Header

Trotts att förmiddagens känslor härjade hejvilt så har jag hunnit med en hel del idag. Bland annat näst sista dagen på jobbet avklarat. Bara morgondagen kvar, wiiihooo! Jag har även lyckats med att packa en hel del till båten då jag kommer att spendera närmsta två veckorna i Stockholms skärgård vilket kommer att bli underbart mysigt Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med min underbart fina vän Bella inne i Eskilstuna där vi tog en yogakass mitt i Rothoffsparken. Vi mötte även upp finaste Vilma som nyligen tagit körkort som körde hem oss. Så himla mysig dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta förblir kanske tionde gången jag loggar in här. Varje gång har jag endast lyckats med att skriva någon rad för att sedan klicka på delete. Ibland önskar jag att det fanns en delete knapp för tid också. Som kan backa tillbaka och tillåta ett "gör om, gör rätt" utan att mista tid. Hur mycket jag eller ni än önskar att det fanns minst lilla möjlighet till detta, så går det inte och kommer heller aldrig att göra. Finns det något jag har lärt mig under närmsta delen av mitt liv så är det att värdet av tid och välmående. Dem går hand i hand och har hjälpts åt till att skapa stora, tunga klumpar i min mage.

Klumparna är borta nu. Jag mår bra, fruktansvärt bra men den förlorade tiden kommer jag aldrig att få tillbaka. Därför är jag fast besluten om att jag aldrig kommer sätta mig själv i andra hand. Jag är fri och jag är bara mig själv. Bara Sanna. Något som jag inte varit på en lång tid. Det känns skönt, otroligt skönt. Inte längre bunden till löften och skyldigheter. De ska ni veta, det värderar jag så otroligt mycket.

Jag har satt mitt eget liv och drömmar åt sidan och det är dags att börja jobba igen. Förhoppningsvis kommer mitt liv se annorlunda ut om någon månad och med handen på hjärtat så känns det tungt. Men inget kommer att få stoppa mig igen. Aldrig någonsin.

Likes

Comments

Halloj där bloggen! Så var de söndag återigen vilket också innebär att det är skola som väntas imorgon. Inför för att jag har så mycket kvar men därför känns det ändå träligt att gå dit. Tror ni förstår vadjag menar. Hur som helst så har jag haft en underbar lång helg med allt från drinkar till träning och en tur havet. En spännande blandning som varit super mysigt. Lyckades till och med få till en klipptid igår så nu är mitt hår super fräscht igen, blev så himla nöjd med resultatet! Denna dag kommer att få ägnats åt allt som jag under de senaste dagarna bara skjutit på. Städning och det sista plugget som måste göras

Likes

Comments

Contains affiliate links
A fabulous purse is a true companion 
Nr 1 / Nr 2 / Nr 3 / Nr 4 / Nr 5 / Nr 6 / Nr 7 /

Om vi nu ska vara 110% ärliga med varandra. Hur mycket säger en handväska om någons personlighet? Enligt mig så tror jag på det till en viss del. Jag tror att man med hjälp av mode och stil sätter en liten etikett på sig själv och vem man är. Kanske behöver det inte betyda att just handväskan berättar vem du är men om det är något som gör en outfit så är det väskan. Eller är det bara jag som blivit knäpp på väskor? Jag vet inte, kanske. Hur som helst så är väskan för mig något som sätter den slutliga toutchen på en outfit. Därför delar jag med mig av några snyggingar som gärna skulle få adderas till min garderob. Däremot köpte jag nyss en väska... Inte för att det skulle stoppa mig.

Likes

Comments

// Topp: Gamal men från Monki // Byxor: HM // Loafers: Novita //

Denna dag började inte direkt som jag tänkt mig så idag blir jag hemma för att försöka vila upp mig. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen jobba med lite saker som fortfarande inte är klart. Har så himla mycket kvar som ska bli klart innan sommarlovet. En klassiker när det börja närma sig lov. Nåja, det är bara att försöka kämpa på de få veckor som är kvar!

Likes

Comments

Godkväll Bloggen!

Trotts helgens festligheter så orkade jag mig imorse upp för en powerwalk. Det är nämligen så att jag bestämt mig för att försöka gå en timme varje morgon eller kväll samt att försöka hålla igen på maten. Har på den senaste tiden lagt på mig så många extra kilon som jag helt enkelt inte känner mig bekväm med. Så nu skall en ändring ske! Wish me luck!

Annars har min helg varit super bra och har bestått av bland annat dop, fest och en otroligt mysig middag i västerås med fina vänner. Super bra helg som kommer att startas upp med en så bra måndag!

Likes

Comments

Är det inte underbart med sovmorgon? Jag som för något inlägg sedan skrev att jag endast äter havregrynsgröt och en islatte till frukost fick idag för mig att göra något helt annat! Istället blev det omelett med paprika och purjolök samt lite ruccola vid sidan om. Super mumsigt och helt klart en utsvävning från min sida hahah!

Blev otroligt dålig bloggning från mig. Jag satt hela kvällen och kämpade med att försöka få in allt som behövs kunnas inför dagens prov i naturkunskap. Wish me luck!

Likes

Comments

Nya inlägg

Tack så hemskt mycket för att du läser min blogg! Du är grym!<3

Kontakt: sannakarlsson99@gmail.com