Header

Laddar upp inför dagen med en favorit - ÄLSKAR The Weeknd

Ni vet när man har så fullt upp så man glömmer bort hälften? Där befinner jag mig just nu. Kom inte hem förrän 23.00 igår efter genrepet inför kvällens show. Sliten är bara förnamnet på vad jag är. Glömde helt bort att första lektionen var inställd. Så här sitter jag med min dirty chai på Espresso i stan. Ikväll är det dags för show vilket jag är extremt taggad på även om det kommer bli en lång dag. Däremot finns inget bättre än att få stå på scenen så de är det värt!

Sist vi sågs berättade jag bara att jag bytt skolan och jag måste säga att det känns otroligt bra. Har träffat så många goa människor och jag trivs så himla bra, kunde inte blivit bättre! Såklart är det ju också tråkigt att inte träffa mina gamla klassisar så ofta längre. Men en nödvändighet att byta då 2:an resulterade i ett inre kaos för mig. Så jag känner mig extremt lycklig över hur situationen löste sig! Angående körkortet så känns de som om allt jag gör är att sitta bakom ratten hahah. Älskar verkligen att köra bil!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Goddag bloggisen!

Nu var det ett tag sedan vi sågs sist och en helt del har hunnit hända. Störst skillnad från sist är att det inte längre är sommarlov och jag har nu faktiskt påbörjat mitt sista år på gymnasiet. Dessutom har jag även hunnit med att byta skola. Något som jag funderat på länge med som nu blivit verklighet. Anledningen? Framförallt för att skapa mer tid och slippa pendla fram och tillbaka mellan hem, skola och dansen som ätit mycket av min tid. Så numera går jag i skolan och kommer ta studenten i Eskilstuna och inte Västerås. Spännande hur livet kan förändrats så snabbt.

En annan rolig förändring är att jag i fredags faktiskt lyckades kamma hem körkortet! Halleluja är allt jag säger, som jag har längtat! Så hela min helg har i princip spenderats bakom ratten med goda vänner som medpassagerare. Himla mysigt!

Likes

Comments

Trotts att förmiddagens känslor härjade hejvilt så har jag hunnit med en hel del idag. Bland annat näst sista dagen på jobbet avklarat. Bara morgondagen kvar, wiiihooo! Jag har även lyckats med att packa en hel del till båten då jag kommer att spendera närmsta två veckorna i Stockholms skärgård vilket kommer att bli underbart mysigt Eftermiddagen har jag spenderat tillsammans med min underbart fina vän Bella inne i Eskilstuna där vi tog en yogakass mitt i Rothoffsparken. Vi mötte även upp finaste Vilma som nyligen tagit körkort som körde hem oss. Så himla mysig dag!

Likes

Comments

Halloj där bloggen! Så var de söndag återigen vilket också innebär att det är skola som väntas imorgon. Inför för att jag har så mycket kvar men därför känns det ändå träligt att gå dit. Tror ni förstår vadjag menar. Hur som helst så har jag haft en underbar lång helg med allt från drinkar till träning och en tur havet. En spännande blandning som varit super mysigt. Lyckades till och med få till en klipptid igår så nu är mitt hår super fräscht igen, blev så himla nöjd med resultatet! Denna dag kommer att få ägnats åt allt som jag under de senaste dagarna bara skjutit på. Städning och det sista plugget som måste göras

Likes

Comments

Contains affiliate links
A fabulous purse is a true companion 
Nr 1 / Nr 2 / Nr 3 / Nr 4 / Nr 5 / Nr 6 / Nr 7 /

Om vi nu ska vara 110% ärliga med varandra. Hur mycket säger en handväska om någons personlighet? Enligt mig så tror jag på det till en viss del. Jag tror att man med hjälp av mode och stil sätter en liten etikett på sig själv och vem man är. Kanske behöver det inte betyda att just handväskan berättar vem du är men om det är något som gör en outfit så är det väskan. Eller är det bara jag som blivit knäpp på väskor? Jag vet inte, kanske. Hur som helst så är väskan för mig något som sätter den slutliga toutchen på en outfit. Därför delar jag med mig av några snyggingar som gärna skulle få adderas till min garderob. Däremot köpte jag nyss en väska... Inte för att det skulle stoppa mig.

Likes

Comments

// Topp: Gamal men från Monki // Byxor: HM // Loafers: Novita //

Denna dag började inte direkt som jag tänkt mig så idag blir jag hemma för att försöka vila upp mig. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen jobba med lite saker som fortfarande inte är klart. Har så himla mycket kvar som ska bli klart innan sommarlovet. En klassiker när det börja närma sig lov. Nåja, det är bara att försöka kämpa på de få veckor som är kvar!

Likes

Comments

Godkväll Bloggen!

Trotts helgens festligheter så orkade jag mig imorse upp för en powerwalk. Det är nämligen så att jag bestämt mig för att försöka gå en timme varje morgon eller kväll samt att försöka hålla igen på maten. Har på den senaste tiden lagt på mig så många extra kilon som jag helt enkelt inte känner mig bekväm med. Så nu skall en ändring ske! Wish me luck!

Annars har min helg varit super bra och har bestått av bland annat dop, fest och en otroligt mysig middag i västerås med fina vänner. Super bra helg som kommer att startas upp med en så bra måndag!

Likes

Comments

Tack så hemskt mycket för att du läser min blogg! Du är grym!<3

Kontakt: sannakarlsson99@gmail.com