Inlägget är i betalt samarbete med Studentwork

Jag får ofta frågor från er angående jobb, hur skaffar man ett jobb? Vad rekommenderar jag för jobb? T.ex. bara något extra, eller ett riktigt heltidsjobb? Hur fick jag mina jobb jag haft genom åren? Så jag tänkte börja med att berätta min jobbhistoria för er.

Jag började jobba när jag var 16 år, först på de arbetet som blev mitt heltidsjobb efter gymnasiet, har också jobbat på hotell och lite olika restauranger. Jag har haft turen att få dem jobben jag sökt, med hjälp av kontakter och ett leende på läpparna. Men eftersom jag bara jobbat inom hotell och restaurang så är det inte lika svårt att få jobbet med tanke på all brist på personal i den branschen. Och jag kan ärligt säga att jag inte rekommenderar den branschen om man inte brinner för yrket, ser du ingen utvecklingspotential hos dig själv inom branschen är det ju bättre att söka jobb inom den bransch du själv faktiskt vill jobba i framtiden? Eller hur? Man kan alltså söka jobb inom ekonomi om du tex. redan pluggar ekonomi och på så sätt vara ett steg framåt i karriären under dina studier? GENIALISKT!

Bilder från min student, när det hetaste samtalsämnet var "vad gör vi nu?"

Och det är där studentwork kommer in! 

Deras idé är att matcha ihop dig som söker jobb, är student eller för dig med max 5 års arbetslivserfarenhet, med rätt arbetsgivare. Det kan gälla allt från kortare bemanningsuppdrag till heltidsanställningar. Studentwork söker dig som vill utvecklas och är hungrig på arbetskarriär! De förmedlar tjänster inom ekonomi, teknik, marknadsföring, försäljning och administration.

Så ett exempel på hur Studentwork fungerar: Vi säger att jag pluggar Juridik på handelshögskolan här i Göteborg och behöver ett extra jobb, istället då för att söka jobb på tex restaurang eller cafe så söker jag jobb inom den branschen jag pluggar för att hamna i! På så sätt är jag ett steg in i min arbetskarriär!

Jag själv hade garanterat använt mig av denna tjänsten om jag inte hade något jobb just nu och med tanke på att dem sträcker sig över så många brancher kan jag nästan garantera att dem har någon tjänst som är intressant för just dig, så är du arbetslös eller student och söker jobb så använd för guds skull student work!

Här finns deras lediga tjänster. : LEDIGA JOBB där kan du även klicka i ett formulär för lite mer specifika krav på arbetsplatsen, inom vilken bransch, heltid eller deltid och i vilken stad jobbet ska vara i! Bra va?

Studentworks idé är att det ska vara rätt person på rätt jobb, vilket jag helt håller med om. Eftersom om man jobbar med det man vill och brinner för ökar ju viljan att utvecklas och göra jobbet på bästa möjliga sätt!

Hur bra är inte Studentwork? Det är liksom bra för alla parter.

För att söka extra jobb kan ni klicka på denna länken: : JOBBA EXTRA

Har ni frågor kring detta kan ni antingen maila Studentwork på info@studentwork.se eller insta DMa mig så ska jag svara så gott jag kan!

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Bikinis

På solsemestrar under vinterhalvåret föredrar jag bikinis i lite dovare färger och svart, inte skrikiga färger utan mer som dem nedan, så länge man inte är borta superlänge och hinner bli som en pepparkaka. Har länkat mina favoriter nedan, klicka på bikinin för att komma till den! Så läckra! De flesta är på superrea med!

Hår och hud

På solsemestrar är ju typ de enda man behöver ett bra solpuder och lite ögonskugga, tänkte själv klicka hem solpudret nedan, sugen på något nytt glittrigt! Och paletten bredvid är verkligen min favorit, de nyanserna kommer vara så snygga när man är brun!!!

Viktigt viktigt! Solskydd, både för kropp och hår! Har ju tjatat om davines produkterna förut men dessa två är ett måste för mig, hair milken badar jag i under hela dygnet och masken (se tuben) kör jag varannan dag typ som ett balsam och den gör WONDERS för torrt solblekt hår!

Solskyddet från Decleor är också riktigt bra, samma sak med tan deepenern från Lancaster, man blir sommarbrun på 3 dagar om man solar med den (försiktigt dock).

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Och heck yä it is. Fy satan vad kallt det var idag? Kändes som man förfrös från topp till tå. Tänkte inte riktigt på det imorse men efter jobbet idag när jag och Elsa var och fotade och käkade lunch DOG mina fötter, händer, näsa och resterande kroppsdelar. Tänker på er som bor upp i norr som får ha det såhär, fast dubbelt så kallt, dubbelt så länge. Fy! Men ja kan väl erkänna att det är lite mysigt, när man är inomhus, tända ljus, myskläder, något varmt och dricka... Men jag börjar räkna ner dagarna till lite värme nu, om 1 månad och 2 dagar åker jag, min kära familj och C till Florida drygt en vecka. (Därav jobbar jag som en liten gnu nu, så man kan shoppa loss i Miami 😏)

Idag då? Har jobbat som vanligt, träffat Elsa för lite catch up och lunch, kom hem runt 16 och har jobbat på datorn och lagat middag till mig och min sambo (😊 sambo 😊). Nu spelar han Fifa och jag jobbar vidare en stund till, sedan blir det myskväll, jag jobbar kväll resten av veckan förutom fredag då jag ska iväg på middag = nästa myskväll är inte förens söndag!!! Kanske ska man unna sig lite poppisar idag..... läs: popcorn dränkta i cheddar krydda, japp den man köper på bio och japp vi har storpack av den varianten här hemma hos Jörnvik Déman, perfekt kryddade är dem när dem är knallorangea. Och fingrarna blir orangea innan man ens hunnit smaka på dem.

Dagens middag: Sallad på babyspenat, rostad mandelpotatis bitar, rostade aubergine med cajun kryddor, tomatsalsa (recept kommer den blev så jäkla god), fetaost smulor, en halv avokado var och massa hemgjorda grönkålschips och även dem kryddade jag med cajun kryddor.

DAGENS OUTFIT:

Länkar plaggen under den sista bilden.

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer