Godmorgon bloggen! Min förkylning har än en gång blivit värre efter att jag känt mig hyfsad ett par dagar. Sena kväller i stallet hjälper verkligen inte men aldrig skulle jag någonsin vilja byta min fristad mot någonting annat. Matrix var superfin på gårdagens pass. Riktigt fin känsla i traven, mjuk och lös i hela kroppen. Finns bättre känsla? Idag ska vi gå på lite skolor, inget som vi är sådär jättevassa på så det ska vi helt klart träna på! Imorgon blir det uteritt, gosigt! Även idag har jag intag så de andra pållarna skall också in. Efter det åker jag och mamma en sväng till stan och kikar på lite grejer. Men först ska jag ta mig igenom skolan! Love.

Likes

Comments

Älskar känslan när man gått upp tidigt och tagit sig till skolan för att när man väl är där så reda på att min första lektion är inställd. Man känner ju bara för att gå och gräva ner sig. Som tur är var jag inte den ända som missat detta så jag och några fina vänner sitter nu på Espresso House och filar på några uppgifter som snart ska in med varsin kaffe. Otroligt mysigt ändå! Ikväll har jag intag och ska Matrix joggas på banan med bara fokus på lösgjordhet. Utöver det ska jag grotta in mig i en inlämnings uppgift som ska in imorgon. En fullspäckad dag helt enkelt!

Likes

Comments

Jag älskar:

- Smink

- Per Gessles musik

- Att läsa

Jag hatar:

- När jag har oordning i stallet

- Maskar

- När någon annan tar på mina tuggumin

Jag önskar:

- Att alla kunde finnas för alltid

- Att jag var bra på matte

- Att jag hade ett ridhus

Jag beundrar:

- Michelle Obama, behöver jag ens förklara varför?

- Min häst

- Tjejer som kämpar för tjejer, vägra bli klappad på huvudet av män.

Jag äcklas av:

- Människor utan ambitioner

- Folk som smaskar

- Skryt

Jag känner mig:

- Kluven

- Sugen på godis, när är jag inte egentligen?

- Förvirrad

Jag längtar efter:

- Höstlovet

- Halloween

- Att komma ut på tävlingsbanorna

Likes

Comments

Några bilder från när vi red barbacka för första gången efter olyckan. Världens finaste häst!

Har gått o dragit på mig en rejäl förkylning så himla tråkigt då jag var sjuk för bara någon vecka sedan. Antar att vi verkligen är inne i den tiden på året när det ligger en konstant förkylning hos alla. Därför blev det ingen dansträning igår, inte värt att riskera att bli sjuk igen. Så spenderade min kväll hemma med lite plugg och lite serier. Gosigt!

Idag är det en lång dag i skolan. Slutar fyra och efter det måste jag åka och lämna in ett papper som skulle vara inne för två veckor sedan... Bättre sent en aldrig. Detta innebär dock att jag inte kommer att vara hemma förens klockan sex någonting. Typiskt då det kommer vara kolsvart ute och vi har ännu inte satt upp några lampor vid paddocken. Så det blir en mysdag för Matrix del. Bara lite borstning och pussar på mulen för hans del. Kanske tar fram klipparen och snyggar till som behövs. Vi får se helt enkelt. Nåja, nu ska jag försöka fokusera på skolan... Love.

Likes

Comments

Så sjuk jäkla skönt med helg! Har känt mig så himla nere hela veckan och ingenting har gått som det ska. Något som dock gjort min dag 100 gånger bättre är min älska, älskade Matrix! Under de 2,5 år som jag haft honom så har jag aldrig klippt honom. Just för att jag inte sätt något behov av det. Men i år så bestämde jag mig för att jag skulle göra det, dels för rutinens skull + att han går hårdare pass nu och svettas därmed mera. Trodde att han åtminstone skulle vara spänd. Men nej, lugn som en filbunke stod han i stallgången medan jag klippte. Så himla stolt över min lillkillen min! Så idag får han en vilodag i och med att han skött sig så bra. Annars så sker inte så mycket just nu. Får se om det kanske blir en biokväll med la familia senare ikväll! Love.

Likes

Comments

Hejsan bloggisen! Nu sitter jag här igen framför datorn sent en fredagkväll. Hahaha men vet ni? Jag trivs f*n bra med det. Blev hemma denna dag också då jag inte känt mig helt 100 ännu. Känner dock redan nu stressen inför att komma tillbaka och jag känner på mig att jag kommer ligga efter rejääält. Aja, så är livet. Bara att bita i de sura äpplet.

Matrix har fått några extra dagars vila nu när jag varit sjuk. Men tror banne mej att jag ska rida imorgon. Ni vet hur de är. Omöjligt att hålla sig borta speciellt när jag varit hemma några dagar nu och ser honom från mitt fönster. Ska inte ljuga, självklart har jag varit där. När är man inte liksom? Men ridsuget börjar ta över nu faktiskt. Vi får se hur det blir! Nu ska jag i alla fall ringa upp min kära pojkvän, borsta tänderna sen ska jag gå och knoppa. Ska bli så himla skönt! Love.

Likes

Comments

Idag blev jag hemma från skolan i och med att de jag beskrev igår hänger i än idag. Puuh... Hatar att vara sjuk. Finns absolut inget värre. Så jävulskt tråkigt om ni frågar mig. Nåja, jag är väldigt mån om att lyssna på min kropp så då får det bli såhär. Så idag kommer jag väll inte göra så mycket mer än att vara hemma. Ska kolla några avsnitt av Orange då det var länge sedan nu! Och nej, jag är inte i fas därför jag kan kolla massor.

Likes

Comments

Min instagram @sannakarlssons

Tack så hemskt mycket för att du läser min blogg! Du är grym!<3

Kontakt: sannakarlsson99@gmail.com