Header

Så det är den 19 Februari 2015.  Så för nio dagar sedan så var det exakt 4 månader kvar till studenten. så kommer den dagen man har sätt fram emot sen man började skolan,men nu både man hatar den och älskar den. Det jag menar är studenten. Efter tolv år i skolan, av svett,tårar, och blod så är skolan slut. Man har haft tolv år i skolan... Och snart är dem slut. Jag vet inte om jag ska gråta eller skratta? Visst jag är sjukt glad att man slipper sitta och panikplugga dagen innan ett jätte stort prov, eller sitta flera timmar och skriva på den där j*vla inlämningen som verkligen inte make no sense. Men man gör det ändå, all press, all panik för att man ska få så bra betyg som möjligt, för att komma till just den dagen. STUDENTEN. Man firar den, man känner sig oövervinnlig, lycklig, och kanske man känner en anning panik. Som gömmer sig bakom alla lyckorus som man upplever den dagen. Den dagen kommer vara en av de bästa dagarna i ens liv.(säger alla som har tagit studenet) Men dagen efter? När man inser att shit.. det här är inte ett sommarlov. Utan jag måste ta tag i mitt liv nu. Jobb,boende,familj, och vänner. Man kan säga att det är dags och ta tag i sitt framtida "Svensson liv". Jag vill skaffa familj, och hus, och allt det där. Men jag vill också se världen, uppleva,saker, ha en miljon olika jobb så jag kanske hittar det där jobbet jag verkligen inte kan tänka mig att byta. Men hur? Hur ska man hinna det? Det känns som att innan man är 40 så ska man ha ett stabilt förhållande, barn,hus och ett fast jobb. Ha! Om jag har räknat ut rätt i mitt huvud så kommer jag va klar med allt jag har tänkt att jag vill göra ungefär vid 40. Så allt det där Svensson livet, kommer antagligen och förhoppningsvis vänta lite på mig. Men ändå jag kan inte låta bli att ha den där känslan att tiden är knappt. Som att jag kommer inte hinna en enda sak som jag vill.. Men men vi får väl se.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så alla vet ju att det redan är oktober! Och det är snart Halloween! Jag har inte klätt ut mig på år och dagar, men nu ska jag antagligen på en fest och vad ska man välja? Det finns så sjukt mycket ! Lättaste är att köpa något bara men tycker oftast att det blir att det slutar upp med att man ser likadan ut som någon annan... Men här kommer några förslag från partykungen.se  Ursäkta att bilderna bilderna blev as suddiga.

Funderar på pingvinen;) Vilken skulle ni välja? Eller har ni några andra förslag?:)


Likes

Comments

Efter en tuff jobbdag och med plugg så gjorde jag i ordning en liten fruksallad och dricker loka med päronsplit smak. Den är så gooood!😍 Och nu ska jag bara sätta mig och ta det lugnt och spela sims. Helt enkelt en riktigt lugn kväll blir det. Ha det bra!

Likes

Comments

Som alla vet så är det september! Och jag säger bara shit vad snabbt det går. Men det är faktiskt mysigt nu när hösten kommer. Det blir mysiga halsdukar,massa ljust tända långa avkopplande bad med en härlig bok, te och mysiga filmkvällar. Mys! Säger jag bara! Och här får ni lite inspobilderna. Låt den mysiga hösten komma!:)

Likes

Comments

Jag älskar verkligen Mollys Sandéns nya musikvideo. Hon är så vacker och sjunger så j*vla bra! Känner igen mig väldigt mycket i den musikvideon. Men vad tycker ni?Likes

Comments

Hejsvejs! Då är det lördag igen och äntligen så är jag ledig från jobbet lite. I dag har jag städat och fikat med min familj. Riktigt mysigt❤Senare i kväll så kommer mina brudar och det blir mys, äta och dricka lite gött😘 Vad ska ni hitta på i dag?

Likes

Comments

Vi var i varberg för några veckor och då var det Hallifornia där och jag var där med mina sötnosar Natalie och Sara! Enjoy!:)

 


Likes

Comments

sitter och har rast just nu och äter smarrig kvarg och dricker kaffe:) idag så blir det jobb och sedan bara ta det lungt och sitta vid datorn:)

Likes

Comments

Här har ni en hel outfits från Gina! tänkte till hösten när det börjar bli lite kallt ute men tyvärr så har inte outfitsen några skor eller accessoarer men hoppas ni gillar det ändå!                                                                                                                                                                                          

Likes

Comments