Vaknade upp till en klarblå himmel, frusen mark och solens strålar som kämpade sig upp över trädtopparna. En ljusare dag för både väder och själ, äntligen.  Att det är fredag och att en planlös helg väntar gör inte saken sämre heller. Tusan så fint. Nu ska här krypas ner i soffan med kaffe och choklad efter en lite för kylig minipromenad.
Livets kontraster alltså. Rätt vackert ändå. För hur klyschigt det än låter så hade faktiskt inte dagar som dessa varit lika värdefulla och lyckogivande, om det inte funnits bläcksvarta dalar då och då också. 

Nu gosar vi skiten ur den här förbaskade helgen och rockar nästkommande vecka med mysbanken full!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Slurpar kaffe i väntan på tåget i ett polisfyllt Göteborg. Avspärrningar, förvirringar och nyfikna själar överallt. Några timmar till innan jag är hemma under trygga vingar en hel helg igen. Som jag längtar. Själen är som ett riktigt tunt krispigt höstlöv idag, minsta lilla vindpust riskerar att bryta lövet i miljoner småbitar. Slurpar mitt kaffe, läser samma mening tjugo gånger och varvar förvirringen med lättsam poddlyssning. Allt för att få tiden att gå. Allt för att hålla lövet helt. Tankarna underkontroll. Ord efter ord. Mening efter mening. Sekund efter sekund. Snart

Likes

Comments

Bläddrade igenom en drös med bilder jag tagit den senaste tiden och insåg hur fort tiden går. Igen. Som vanligt ja. Från en bild med tusentals sprakande löv i höstiga färger till frost och minusgrader på en natt.. hm. Charmen med hösten. Mentalt är jag kvar i sensommartider medan resterande värld snart går in i novembers tredje vecka?! Jösses, skyller min vilsenhet på att jag levt i tentabubblan, överöst i uppgifter och examinationer det senaste. Räknar ner dagarna till julledigheten infinner sig och tills höstens alla examinationer är avbockade. Så taggad på lussebullar, pepparkakor, glögg, julpynt, julmusik och hela kittet redan nu.. men lovat Jesper att iallafall hejda mig till första december. Får se om det hålls, är ju trotsallt så galet mysigt med vinterveckorna innan julen slår rot! Hm, men först, njuta av frostiga mornar och kyliga vindar.


Likes

Comments