Innehåller affiliate-länkar

Jacka - HÄR

Hejtjenahallå! Onsdag och jag slänger in ett snabbt HEJ innan jag svirar om till middag-på-stan-med-tjejerna outfit.

Har jobbat hela dagen och tog en kaffe med en gammal vän efter jobbet vilket som var riktigt mysigt, därefter gick jag hem och har jobbat en stund. Jobbar varje dag denna veckan, mer än jag trodde jag jobba men trivs fortfarande så jag klagar ej. Ikväll ska jag ut och käka med mina tjejkompisar, det kommer bli skoj då alla inte setts på ett tag.Alla börjar ju skaffa sig "sitt" liv, flyttar iväg osv osv så man hänger ju inte alls lika mycket längre tråkigt nog... Vi ska ses på barabicu om ca 1h. Ska försöka ta lite bilder idag, har vart dålig på att uppdatera er nu, måste bli bättre igen. Ska fota mycket nu resten av veckan, oki?

Onödigt inlägg kanske men kände för er HEJ och vi ses imorn?

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Favoritmat: Just nu svart ris med typ grönkåls-sallad, är besatt av det nu, gärna med avokado till.

Favoritlåt: DENNA Arms around you - XXXTENTACTION - Riktigt bra låt.

Favoritplagg: Min svarta stora varma fake fur, perfekt när det är så ruggigt kallt ute (läs. fruktansvärd förfärlig kyla), menar DENNA (Klick). Och mina Uggs tyvärr...

Favoritfilm: Oliver Twist, såg den härom dagen och den är riktigt mysig... Bra film att kolla på i dessa höst-tider.

Favoritsnack: Popcorn med popcornkrydda på, altså kan muncha hur mycket som helst. Farligt.....
Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Igår vart det en riktigt bra och lyxig söndag, jag vart på Falkenberg Strandbad över dagen tillsammans med C´s familj och jag älskar ju bara det stället. Så jäkla fint, mysigt och bra på alla sätt. Har nog vart där typ 6-7 gånger de senaste 2 åren och blir aldrig missnöjd. Vi käkade lunch och middag där och maten är ju perfekt. Deras pool-meny är grym, vi käkade räksallad och lite chark. Till middag åt jag först pilgrimsmussla, sedan kalventrecote och avslutade det med en dubbel espresso samt en mjölkchoklads parfait som var ALLT. Japp jag gick därifrån mätt. Vi hämtade lillen påvägen hem och hon blev så glad att hon kissade på sig... Lilla hjärtat. Därefter vart det hem och sova!

Idag har jag jobbat hela dagen och har precis vart hos min nageltjej Sanna Andrén och kapat klorna. Så skönt, hon är bäst! Ska resten av kvällen bara vara hemma och planera lite inför bloppisen nu på söndag, ni kommer väl? Ska sälja massa skoj! Billigt!!!

Hur har eran måndag vart?

Fina spat och räksalladen som är THE BOMB.

Jag som spelar memory för mig själv :)

Calles goa systrar <3

Min älskling, eftermiddags spat med te och jag som sitter och snappar.

Kalventrecoten som var så god. Försöker att inte äta rött kött fler än 1 gång i veckan och har faktiskt hållt det. Så igår var dagen.....

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer