Innehåller affiliate-länkar

Hej kompisar 💘 Hur är läget med er? Med mig är det bra, tiden går bara så himla fort nu? Har flängt runt hela dagen och äntligen kom jag hem för att sätta mig med datorn och beta av mer jobb. Har idag äntligen fixat mina naglar hos Sanna , catchat upp med en vän, fotat jobb, träffat mamma och ska alldeles strax ta mig iväg på yoga. Har lite hopp om att dagens yogapass kan rädda min träningsverk från i söndags som är brutal, har ont i varenda kroppsdel.

Min första vlogg är på G nu också, har suttit i en vecka men helt ärligt så orkar jag inte färdigställa den. Det är så svårt att redigera! Har en tjej som ska hjälpa mig fixa färdigt allt nu i veckan och förhoppningsvis är den färdig tills i helgen!!!

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Elin
Elin,
https://www.google.com/search?q=m%C3%A4dchen+amick+young&sxsrf=ACYBGNQuklaOek4rs35jvpwMS5fsjkB2Bg:1568205385267&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiIxLGn5MjkAhU6AxAIHUl9AY0Q_AUIEigB&biw=1440&bih=821#imgrc=ZITq_K-pRv9mLM:

Jag tycker ni är så lika!! Det är mamman i riverdale när hon var ung haha. Nu när hon är äldre är hon sjukt lik din mamma?!
julie
,
I really like the bag! Did you get it a vintage site? its so lovely 😊juliechicstyle.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @sannajornvik

Instagram sannajornvikInstagram sannajornvikInstagram sannajornvikInstagram sannajornvikInstagram sannajornvikInstagram sannajornvikInstagram sannajornvik