Header

Contains affiliate links
A fabulous purse is a true companion 
Nr 1 / Nr 2 / Nr 3 / Nr 4 / Nr 5 / Nr 6 / Nr 7 /

Om vi nu ska vara 110% ärliga med varandra. Hur mycket säger en handväska om någons personlighet? Enligt mig så tror jag på det till en viss del. Jag tror att man med hjälp av mode och stil sätter en liten etikett på sig själv och vem man är. Kanske behöver det inte betyda att just handväskan berättar vem du är men om det är något som gör en outfit så är det väskan. Eller är det bara jag som blivit knäpp på väskor? Jag vet inte, kanske. Hur som helst så är väskan för mig något som sätter den slutliga toutchen på en outfit. Därför delar jag med mig av några snyggingar som gärna skulle få adderas till min garderob. Däremot köpte jag nyss en väska... Inte för att det skulle stoppa mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

// Topp: Gamal men från Monki // Byxor: HM // Loafers: Novita //

Denna dag började inte direkt som jag tänkt mig så idag blir jag hemma för att försöka vila upp mig. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen jobba med lite saker som fortfarande inte är klart. Har så himla mycket kvar som ska bli klart innan sommarlovet. En klassiker när det börja närma sig lov. Nåja, det är bara att försöka kämpa på de få veckor som är kvar!

Likes

Comments

Godkväll Bloggen!

Trotts helgens festligheter så orkade jag mig imorse upp för en powerwalk. Det är nämligen så att jag bestämt mig för att försöka gå en timme varje morgon eller kväll samt att försöka hålla igen på maten. Har på den senaste tiden lagt på mig så många extra kilon som jag helt enkelt inte känner mig bekväm med. Så nu skall en ändring ske! Wish me luck!

Annars har min helg varit super bra och har bestått av bland annat dop, fest och en otroligt mysig middag i västerås med fina vänner. Super bra helg som kommer att startas upp med en så bra måndag!

Likes

Comments

Är det inte underbart med sovmorgon? Jag som för något inlägg sedan skrev att jag endast äter havregrynsgröt och en islatte till frukost fick idag för mig att göra något helt annat! Istället blev det omelett med paprika och purjolök samt lite ruccola vid sidan om. Super mumsigt och helt klart en utsvävning från min sida hahah!

Blev otroligt dålig bloggning från mig. Jag satt hela kvällen och kämpade med att försöka få in allt som behövs kunnas inför dagens prov i naturkunskap. Wish me luck!

Likes

Comments

Så var det måndag ännu en gång. Min dag i skolan är inte speciellt tung men kommer däremot behöva spendera många timmar hemma åt plugg med matte nationella coming up samt en stor inlämning i svenskan. Därför börjar jag dagen med lite inspo från We Hart It. Hur hade vi överlevt utan inspo bilder? Det är frågan. Men nu ska jag försöka ta mig igenom denna dagen innan jag äntligen kan få åka hem. Otroligt grått och tråkigt väder ute... Känns som denna dag behöver lite online shopping. Eller vad säger ni?

Likes

Comments

// Topp; Ginatricot // Byxor; Na-Kd // Väska; Tory Burch //

Godkväll bloggen! Hoppas allt är super med er? Skulle ljuga om jag inte att att jag är trött efter gårdagens Eurovision final. Jag är verkligen inte van med att stanna uppe så sent på kvällarna. Jag är INGEN nattmänniska! Hur som helst kom jag bara för en stund sedan hem och min kväll kommer ägnas åt plugg inför kommande veckor... Så himla mycket nu i sluttampen på terminen, typiskt. Men det är bara att försöka kriga in i det sista. Jag menar de är ju snart sommarlov!

ps. Jag vet att mitt hår är slitet, jag är så in need av en klippning!

Likes

Comments

Mitt senaste tillskott i familjen! Är så himla nöjd över den och längtar så efter att få använda den massor i sommar. Kommer bli så himla bra!

Likes

Comments

Nya inlägg

Tack så hemskt mycket för att du läser min blogg! Du är grym!<3

Kontakt: sannakarlsson99@gmail.com