Header

Ja hej. Jag vaknade vid 12 ungefär o sen dess har jag vart ute med Zingo gett han mat och nu ligger jag o kollar på andra avenyn. Har vänt på dygnet, så somnar vid typ 02/03 på nätterna så vaknar jag vid 12/13. Känns som man blir ännu tröttare av vakna senare, men ah måste ju va så i o med att man vänder på dygnet. Idag händer de väl inte så mycket, Erika skulle väl komma o sova här ikväll. Annars blir de bara lugnt hela dan.

Likes

Comments

Vaknade i morse o kände att jag ska sminka mig o ut o a lite bilder. Så gjorde det, blev dock inte så många bilder då det var typ bara fyra stycken som blev bra, så det alltid är typ hah. Sen blev jag så jävla trött, så somnade vid 17 o vaknade för en timme sedan. Tänkte att jag snart skulle ner o laga lite mat, får bli något enkelt i o med att klockan är som den är. Får nog bli pluttilutter o bea, ah de får det bli. Bloggningen kommer bli bättre nu framöver, har tänkt på att skriva hela tiden men vet inte vad jag ska skriva om. Men vi hörs senare!

Likes

Comments

Jaha så var de lördag o hockey igen. Haha skriver bara när de är hockey, sorry för de. Men denna helgen fick bli lugn med hockey o igår var vi hos mormor. Var o handlade lite innan och de obligatoriska hockeymyset är fan chips o dipp, finns inget bättre än att käka de o titta på hockey.😁

Likes

Comments

Godkväll eller nåt. Sitter i sängen framför datan, väntar på att hockeyn ska börja och kollar på andra avenyn. Idag är de en väldigt viktig match för Leksand, då vi alltså har chansen att gå över sträcket och hamna på säker mark. Ah fyfan så nervöst de är, hoppas verkligen att dom vinner! Annars har dagen mest gått åt att städa, då Zingo verkligen fäller som ett as just nu asså, går knappt ha han i sängen längre. Men men, är bara att borsta på så försvinner la de mesta snart.

Likes

Comments

Hello. Så var de fredag o helg, iof så har jag helg hela tiden men alltid roligare när vännerna är lediga med. Ikväll blir de iaf att baka julgodis med familjen o äta lite oså. Så de blir mysigt, måste in i duschen för känner mig en aning stressad då de är jag som stär för maten heh, hörs sen!

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord.
Underbart, ångersamt och roligt.

Vad var de bästa som hände under 2016?
Helt klart när Leksand den 1a April gick upp i SHL igen efter en otrolig säsong!

Bästa köp?
Min vinterjacka tror jag, älskaaar den!

Vilka har du umgåtts mest med?
Tror Erika och Julia ligger högst upp på den listan.

Har du varit/blivit kär detta året?
Ja, jag har vart kär tyvärr. Ångrar det som fan och önskar verkligen de vore ogjort, fyfan usch!

Vilka resor har du gjort under året?
Vart uppe i Leksand och på Öland några gånger i somras.

Har de skett någon förändring?
Har blivit faster en gång till o sen att jag fyllde 18 är väl oxå en förändring i sig.

Något du ångrar?
Att jag var tsm så länge som jag var med äcklet, eller ah att jag ens var tsm med honom är något jag ångrar grymt mycket. Han var inte ens värd en sekund av min tid, stackars brud som träffar på honom asså.

Låtar som kommer påminna dig om 2016?
Tycker låtarna detta året inte har vart så bra asså, men någon jag kommer tänka på är, Jovial - Freddy Kalas.

Höll du några nyårslöften?
Hade inga tror jag.

Saknade du någon?
Min farmor men henne saknar jag ju jämt.

Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol tyvärr..

Har du några nyårslöften inför 2017?
Nej, inte vad jag vet just nu iaf. Det kommer väl.

Vad är planerna inför 2017?
Att göra mer saker, inte bara sitta hemma o vänta på att något kul ska hända, så ja göra mer saker o vara mer spontan och positiv till saker.

Vad ska du tänka på inför 2017?
Bry dig inte om vad andra tycker och tänker, och även om de är jobbigt, skit inte i det ta nya tag!

Likes

Comments

Godmorgon.
Vakna för en stund sen, mina kvällar går numera ut på att prata i telefon. Från typ 22-01/02 sitter jag o pratar i telefon, men de har inget mig emot, är så trevligt så. Ska diska idag o göra mamma lite glad (om hon nu ens blir de) hon har vart så tjurig i några dagar nu så vi får väl se hur de är idag, men försöka kan man ju iaf. 😊

Likes

Comments

Halloj!
Seg tisdag o har typ inte gjort något på hela dagen. Ska ta mig en prommis med Zingo sen de är väl de enda jag har planerat idag. Ingen motivation till någonting just nu därför jag har vart lite off nästan överallt. Har mest vart hockeyn jag har fokuserat på. Men nu är det ju uppehåll tills den 26e, så då kan jag väl prioritera annat antar jag. 👌

Likes

Comments

Instagram@sannakall