Hej vännisar! Sitter just nu på Arket Cafét Och får lite jobb gjort, älskar att sitta här. Plus att tjejerna som jobbar här är så trevliga och hjälpsamma, dem bär ens kaffekopp till ens bord om dem ser att man har händerna fulla med datorn, hund och väska. Det är ju inget man förväntar sig när man köpt en kaffe för 30 spänn. Plusset är ju också när man får sitta i fönstret och kika ut på folk, det är sååå trevligt! Hur som helst, är så himla trött idag. Vaknat flera gånger inatt och vaknade vid 05 imorse och kunde inte somna om plus att jag var på två riktigt svettiga yogapass igår. Har hittills ätit frulle på stan med en vän samt checkat av en ordentlig PW.

Nu ska jag dunka på med några blogginlägg inför helgen och nästa vecka!

Här sitter vi:

HUR TUFF BRUD i sin scarf?

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Idag såg jag ut som en cowboy!!! (eller kanske mer en tant blandat med cowboy) På tal om det så kommer jag nog aldrig att kunna definiera min stil, jag tar på mig det jag känner för. Ibland går jag runt i träningskläder dagarna till ända, ibland supertjejigt med klackar och tightare kläder och ibland, som idag så ser jag ut som en cowboy. Jag blir ju så överinspirerad av allt jag ser runt mig. Följer så mycket olika människor på tex. Instagram så det ultimata hade vart att va en blandning av allt. Man är ju alldeles för tråkig och svensk ibland. Klär sig lite lagom sådär :) Vill ha en garderob som är oändlig och har allt. Man behöver väl inte hålla sig till "nått" hela tiden. Hade man frågat typ min syster så hade hon asgarvat åt min dagens outfit hahah.

Har ni någon stil? Typ 3 ord som definierar eran look. Typ Elegant, nytänkande och lite raffig? Det ända som verkligen är jag upp i dan är att jag alltid bär ganska små smycken, gillar lite naturfärger och en sminkning som går i lite varmare toner. Men när det kommer till kläder kan typ vad som helst åka på. 

Detta kan ju låta väldigt ytligt men menar ju absolut inte det som något negativt men tycker verkligen att någons kläder kan säga så mycket om en person. Känner jag mig inte på 100% humör klär jag mig ofta helsvart och bekvämt, är jag superglad och taggad på livet så lägger jag ofta till lite färg eller något annat som är lite extra, är ni likadana? 

Något som iallafall jag saknar att se på stan är färg, hade det inte vart trevligare om alla var lite mer färgglada? Man blir ju GLAD av att se mycket färg! 

Okej detta är nog superluddigt men men! Hejsvejs, besos besos!

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer