View tracker

I morse vaknade jag upp med en sjuk huvudvärk och halsont. Därför får det bli en dag hemma från skolan, finns inget värre än att sitta i skolan och försöka koncentrera sig på arbete när man är sjuk. Antar att gårdagens danslektion tog musten ur mig. Dock har jag alltid så himla kul på dansträningarna så de är helt klart värt det! Som sagt blir det bara en dag hemma och försöka må bättre haha. Ska unna mig ett långt bubbelbad och sen försöka skriva lite på några uppgifter som skall lämnas in. Phuu... Skolan tar kol på mig känns det, har absolut 0 ork till annat. Får väll försöka trösta mig själv med att jag snart är igenom halva tvåan! Jippi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Alltså jag är så himla sugen på att skaffa lugg. Enligt mig är det så jävulskt snygg och jag har funderat på det under en lång tid nu... Nästa gång jag gör ett besök hos frisören så tror jag att det blir så. Om det dessutom skulle bli fult så växer mitt hår så galet fort så det skulle växa ut efter bara några veckor. Men ärligt, hur snyggt är det inte?!

Likes

Comments

View tracker

Känslan av att morgondagens prov blir inställt! Lycka i själen deluxe. Lite mindre stress inför denna dag som kommer att bli LÅNG. I och med mitt uppdrag som ambassadör för skolan så måste vi medverka på öppet hus. Men samtidigt är det otroligt kul, älskar att prata med folk! Så efter skolan blir den middag på stan och efter det blir det öppet hus hela kvällen! Love.

Likes

Comments

Hejsan bloggisen! Vaknade med ca en halvtimmes marginal innan jag vanligtvis måste åka till tåget. Stress. Som tur var så han jag med tåget och lyckades med att komma till skolan i tid. Hade en sån himla bra eftermiddag/kväll igår! Först mötte jag upp mina tjejer för att käka middag på stan. Så himla mysigt att bara ses en stund och prata ikapp om allt som hänt sedan sist. Mina älsklingar! Efter vi alla sagt hejdå så var det dansträning på schemat. Riktigt roligt faktiskt! Senare på kvällen så kom Kevin hem till mig också. Mys!

Idag händer inte så mycket. Jag ska ta mig igenom de nästa två lektionerna innan jag kan åka hem för dagen. Inte för att jag inte behöver fortsätta med plugget hemma också... Men först väntar stallet och intag av hästarna.

Likes

Comments

@ sannakarlssons

Likes

Comments

Ella & Anton. Mina två favoriter. <3

Likes

Comments

Bjuder på några favoriter just nu!

Måndag idag, på´t igen. Som vanligt är jag först till skolan, ganska mysigt egentligen. Att var själv alltså. Som tur är så har skolan varit snäll och gjort måndagarna min kortaste dag! Dock förstörs den i och med ett enormt prov i psykologin. Måste försöka inse att man bara kan göra sitt bästa. Inte min starkaste sida när att vara bäst är målet för allt.

Efter skolan ska jag bege mig till Eskilstuna för att träffa mina tjejer! Något som jag längtat efter galet mycket och som jag behöver just nu. Ska bli så himla skönt att se dem igen. Ikväll är det ju även dansträning. Kul!

Likes

Comments

I och med att jag läser retorik i skolan så har jag lärt mig att aldrig be om ursäkt för mig själv. Fast gäller det även i skrift? Oavsett så tänker jag göra det. Förlåt. Inte bara för bloggen utan för alla som varit runt om mig de senaste dagarna. Jag har verkligen inte varit mig själv. Men ni kanske själva kan känna igen er när allt bara känns så hopplöst och nästan omöjligt? Så har jag känt den senaste tiden av mitt liv. Precis som om allt är förutbestämt att gå dåligt oavsett mitt kämpande och att ångest är en konstant känsla.

Sedan 6:an/7:an har jag alltid haft väldigt högra krav på mig själv. Det var då som jag började förstå värdet utav skolan och en bra utbildning. Idag är detta den absolut största orsaken till min ångest och stress. För några år sedan brukade jag och min mamma skoja om det där med stress. Just för att jag själv var vad de flesta kallar "lugn som en filbunke" och att min stress nivå låg på en sisådär, noll. Samtidigt gick mina andra vänner på kurser för att hantera sin stress. Korkat egentligen hur det kan bli. En käftsmäll av livet är egentligen vad man skulle ha. Lite som ett uppvaknade med ny energi och kraft för orka kämpa.

Idag så är min ända drivkraft min familj och min älskade häst. Utan dem vet jag inte vad jag skulle göra.

​Love.

Likes

Comments

Min instagram@sannakarlssons

Tack så hemskt mycket för att du läser min blogg! Du är grym!<3

Kontakt: sannakarlsson99@gmail.com