Header

​Hej mina vänner! 

Jag har valt att starta en helt ny blogg på samma portal men med ett annat namn. Ni hittar mig nu på www.nouw.se/bysanna. Tänkte jag skulle lägga ner mer tid på bilder och text och försöka uppdatera mer än idag. 

Så vi ses på nya bloggen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

2015, ja vad ska man säga, vilket år! Skulle jag beskriva det med tre ord hade det nog varit utmaning, sorg och glädje. Det här året har varit en ren blandning av känslor. I början av året fyllde jag år och gjorde min andra tatuering. Kunde även börja kalla min fina för min på riktigt och i Maj åkte vi till Summerburst för en grym helg.

I Juni började den roligaste veckan i mitt liv, so far, studentveckan. En vecka som startade i Köpenhamn med en barrunda, fortsatte med tältning, bal och student. Bokade kort därefter en 3-veckors resa till Thailand med min pojkvän. Jobbade på Maxi hela sommaren och i början av september fick jag ett nytt jobb, på IKEA. I samma veva blev mamma sjuk och det blev en rejäl omställning för familjen.

Mitt nya liv som vuxen rullade på och jag trivs som fisken i vattnet på nya jobbet. I slutet av året gick farmor bort och i november åkte jag, Hannah och Emma till Stockholm för shopping och en konsert med Madonna. Bokade någon dag innan dess biljett och hotell till Summerburst 2016.

Ser fram emot 2016, har så mycket inplanerat. 1 februari åker vi mot Thailand, den 1 april flyttar vi ihop till vår första lägenhet, i mars ska jag göra min tredje tatuering, i maj åker vi till Summerburst samt så ska jag delta i Toughest. Ni hör ju bara!

Va rädda om varandra imorgon! Gott nytt år!

Likes

Comments

Nya jobbveckan är igång, dock är det bara imorgon med sen är jag ledig två dagar. Jobbar dock i helgen.. Nyår är planerat och vi kommer infinna oss i Bråthult för trerätters, lekar och trevligt sällskap. Vad har ni för planer?

Likes

Comments

Med mycket mat, massa skratt och hela familjen samlad firade vi jul igår. Så glad för julklapparna jag fick och det kommer behövas när vi flyttar in den 1 april. Kan visa er lite småsaker någon dag framöver.

Idag ska jag hem till Manne och umgås lite med hans familj och ikväll blir det utgång. Hur har er jul varit?

Likes

Comments

God jul allihopa. Hoppas ni haft en trevlig julafton. Ta hand om varandra!

Likes

Comments

​Nu minsann är det jul här i huset. Igår åt jag frukost tillsammans med tjejerna och Hillevi på skype samtidigt som vi bytte julklappar. Idag var det lugnare än i graven på jobbet och väl här hemma klädde jag granen och fixade lite småsaker. Börjar närma sig!

Likes

Comments

600 gram 70% choklad (inte blockchoklad)

3dl jordnötter

1dl paranötter

2 påsar dumle

2 nävar mini marshmallows

Smält chokladen över vattenbad och häll sedan i resten av ingredienserna. Smeta ut på en plåt med bakplåtspapper.

Tips vid uppskärning! Spola kniven i varmt vatten innan du skär det i små rutor. 

Likes

Comments

Söndag och ännu en vecka har gått. Idag är det fjärde advent och idag ska jag mysa till det med bio i Växjö.

Likes

Comments

Igår körde vi förbi vår lägenhet som är vår om lite drygt 100 dagar.. Längtar som tusan och igår beställde vi köksstolar och ett vitrinskåp som kommer passa så bra i lägenheten!

Har fått många frågor om vad vi har köpt till lägenheten, om vi har några planer på hur det ska se ut osv.. Vi har samlat på oss en hel del.. Vi har bland annat soffa, soffbord, tv-bänk, tv, kaffekokare, det mesta vi behöver i köket bortsätt från bestick och grytor. Säng och köksbord vet vi vilket vi ska ha och lite småsaker till badrummet. Vi har som ni märker en hel del planerat redan och vi längtar jättemycket till inflyttning. 

Likes

Comments

Good morning sunshine! Idag skinner minsann solen ute och det startar ju helgen på ett helt perfekt sätt, eller hur? 

Idag jobbar jag kväll vilket kanske inte är en lika rolig start på helgen men det får väl funka kan jag tycka. Har inga direkta planer för helgen, har ni? 

Likes

Comments