Jag och världens finaste lilla Meja

Hej Hörni! Förlåt för så tråkig uppdatering senaste dagarna, har verkligen ägnat all tid med Meja. Att skaffa en valp är ju lite som att skaffa ett barn, dem tar tid och uppmärksamhet, men jag klagar absolut inte. Detta är det mysigaste som hänt mig/oss.

Idag har jag vart hemma med meja hela dagen, jag är alltid ”ledig” på torsdag fredagar framöver då vi har självstudier då så det passar perfekt för oss med Meja.
Nu sitter vi i bilen påväg till Calles pappa för lite middag och fredagsmys, Meja är med och sover just nu i mitt knä i bilen. Imorn ska jag svara på era frågor om Meja!


Lite kort om Meja: Hon är världens snällaste och lugnaste lilla tjej. Hon vill bara gosa heeeela tiden, man får inte vara ensam en sekund. Hittills har hon sovit hela nätter och inte väckt oss något, duktig tjej. Vi är båda redan så fast vid henne, lilla familjen❤️

Ha en trevlig helg!!! Puss och kram!

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

Interior insporation - Lights

Som ni vet har ju jag och min kille ganska nyligen flyttat in i våran lägenhet. Och nu under sommaren tänker man inte så värst mycket på lampor och nöjer sig med ett par spotlights i taket. Men nu när det börjar bli mörkare och murrigare ute börjar man verkligen tänka på lampor!!! Jag själv ligger inne på nätet och kollar lampor hela tiden, det är så svårt att hitta rätt? Älskar dem på bilderna ovanför, scrollar på Pinterest hela tiden.

Den nedanför är från Markslöjd som jag beställt hem! Tänker att vi ska ha den ovanför vårat matbord. Men visst är den läcker? Ska köpa lite rökiga lampor och sätta i lampan så det blir lite mysigare ljus, tänker mig typ detta ➡ HÄR

Men vi behöver fler lampor än den, gillar industristilen lite, har ni några tips?

HÄR hittar ni lampan (adlink) !

Puss och kram! Sanna

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer

Lyckligaste tjejen i världen

Som ni vet har ju jag och C kollat på lite valpar men sagt att vi ska avvakta just nu, men vi har fortfarande kollat på annonser nästan varje dag. Och för typ en vecka sedan såg vi en annons på valpar i Vetlanda, där vi fastnade för en valp speciellt men Calle kände sig osäker på hela hund grejen så jag lade ner det lite.

Igår efter min föreläsning mötte jag upp Daniela, en av mina absolut bästa vänner, jag ville att vi skulle gå hem till oss och ta det lite lugnt innan vi skulle på "hejdå-middag" för en annan tjejkompis på kvällen. Daniela började bli lite konstig och nojig när vi närmade oss lägenheten, jag frågade henne vad hon höll på med och hon sa att hon var bajsignödig och inte ville bajsa hos oss om Calle va hemma så hon bad mig ringa för att kolla om han var hemma. Calle var hemma och vi var 2 minuter från lägenheten. Daniela var inte bajsnödig längre.

Lucas öppnade dörren, jag blev FETT stressad för fattade att dem hade något på lur. Jag tänkte att dem hade rakat av C håret och blev typ arg inombords. Jonas och Lucas snackade massa men jag uppfattade ingenting då jag bara tänkte vart fan är Calle och VAD har dem gjort. Jag får öppna dörren till sovrummet, där står Calle med en kamera, jag kollar på hans hår - det är ju kvar? C flyttar på sig. Där ligger hon, Meja från Vetlanda.

Jag kan inte beskriva med ord känslan jag fick förstod att hon var våran och att Calle faktiskt lurat skiten ur mig när han sagt att han inte vart sugen på hund helt plötsligt. Jag är så överlycklig. Och jag har världens finaste kille.

Och Meja är den mest fantastiska valpen, hon har sovit hela natten, kissat på badrumsmattan en gång. Hon är sjukt gosig och vill bara vara nära hela tiden. Tur att jag är ledig nu fram tills måndag så jag kan vara med henne här hemma hela helgen.

Har ni frågor om Meja eller hur jag och C har tänkt ang. hund så ställ dem här under så ska jag försöka svara på dem!♥

Puss och kram!

Meja

Pussar! Sanna

Gillar

Kommentarer