamt. 10 barn är en perfekt summa då man hinner prata med dem, lekarna tar inte för lång tid och det blir inte så högljutt. Ha en bra kväll allihopa!

Pussis❤

Likes

Comments

Tänk att det är sista dagen i augusti i morgon... Det är helt galet! Tiden har verkligen sprungit iväg här nere! Och det ska bli skönt att åka hem om ca 1 månad då jag verkligen saknar alla där hemma.. Men det är fortfarande 31 dagar kvar så får göra det bästa av tiden som är kvar. Det märks att högsäsongen börjar ta slut då det är massa arbetskamrater som åker hem, så det blir lite tårar då och då. Vi hade show ikväll och det var kul som vanligt dock var/är jag riktigt trött så ville mest hem och sova .  Men nu ligger jag i sängen ny duschad och klar för lite sömn. Så kram på er alla där hemma saknar er!

Pussis❤

(bästa ägodelen som mamma tog med sig! mitt kära täcke😍)

Likes

Comments

Ska alldeles strax gå och lägga mig.  Denna dagen har gått snabbt men har varit lite tuff då man har varit trött.  Men nu så ligger jag under mitt täcke som mamma och pappa tog med sig när dem var här. Dem var här en vecka och jag sov i deras rum då de hade 2 sovrum .  Lyxigt värre och så skönt var det och inte behöva gå till hotellet då dem bodde på det hotellet jag jobbade på.  Det var jätte mysigt  när dem var här och de hade med sig marabou och goa citron kakor! MUMS! Men nu är dem hemma igen 😢 Lite tråkigt men det kommer gå snabbt! Men nu är det sleeping time. 

Pussis❤

Likes

Comments

Sitter just nu och har lunch, väldig välbehövlig för är super hungrig!  I går var vi lediga och vi som jobbar på barnklubbarna var i Trieste i Italien. Det var kul vi kollade på kläder tjatade och bara hade det riktigt gött. Kom hem sent dock så är lite seg nu, men så kan det va! Nu ska jag jobba!

Pussis ❤

Likes

Comments

I dag slutade vi runt halv tio, vi hade pizza party, när vi kom hem så fixade vi oss och så drog vi ut till en bar. Det har varit en super trevlig och rolig kväll men tyvärr så måste man ju gå och lägga sig när man jobbar i morgon. När vi var på baren så spelade vi lite olika festlekar och en var sanning och konka.. Folk trodde nog att vi var knäppa för jag var tvungen att ställa mig upp och ropa att jag älskar Simon, någon annan var tvungen att gå bland folk och låta som en kyckling.Men det har varit sköj!

Pussis❤

Likes

Comments