Strax efter att denna smarriga smörgås hade landat fint i min mage och mina smaklökar hade dansat aggressiv tango, gick det mesta utför. Började med att jag spillde ut ett halvt vattenglas på en kille när jag totalt frontalkrockade med honom vid vattenkranen. Snubblade därefter på ett trappsteg mitt inne i gallerian och föll pladask till marken som en riktig knubbsäl. Bestämde mig för att ge upp denna dag och gå mot bilen, då himlen totalt öppnade sig så fort jag kom utanför dörren och slutade när jag nådde parkeringen, där jag glömt vart jag parkerade... Så när jag väl låste upp bildörren efter alldeles för många minuters letande, liknade jag då mer en dränkt katt än en levande människa. Med andra ord lär jag tillbringa kvällen i sängen, under filtar, med en gigantisk godispåse bredvid och plöja serier. Det kan ju iallafall inte gå snett. Hoppas jag.

​Detta grymma godisbord från en marknad vi besökte i somras hade suttit mer än perfekt nu kan jag lova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Frukostlycka i en bild. Rostad smörgås, mosad (perfekt mogen!) avokado, skål med keso, granola och mängder med frön. Samt, den obligatoriska kaffekoppen. Alltså. Fin start på en inte så fin fredag. Ute så dansar träden någon form av väldigt aggressiv dans samtidigt som himlen skiftar mellan sol och regndroppar. Med andra ord, lär blåsa bort om jag ens funderar på att vistas utomhus. Dock är det äntligen tillräckligt kallt för att börja vira in sig i maffiga halsdukar, gosiga vantar och stickade tröjor är nu mera ett dagligt måste! Samt är det återigen lite mer socialt tillåtet att kränga varmchoklad och chai-latte minst 4 gånger om dagen. Äntligen höst.

Likes

Comments

Som de flesta 20åringar drömmer jag om mitt eget boende, en egen lägenhet som jag kan inreda precis som bara jag vill. Där av har min pinterest på senaste tiden gått från att enbart bestå av fina naturbilder, kaffekoppar och sötsaker till att svämma över av maffiga växter och inredning. För några dagar sedan fick jag syn på dessa gosiga ''hängfotöljer'' eller vilket tjusigt namn de nu äger. Blev kär i tanken på att äga en direkt. Tänk att ha någon utav dessa i ett rum omringat av bokhyllor, stearinljus, mörka tapeter, och en sprakande brasa, eller hängandes under något stort träd i en grönskande trädgård? Dröm.

Bilder tagna från Pinterest !

Likes

Comments

Godmorgon onsdag!

Vaknade upp till att regnet piskade på rutan och att träden dansade en aggressiv dans tillsammans med blåsten. Inte speciellt lockande att kasta sig ut i stormen med andra ord, så istället kröp jag upp i soffan med frukost och filt. För alltså, vänner, detta med frukost måste vara det bästa påhitt som existerar? Finns inget godare och framförallt roligare, än att fixa och trixa fram en god och fin (ja, jag äter med ögonen) frukost. Vardagsfrukostarna brukar oftast få krängas tillsammans med nyhetsmorgon som sällskap, men helgfrukostarna, är heliga och bland det bästa jag vet. Att bunkra upp och fylla hela köksbordet med diverse godsaker, tillsammans med dem man älskar, prata om livet, hinka kaffe och äta tills man spricker. Åhå, älskar. 

Idag rockar vi denna onsdag till max! Kram!

Likes

Comments

Idag dammade jag av min gamla kamera som legat i lådan alldeles för länge, och följde med pappa ut i skogen. Slogs ännu en gång utav hur fantastiskt fin hösten är. Utan tvekan min favorit årstid. Visst älskar jag som många andra att svänga runt i färgglada klänningar med blommor i håret. Men samtidigt är sommaren för mig fylld med så mycket krav. Man ska ta vara på varje solstråle, vara ständigt glad, upptäcka och göra en jädrans med saker. Medan hösten där emot är lite mer kravlös kan jag tycka, och så fruktansvärt vacker och mysig. För jag menar, hur kan man inte falla för höstens alla fina färger, mysiga stickade tröjor, varma filtar, litervis med varmchoklad och chai-latte, tända ljus i varje vrå och bara, vara.

Hösten har i flera år varit förknippad med mörker, ångest och ensamhet. Men förra året bröts den trenden. Tillsammans med fina vänner, stöttning av psykolog och min fina familj försökte jag istället se det fina med hösten. Självklart är inte alla dagar mysiga och ångestfria. Långt ifrån. Men att kunna se det fina i även de mörka stunderna, är tusan så vackert och värdefullt! Så i höst vänner, då jäklar ska vi mysa och njuta av hösten till max! Njuta av varje kopp kaffe, gå fina promenader i den krispiga höstluften, äta goda middagar med vänner, värdefulla ensamma kvällar framför tvn eller med boken i handen. Hitta något fint och mysa till det lite varje dag. Lite så min strategi inför denna hösten lyder, vardagslyxa delux! Nu kör vi. Och välkomna till min blogg förresten, Hejsvejs!

Likes

Comments