Jaha nu är jag tillbaka här igen då.. Så vad har hänt sedan mars då jag bloggade sist? Jo en jävla massa. Okejj jag kommer ta det lite snabbt då jag inte orkar skriva i typ 2 månader eller så utan jag vill ha ut allt så jag kan börja blogga varje dag istället. 

JJ och jag blev aldrig kompisar igen riktigt innan nian tog slut. Men jag och P blev. Dock blev vi inte lika tighta och jag kände att hon valde andra människor ett tag framför mig och J men eftersom jag inte orkade bråka mer så orkade jag inte bry mig. Min klass och jag då var på läger och jag trodde att de skulle bli helt grymt. Att jag, J och P skulle bo i samma stuga och prata osv som bara vi kan. Visst vi hamnade i samma stuga men med tre andra... En var L och de andra två var kompisar till henne. P pratade knappt med oss under hela lägret utan hon var med och skrattade åt mig när de andra också gjorde de. Vi skulle vara borta två nätter men jag pallade inte mer än en natt så dagen efter på kvällen kom mina föräldrar och hämtade mig. 

Sedan gick allt så snabbt, lärarna började prata om hur mycket de skulle sakna oss och sedan var det cabaré och skolavslutning och vips så stod vi alla nior i våran gate och grät medans vi kramade om varandra och våra lärare. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Tårarna slutade inte. Att inte få se J varje dag, att inte få höra en lärares röst varje dag, att inte få höra en annan lärares skämt varje dag men framför allt att lämna ett område som var tryggt, att ta steget ut i världen och långt från tryggheten. 

Sedan var det sommarlovet och eftersom jag inte gjort speciellt mycket så skriver jag inget om de. 

GYMNASIET! 
Jag kom in på mitt förstahandsval vilket var skönt de. Och jag har gått i skolan en vecka. Mer om gymnasiet kommer i nästa inlägg! 

Puss & Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej alla igen! vad händer i era liv nu? i min händer egentligen inte så mycket.. allt flyter på som vanligt med att alla är falska och sviker en.. kul kanske inte :-/
  • 27 Readers

Likes

Comments

Okej jag vet. Nu är det sjukt längesedan jag skrev och antagligen har ni ingen aning att jag fortsätter att blogga. Hej på er igen! 

Varför har jag börjat skriva igen?: 
Mitt liv är ett rent helvete just nu! Jag orkar inte allt kaosar blää  trött på allt!

Sedan sist har det hänt så sjukt mycket att jag inte ens vet i vilken ände jag ska börja!
Kommer ni ihåg P? Jo vi blev faktiskt kompisar igen och den vänskapen varade i ungefär två veckor innan den föll i bitar. Jag fick veta att hon hade varit otrogen med min pojkvän. Jag var förkrosad, jag är förkrosad. Alla vet väl hur kompisregeln är? Man tar inte kompisars killar. Det är ingen ursäkt att hon var sur på mig när det hände. Jag sitter här och gråter när jag skriver 😭 Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Såklart så hade jag ett stort bråk med min kille och vi båda slutade som singlar. Det var punkt ett som har hänt.

Kommer ni ihåg JJ också? Under tiden (höstas) när jag och P bråkade så blev jag närmre kompis med JJ och en ny tjej L. Jag har haft hur kul som helst tillsammans med de och vi har pratat om allt och jag kände att jag verkligen tyckte skolan var rolig igen. Nu har det gått en månad sedan jag fick reda på P och mitt EX och du ska såklart jag börja bråka med de med. Det värsta är att jag inte har någon aning alls varför de är sura på mig. Det var en måndag och vi skrattade och hade kul som vanligt och sedan på tisdagen så var de helt plötsligt hur sura på mig som helst. Jag antog att de skulle vara sura en till två dagar men nu har det gått nästan två veckor! Varför ska jag bråka med alla? Tur att jag har J. 

Jag som redan har det tufft med mycket problem och framför allt dåligt självförtroende mår inte direkt bättre av att folk börjar hata mig lite då och då när de känner för det. Vad gör jag för fel? Vad är det för fel på mig?

Nu ska jag plugga så vi hörs mer sen

Puss & Kram

STAY STRONG

Likes

Comments

Sorry att jag inte har skrivit så mycket men jag har varit sjuk både tisdag och onsdag. I måndags var det ju teater igen och som ni vet älskar jag teater och vi skulle få våra roller. Vi ska ju sätta upp en svensk version av Rent och jag var hur taggad som helst och liksom jag vill ha den rollen eller den rollen. När de skulle ropa upp rollerna blev jag chockad och ledsen.. Jag fick inte ens en roll eller jag fick 5 stycken små roller! Totalt har jag 17 repliker!!! 17 jag har aldrig haft så lite. Mina närmaste kompisar i teatern fick alla varsin roll och jag bara kände mig som att jag verkligen inte passade in.. ush! jag behöver teatern för att kunna överleva skolan liksom men nu vet jag inte.... man blir bara trött på allt ibland

kram o puss

Likes

Comments

Idag hade jag mitt tyska prov och det gick faktiskt riktigt bra! Det var roligt. I onsdags så hände det inte så mycket jag slutade sjukt tidigt som vanligt och sedan drog jag hem och pluggade. Min idrottsinlämning gjorde jag klart igår så det känns bra 😃 Idag efter skolan har jag pluggat och städat.. Kanske skriver mer sen vi får la se.

puss o kram😘💗

Likes

Comments

Nu har jag då äntligen skaffat mig en ask. Då ingen verkade våga fråga något i min "frågestund" ni får gärna fråga där om ni vill så svarar jag när jag läser det men annars kan ni fråga på ask. Min ask:
http://ask.fm/sannakiastaystrong
Så vad har jag gjort sen sist då? Igår (Måndags) så var jag först i skolan igen nu efter lovet. Det gick väldigt segt och man märkte tydligt att alla var lite trötta efter lovet. Jag inkluderad. Men men skolan flöt la på bra och jag lyckades hålla uppe mitt leende hela dagen.. om det nu är en positiv sak?👍 or 👎 vad vet jag. Sedan var det teater!!! Åhh vi fick veta att vi får rollerna nästa vecka och jag längtar så! Har ni sett Rent? Lägger upp en länk till filmen på youtube lite längre ner. Vi hade masterclass på teatern... Det gick la sådär tycker jag för jag tyckte det lät falskt men jag vet inte riktigt. Masterclass är när man står och sjunger solo inför i detta fallet våran teatergrupp. Jag tyckte helt ärligt att de flesta var väldigt bra och alla var typ bättre än vad jag trodde. Idag har jag varit på skolan igen. Vi skulle åka in och se en bio men sedan när vi kom dit så sa de att den var inställd så då drog jag och J (en kompis) in till stan. Där köpte vi varsin Frappe på Mc. Dem är sjukt goda där! Sedan var vi inne på chock en sväng och även 1D World. Efter det åkte vi hem till Torslanda igen. Sedan har jag också varit hos vetrinären idag med min hund och det visade sig att han hade svamp vid trampdynan men det är över om ca 2 veckor. Vi ska bara behandla med sprit (asså typ någon renande sprit) och schampo. Nu ska jag plugga då jag har ett prov i tyska denna vecka + en inlämning i idrott. Men glöm nu inte att fråga på min ask.

Puss o kram!


Likes

Comments

Då det har tagit mej tid att fixa en ask och jag inte hunnit med det riktigt så får ni en frågestund tills vidare! Jag lovar att svara härligt på alla frågor så länge jag inte behöver ge ut namn på personer runt omkring mej. Kom igen nu var inte blyga! Våga fråga och fråga på:-)
puss o kram

Likes

Comments

Hej alla! Såg precis att jag har haft över 70 läsare på en del inlägg och jag blev hur glad som heldt och chokad.. Det är jättekul att ni läser men va inte rädda att kommentera! Senare idag eller imorgon kommer ett hur långt inlägg som helst som kommer handla om lovet. Jag ska också lägga upp en ask idag tror jag men tills vidare kommer ni få en frågestund som kommer om någon timma eller såå

puss o kram

Likes

Comments

Har jag skrivit om mina föräldrar? Tror inte det inte så mycket i alla fall. Men jag älskar mina föräldrar och de betyder allt för mig. Jag och min mamma har verkligen fått en speciel relation. För några år sedan blev mamma sjuk i cancer och jag var ganska liten då så jag fattade inte riktigt hur sjuk hon var utan det är ungefär först nu som jag börjar fatta hur sjuk hon igentligen var. Det känns hur tufft som helst även om hon idag är frisk. Min mamma är i spanien just nu med min syster. Min syster har också en sjukdom som dock inte är farlig eller så men den är jobbig för hennes del och den påverkar hela familjen väldigt psykiskt. Jag är själv hemma med pappa nu i ytterligare en vecka och jag vet inte hur jag ska klara det riktigt.. mitt liv faller i bitar och jag har ingen att prata med. pappa bara skriker på mig för att jag inte hunnit städa till djuren eller huset, att jag har varit med kusiner eller jobbat istället för att vara hemma och ta hand om djuren. Jag har haft fullt upp den senaste veckan. Jag vet att djuren är mitt ansvar till 75% men resten är faktiskt hans ansvar. vi har både katt, hund och kaniner. Katten klarar ju i stort sett sig själv jag behöver bara mata den och byta i kattlådan osv och kaninerna klarar sig också bra då det bara är mat, vatten och hö en gång om dagen. Sedan kommer hunden. Pappa kanske är stressad på jobbet eller så men han kan fortfarande inte hela tiden se till så att jag blir så låst. Liksom, men du kan inte vara med din kompis idag för hunden måste du gå ut med! åhh blir bara såååå trött..
aja nu ska jag gråta mig till sömn godnight
puss o kram

Likes

Comments

bra rubrik eller kanske inte haha. Men jag har hela helgen pluggat och sett på tv serien "heart of dixie". Den är faktiskt sjukt bra. Började se på den igår för att några vänner har sett den. Jag är så ledsen att jag inte har bloggat nästan alls denna veckan men då det inte har hänt så mycket med tanke på att jag inte varit i skolan så har jag liksom inte haft något att skriva om. Men en liten update kan ni la få. Min pojkvän allt blir bara fel hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra för nu är jag verkligen inne i ett triangeldrama.. jag är trött på allt, han var halvt otrogen men han ångrar det sjukt och han menar det inte.. men liksom vet inte om jag orkar med sånt asså visst han hade flörtat lite med en tjej och kanske gjort något mer (vad vet jag) så jag kanske överreagerar men blir lite sur samtidigt. Än så länge är vi fortfarande tillsammans och jag ska prata med honom och lösa detta för jag vill verkligen det.. Idag fick jag även veta att de ska åka till dreamhack tillsammans vilket inte direkt fick mig på bättre humör. Han pratar också om henne ganska ofta men samtidigt så ser han alltid in i mina ögon och säger att han älskar mig när vi ses så jag vet inte. tyvärr så bor han ju en bit bort också så vi träffas inte allt för ofta.
min känsla just nu: svartsjuk!

puss o kram

Likes

Comments