Innehåller affiliate-länkar

Hello! Gjorde ju en redig Q and A i häromdagen på insta och tänkte ta lite frågor här också, blir ju så himlans många stories om man ska ta allt på en gång!

Q: Har du några tips på bra "mommyjeans" som sitter bra även om man är ganska smal?

A: JA! Länkat mina tre favoriter nedan;

Q: Kan inte du starta en youtube kanal?

A: Typ en av dem vanligaste frågorna jag får, och ja eller asså jag har ju tänkt på det, att vlogga lite som komplement till bloggen. Tycker själv det är så kul att titta på vardagsvloggar osv. Men det är lite läskigt måste jag säga, får sån prestationsångest också eftersom jag skulle jämföra mig med C och dem om jag ska vara helt ärlig. Jag vet inte hur man klipper snyggt osv? Om jag skulle göra det någon gång skulle jag absolut köra ALL IN kvalité så det blir bra och inte lite halvdant. Just nu har jag inte tiden till att göra det helhjärtat. Men vi får se!

Q: Kan du göra en sminkrutin på storie någon gång? 

A: Absolut, kanske kan ge det ett försök i helgen!

Q: Vad är du för person? Kan du uppfattas som "bitchig"? 

A: Jag är absolut inte bitchig, väldigt långt ifrån det. Men jag kan vara introvert, jag gillar att hålla mig för mig själv. Är inte superöppen mot nya människor, har aldrig vart den tjejen som föreslår en fika liksom. Önskar verkligen jag vore mer sån och jag försöker vara mer och mer öppen mot nytt folk. Men överlag är jag en glad person, flummig och drar alldeles för många keffa skämt. 

Q: Vad har du och din kille för framtidsplaner? 

A:Hmm, just nu pratar vi mycket om att leta efter lite större lägenhet, vi älskar verkligen området och våran lägenhet nu men den är lite liten för oss! Det hade vart guld med ett "kontor" och lite mer förvaringsutrymmen. Det är det som är i fokus för "framtiden" nu. 

Q; Om du fick gå tillbaka en dag och leva den igen, vilken dag skulle det vara då?

A: ÅH. Svårt eller? Jag tror antigen det hade vart typ studenten, det var en sån lycklig dag i livet, eller dagen C hade hämtat hem Meja i smyg. Det var den sjukaste överraskningen i hela mitt liv. 

Q: Har du testat fillers någon gång? 

A: Nej det har jag inte! Men har inget emot det, är bara så vansinnigt spruträdd så tror inte jag hade löst en fillers behandling XD 

Q: När vill ni ha barn? 

​A; Också en orimligt vanlig fråga, jag är fortfarande bara 20 (snart 21) och har mycket saker jag vill ha gjort innan barn! Men jag vill fortfarande vara relativt ung, vi har sagt 5 år som "tidsplan" men herregud, sånt går väl knappt att planera? 

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Hello Wednesday! Känns det inte som att veckorna verkligen springer iväg? Igår var det fredag känns det som och idag är det onsdag, i typ övermorgon så är det JUNI? Grejer som man kände i vintras var hundra år bort har redan passerat och snart fyller jag år, det är alltid det största sommartecknet. Inte för att det är något speciellt iår men det är alltid lite kul att fylla år? Hur som helst. Jag ville bara kika in innan jobbet. Skulle gjort det igårkväll men prioriterade hellre att äta indiskt med C och svärmor. Det är alltid lika mysigt att ha henne hemma hos oss, hon är en sån varm person, genomsnäll på alla sätt och vis. Där hade man tur!

Och innan det så drack jag te (försöker minska mitt dagliga kaffe-intag) med lite tjejkompisar på stan. Det var väldigt mysigt, prata av sig om allt och inget. Känns som allt alla allmänt har mycket att göra nu? Alla mina tjejkompisar jobbar/pluggar som aldrig förr, C jobbar dygnet runt, jag också nästan. Men snart är det ju semester och jag tänker på det varje dag, gå runt i bikini i två veckor, äta gott, dricka lite sangria då och då. Jag och C ska ju till hans föräldrars hus utanför Alicante. Det ska bli helt fantastiskt, länge sedan jag och C reste ihop nu och det är det bästa jag vet. Att få vara ledig med honom och bara umgås, hitta på roliga saker, laga mat tillsammans, dricka lite vin, gå promenader.

Det får bli min morot resten av denna veckan, snart så är det semester. Snart.Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer