Header


Går du på någon diet? Du äter så nyttigt hela tiden!

Haha nej, jag går verkligen inte på någon diet! Men jag förstår din fråga eftersom det som dyker upp här på bloggen nästan enbart är på just det nyttiga i min vardag, vilket handlar mer om att det blir finare på bild än vad min chokladbitar blir, den tråkiga morgonmackan osv.. Däremot så har jag blivit allt mer medveten om min kropp och är rätt försiktig med vad jag stoppar i den för att den ska kunna må bra av det, så ja jag har väl blivit mer hälsosam i min kost ändå. Men jag följer absolut ingen diet.

Hur ser ni på barn efter aborten?

Vet inte riktigt hur jag ska ta frågan, vi båda vet att vi vill ha barn men kanske inte just idag. Det kommer när det är dags. Men ja min längtan har absolut blivit större efter aborten. Mycket mer än så har saker och ting inte förändrats.

Har du något särskilt planerat?

Oj, inget särskilt tror jag.. På fredag åker jag med mamma och Håkan till Sjötorp och bor där med dom hela veckan. Coldplay i sommar, möjligtvis brännbollsyran också men mer än så har jag faktiskt inte planerat! Vi kommer ju åka på en liten mini trip men den kommer få bli ganska spontan!

Vart skulle du vilja resa?

Just nu står Bali och Maui på topplistan!

Kan inte du ta mer outfit bilder?

Absolut! Anledningen till att jag inte har gjort det är för att jag tycker att jag är så himla dålig på att ta såna bilder men jag ska göra mitt bästa haha!Likes

Comments


Godmorgon fina ni!

Det första jag gjorde idag när jag klev upp var att ta fram min råsaftcentrifug och gjorde mig en liten juice på endast morötter, det var enda vi hade hemma just nu. Älskar dock att göra juice på just morötter då det blir såå fantastiskt gott! Men brukar ha i ingefära och lite spenat också. Favoriten.

Idag har jag väldigt mycket på schemat så jag måste sätta igång med saker nu direkt! Senare idag tänkte jag svara på frågorna jag har fått.

Ha en fin måndag!


Likes

Comments


Hej fina fina ni!

Jag fick mig alltså en ordentlig förkylning vilket är anledningen till att det har varit lite tomt här inne. Har inte gjort så mycket mer än sovit, kollat på serier och druckit te. Men, nu är det mycket bättre! Bara hostan som hänger kvar, som mycket väl kan vara allergi-hostan dessutom..


Likes

Comments


Går runt i mina fina mjukisar och tar slut på toarullar efter toarullar.. Ja, jag är förkyld, igen! Jag vet redan att det är något fel på mig men vi kommer aldrig fram till vad.. Har precis vaknat efter en liten nap och jag är ju en sån som alltid får ångest efter att ha sovit under dagtid, har pratat med många om det här och det är tydligen många andra som också får det. Ser ingen anledning till varför det skulle vara så dåligt.. Fick ingen sömn under natten, har inte haft någon kraft, är febrig och gör inget annat än att värma mig under filtar och täcken men ändå så känner mig så himla dålig när jag somnar? Trams!

Nu till något helt annat! Jag har fått ett par frågor av er på sistone men har väntat att svara på dom då jag tänkte att jag kunde dra ihop några och svara på dom i ett och samma inlägg istället, blir superglad av era frågor då det betyder att ni faktiskt är intresserade! En fråga har handlat om enbart Daniel också och jag tänkte att han kanske kunde få svara på den själv.. Vad tycker ni? Ska vi köra igång en liten frågestund? Yes we do! Alla frågor är välkomna.


Likes

Comments


TÄLTA

I somras under vår roadtrip tältade vi faktiskt, både på camping och mitt ute i ingenstans. Campade gjorde vi i vackra Kivik och när vi tältade mitt ute i ingenstans åkte vi en lång lång bit in till en skog utanför Småland. Den första stunden innan mörkret kom var verkligen hur mysigt som helst, Daniel fixade en liten brasa och vi åt lite små snacks precis vid sjön vi hade framför oss. Men, när det där mörkret kom ville jag bara in och försöka blunda vilket jag absolut inte kunde då jag var så otroligt rädd. Kan ha varit den där gamla övergivna stugan som låg en bit bort som vi skämtade rätt grovt om haha.. Men den natten var ingen hit för mig.

Varför vill jag göra det igen då? Det är ändå hur mysigt som helst och denna gång kanske vi kan välja en annan plats som inte är så nära en sån där läskig stuga haha!


Likes

Comments


Min lilla tattoo jag gjorde för ett tag sen, tycker verkligen om den sedan var det även ett + att jag knappt hann känna något haha..

Är på hemmaplan igen och har precis sovit i någon timme, såå trött! Antingen så är det allergi eller förkylning, känner mig frusen, energilös, snorig och har lite smått astma. Annars hade vi det himla mysigt hos Daniels mamma men det var full rulle, vi hade två ungar till nattbesökare som var fulla av energi! Det kommer så många roliga meningar från den yngsta flickan nu så gott om skratt var det..

Planer ikväll på självaste valborgsmässoafton? Ta det lugnt och umgås! Vi båda är så trötta och imorgon åker han ifrån mig i ett par dagar igen.. Så det blir en Daniel och Sanna kväll helt enkelt.

Och finaste ni, jag önskar er verkligen en bra kväll! Hur ni än väljer att spendera den.


Likes

Comments


Den absolut största längtan jag har nu, den är till sol och värme.. Så jag kan gå runt i något sånt här fint och få färg på kroppen.

Ni kan säkert min morgonrutin nu haha.. Vakna, bädda, dra upp gardiner, yoga och meditera. Men vet ni? Den här meditationen var ut över det vanliga, jag satt i 20 minuter och hade världens kontroll samtidigt som jag slappnade av till tusen. Det var verkligen så underbart. Och nu såhär efter min dagliga morgonrutin sitter jag med en varm kopp te och ler åt min älskade Daniel som ligger helt däckad på soffan, han var ute igår haha.. Lite roligt att han alltid är bakis när vi träffar hans mamma, för ja dit ska vi ikväll!Likes

Comments


Efter 7 år i en trygg skolmiljö var det dags för nästa äventyr, Högstadiet! Skolan jag gick på innan var väldigt liten vilket betydde en flytt till någon annan skola för att gå klart högstadiet. Jag hamnade på den största skolan i Ljusdals kommun, det var där mina bästa vänner skulle gå och det blev ett rätt självklart val. Trots att jag flyttade ut till en annan liten by som låg en bit utanför.

I den här skolan var jag borta mer än vad jag var där. Det började bra, det var roligt att träffa nya människor men det varade inte länge alls. Första veckan när jag och mina närmsta går över skolgården blir vi träffade med ord som H*RA, det är några tjejer i klassen över som skriker detta över hela skolgården. Varje gång vi stötte på dom eller gick förbi dom fick vi ständigt höra ord, i matsalen började dom dessutom kasta över mackor på vårt bord? Och jag förstod helt ärligt inte. Inte alls. Vad i hela världen hade vi gjort dom? Och vad är det för signaler vi ger ut för att förtjäna ordet H*RA egentligen? Så små och oskuldsfulla.

Det var härifrån min första ångest dök upp, jag var rädd när jag var i skolan, jag ville dra den där dragkedjan jag hade på min jacka över hela mitt ansikte, bara stänga igen och sjunka under. Varje dag slutade med att jag gick till mamma och bad henne sjukanmäla mig, för jag hade alldeles för ont i magen för det här. Vilket jag också hade, den där ångesten.

Sjukhusbesök efter sjukhusbesök, inget fel på lilla magen. Mamma kom med förslaget att jag kanske skulle hälsa på Färilas skola en dag, högstadiet som låg lite närmre där vi bodde. Jag nappade.

(Idag tycker jag synd om dom som betedde sig såhär illa, när deras namn kommer på tal bland människor idag är det tyvärr bara hemska ord om dom. Det hade inte behövt vara så. Men jag förstår varför).


Likes

Comments


1. Turen jag och Daniel hade till ett gemensamt första boende och att det ljust var en stor, ljus och fräsch lägenhet. Trivs så så bra med honom här.

2. All tid jag har tillägnat yogan och meditation för tack vare den har jag funnit ett helt annat lugn och konsten att kunna hantera svåra dagar.

3. Relationen jag och Daniel har. Den är så vacker och jag älskar hur jag fullt ut alltid är mig själv tillsammans med honom, hur mycket jag skrattar när jag är med honom och att han låter mig vara knepig ibland. Sen där där kärleken, efter tre och ett halvt år, exakt idag.

4. Relationen jag har med mamma och pappa. Jag är verkligen otroligt tacksam att jag har så fina föräldrar som dom är, att dom har låtit mig gå min alldeles egna väg och hjälpt mig otroligt mycket för att jag ska få gå min egna väg också. Och så fort jag behöver hjälp är dom där och kan erbjuda det.

5. Det mod jag har haft den senaste tiden, modet att kunna lyssna på mig själv och känna vad jag verkligen vill och behöver och att jag sedan har fullföljt det. Heja mig!


Likes

Comments

Instagram@sannaisidorsson