Godmorgon godingar! Denna fantastiska och berörande låt har rullat om och om i högtalarna denna morgon medan jag dansat runt med dammsugaren i högsta hugg. Föreningen Aldrigensam har skapat låten i syfte till att fortsätta bryta tystnaden och skammen kring psykisk ohälsa och nå ut till ännu fler med sitt budskap, vilket jag tycker är mer än fantastiskt och blir så glad i hjärtat, så viktigt, så fint, så värdefullt.

Så nu begär jag er att klicka in på länken och lyssna nunununununu.

---> You're Not Alone - Kristofer Greczula <---

http://aldrigensam.com/

Länkar hemsidan för ni som inte har hört talas om dem tidigare eller helt enkelt bara är nyfikna och vill veta mer! Kom ihåg att du aldrig ska skämmas för ditt mående och det coolaste och tuffaste man kan göra om man känner att man inte riktigt mår så bra - be om hjälp - ta hjälpen. Du är värd att må bra och kom ihåg, du är aldrig ensam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ledig dag, strålande sol och klarblå himmel, en mycket bra kombo må jag säga. Hoppade i träningskläderna och vandrade ut på en promenad i den krispiga höstluften, han dock inte mer än 500m innan knät total vägrade och gjorde så förbaskat ont att det bara var att vända och halta hemåt igen. Blir så frustrerad att jag går av snart, när ska något få gå min väg. Men dagens planer består nu av att hinka kaffe, plöja lite för många vänner avsnitt, kränga choklad och tycka synd om mig själv. Får väl vara helt okej ändå, passa på att samla krafter och ladda batterierna innan 6 veckors praktik drar igång på måndag!

Likes

Comments

Då var det redan onsdag och jag slås ännu en gång av hur fruktansvärt fort tiden rullar. Helgen bara sprang förbi snabbare än Usian Bolt. Men vilken helg det vart, kan inte låta bli att dela med mig av den!

Lördagen spenderades på folkracebanan där jag körde årets 5e tävling. Sömnen den natten kunde lika gärna kvitta då jag var så satans nervös och spenderade mer tid på toaletten än i sängen. Men med en pojkvän som är lugnet själv, kunde jag tillslut slappna av och tagga till inför första start. Sen är dagen bara ett enda stort glädjetjut.

När de allra första heaten hade börjat rulla igång ersattes min nervositet till glädje och ett jävlaranamma. Nu skulle de gasas, och som det gjordes. Jag gjorde en av mina bästa starter, kom ut först vilket jag lyckades hålla ända in i mål, jag plockade årets första heatseger! Var så himla glad, hinkade i mig dagens tredje nocco innan klockan slagit 11 och laddade om inför andra och tredje heatet som båda två blev en repris på första heatet. Jag gick alltså och vann alla tre? Jag, sanna rattfladder, stolpeut och medelmåttan, gick och blev fullpoängare och gick som första bil in i A-finalen, för första gången under min ''karriär''. Nu kom glädje tårarna. Och nervösbajset.

Nu var det bara A-finalen kvar, det var klibbigt väder och tjockluft, energin började dala ju mer tiden gick, och nervositeten bara ökade och ökade. När den röda lampan slocknade och höger foten trycktes i bott var siktet på pallen, högst upp skulle jag stå. Inget annat. Det sket sig dock efter knappa 15 meter där jag blev tokvänd, ställd på tvären och fick börja om. Kom loss och kunde åka ett halvt varv innan punkteringen var ett faktuom, däcket krängdes av fälgen och jag blev ståendes i en sandfålla. Besvikelsen sköljde över mig som ett hav av spikar och tårarna brände längs med mina kinder. Fan. Att det aldrig håller hela vägen.

Men för att summera dagen, så ska jag ändå vara toknöjd. Fullpoängare, tre heatsegrar. Det är sjukt. Det händer inte mig. Jag som plockar dedär 3:e och 2:a platserna. Så lycklig och så förbaskat ledsen på en och samma dag. Enorm hatkärlek till dendär sporten.

Likes

Comments