Att ja aldrig lär mig att de är pms jag har, förra veckan och början av denna veckan har jag varit jätte grinig, arg, irriterad och ledsen. Men ja tänker aldrig att det kan vara pms men så idag kom mensen och då fattar jag ju direkt!
Men vet faktiskt inte om ja hellre är grinig och irriterad än att ha sån sjuk mensvärk som ja får, klarar inte av att stå rak i ryggen utan de bara värker. Va kan man göra för att minska på värken? Ja tar Ipren och har värme på magen och allt men de gör så ont!
Visst man ska vara glad att man har mens veta att kroppen fungerar och så men varför så mycket smärta? Hoppas verkligen att smärtan är borta imorgon när jag ska jobba annars blir de en låång dag!
Puss puss 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 12 Readers

Likes

Comments

Då var det måndag igen och idag blir det jobb på en förskola här i Charlottenberg fast blir ett väldigt lugnt pass mellan 11-14. Efter jobbet ska ja hämta ena syrran på fritids sen hem och göra köttfärssoppa. Hoppas att dagen går fort mår inte riktig bra, men bara stå ut och kämpa på! Puss puss 💋

  • 14 Readers

Likes

Comments

Idag var de kalas för mitt brorsbarn Hugo som fyller 5 år.
Grattis Hugo ❤

  • 15 Readers

Likes

Comments

En stor skräck ja har i livet det är tandläkaren alltid varit så, så länge ja kan minnas. Ibland undra ja varför just ja är så rädd och försöker att övertala mig själv till att de inte är farligt och ja behöver inte va rädd men så fort ja kliver in i väntrummet blir ja rädd igen. Och idag är det dags igen för att gå till tandläkaren. Ja hoppas verkligen att de går bra och att ja slipper få en panikattack som ja många gånger fått hos tandläkaren.
Men får se de så att när de är klart så kommer ja vara hur nöjd som helst att de är över!

Puss puss 💋

  • 13 Readers

Likes

Comments

Alla är fina

Idag var jag vikarie på ett dagis här i Charlottenberg och det var några saker jag verkligen blev arg på!

Jag jobbade idag med barn mellan åldrarna 3-5, och så var det ett barn som satt vid bordet och ritade och så tittade han ner på magen och drar upp tröjan och säger usch va tjock jag är. Han är 4 år! Jag försökte verkligen få honom att förstå att nej han var fin precis som han är och att han inte va tjock för 5 öre. Hoppas verkligen att han förstår att han är fin som han är.

Efter en stund kom en annan flicka fram till mig och sa att några andra barn hade sagt att hon va tjock. Då blev jag riktigt arg bara för att den här 5 åriga tjejen är lite större än alla andra barn är det inte något fel. Alla är ju olika! Pratade säkert 20 min med dom barnen om att det inte var okej att säga så varken om sig själv eller andra, att man inte kan rå för hur man ser ut utan man ska vara nöjd med sitt utseende och sin kropp. Känns som att detta kommer bli ett ämne vi kommer prata mer om på dagis.

Tycker verkligen att alla dagis borde prata med barn i tidig ålder om att alla är olika när barn redan nu börjar hata sin kropp så är det riktigt illa. Att när dom ser på barnprogram så är alla tecknade figurer smala och självklart tror barn att de är så man "ska" se ut. Att inte dom som gör barnprogram kan tänka på detta också!

Det är inte bara på dagis jag har märkt att barn är missnöjda med sin kropp min syster klagar ofta på sin kropp och tycker att den är för stor mot alla andra i klassen och att barnen i klassen också säger att hon är större. Vi kan inte fortsätta såhär att barn ska tycka illa om sig själv redan från tidig ålder hur kommer detta att sluta när dom blir äldre?

Jag lev själv mobbad i ung ålder över min kropp och självklart grät man många kvällar men tror ändå inte att de tog så hårt på mig som jag vet att de kan göra på många andra men är verkligen inte glada på dom idioterna dag som va så elaka. Idag klär ja mig i Vad jag känner mig bekväm i vilket ja aldrig skulle gjort i tidiga skolåren då var kläder väldigt viktigt!

Likes

Comments

Jag heter Sanna Johansson är 19 år och bor i Värmland. Jag bor hemma hos min mamma med hennes man och 3 småsystrar. Jag tog studenten i somras efter att ha gått 3 år på restaurang och livsmedelsprogrammet med inriktning bageri, konditori och choklad. Just nu jobbar jag som vikarie på dagis, älskar det verkligen men ett heltidsjobb vore inte fel. Har nog sökt de flesta jobb just nu, allt för att kunna flytta hemifrån. Den 8 november 2013 fick ja diabetes det var verkligen som ett slag i ansiktet, hela mitt liv vändes ju upp och ner. Men tänkte prata mer om min diabetes i ett annat inlägg.

Men varför vill jag starta en blogg då? Jo såhär är det, jag är så trött på hur man ska se ut, alla kroppsideal som bara är helt sjuka. Själv är jag större än vad "de normala" men herregud jag är människa för det. Bara för att jag är större så ska man inte behöva gömma sig som jag tycker de känns som många gör. Min förebild är Linda-Marie Nilsson en så sjukt grym tjej som också visar att alla olika typer av kropp är fint! Linda-Maries instagram: lindamariie

Puss puss

Likes

Comments