Header
View tracker
View tracker


Det känns verkligen bra när jag stoppar i kroppen sådant som jag verkligen vet vad det är för något och det är egentligen bara en massa gotta, krävs lite mer tid då man får göra allt från grunden såklart. Så värt! Men.. Mitt huvud kära ni. Det har gått två dagar och jag har sån fruktansvärd huvudvärk.. Tror absolut att det är sockret, tror verkligen att mitt lilla sockerberoende behöver det här haha! Trodde inte att det var så illa bara. 


Likes

Comments

View tracker

Ni finner dessa godingar på ASOS.

Det är sant det där med att inspirationen till träning höjs dubbelt så mycket så länge man är nöjd med sin outfit.. Och jag saknar träningen som en galning just nu! Så mycket att jag var dum i huvudet på idrotten igår, skulle alltså bara gå lite lätt på löpbandet men slutade med att jag hamnade på några maskiner tills jag blev tillsagd av idrottslärare och mig själv.. Livsfara Sanna, livsfara.


Likes

Comments


Nu kom det ett sånt där grönt och färgglatt inlägg igen.. Och det ser alltid lika underbart ut!

Jag har kommit fram till att är det någonting jag vet att jag kan göra för kropp och psyke just nu är det att äta rätt och sådant som min mage tål igen. Jag som mjölkallergiker och glutenkänslig riskerar nämligen utmattning när jag stoppar i mig produkter som innehåller mjölk och gluten, inte bara jag utan alla som känner så har lättare för att dippa på energi och bli utmattade. Därför är det så himla dumt att jag äter skiten (förlåt) nästintill varje dag.. Speciellt när jag mår som jag mår just nu. Tappar även det lilla immunförsvar jag har genom den kosten. Så nu får du vara duktig igen Sanna! Sockret kommer som alla andra gånger också ryka, det vita sockret i alla fall.


Likes

Comments


Måndag

Hemma och vilar då smärtorna i högra sida har kommit tillbaka igen.

Tisdag

Börjar dagen 10.35 med Entreprenörskap och avslutar dagen med idrott på Actic fram till 14.15.

Onsdag

Börjar dagen 10.00 med make up rådgivning på en modell som är 40+, fortsätter efter lunch med samma hantverkslektion fast med en teoretisk uppgift fram till klockan 14.00. Sedan avslutar jag med resurs fram till klockan 15.00.

Torsdag

Börjar sökandet efter en praktikplats igen.

Fredag

Börjar dagen 09.55 med mentorstid innan vi sätter igång med en helhetsstyling på varandra där temat är "förmedla en känsla". Jag kommer att förmedla känslan "fri, frihet..". Slutar förmodligen när vi är färdiga.


Bilderna är tagna från Pinterest. Face chart, något vi jobbar med i skolan och som jag faktiskt sitter och jobbar med just i nuet. Min lilla planering inför fredagen. Så roligt!


Likes

Comments

View tracker

Hej snyggingar! Hoppas att er måndag ser fin ut.

Jag är så himla himla nervös och orolig idag.. Har ju känt att min hals har varit "slemmig" ett tag nu och imorse vaknade jag med sån värk i högra örat samt en smått uppsvälld körtel på höger sida. Kollade i spegeln och ser att den högra halsmandeln har svällt upp igen. Dessutom har mitt tal blivit en aning grötigare igen, det är precis dom här symptomen jag hade i samband med halsbölden. Så himla typiskt. Men men, får jag en till nu så åker mina halsmandlar helt, vilket jag ändå har väntat på ett bra tag nu. Vill verkligen inte gå igenom den jobbiga processen att få bort en halsböld igen bara..


Likes

Comments


Jag är i ett stort behov av att upptäcka något nytt och positivt och nu har jag hamnat på behovet av en resa. Visst vill jag till värmen men en weekendresa till någon mysig stad skulle fungera lika bra. Har tankarna på att åka helt ensam, dock är jag osäker på mina panikattacker.. Men vi får se, jag kanske klarar av det framöver. Annars får jag planera med någon annan fin själ. En resa behöver jag i alla fall.


Likes

Comments


Idag vaknar jag upp med en vilja som säger "stäng ögonen igen och försvinn ett litet tag till". Det är rätt klurigt just nu och jag har blivit någon jag inte vill vara, eller det är rätt starka och stora monster som håller på att ta över den här gången och jag är ständigt rädd för mig själv och vad jag kan tänkas säga eller göra. Igår blev en blandad kväll på känslor, jättejobbig men samtidigt så så mysig. Julia kom över och vi njöt av en massa onyttigheter, jag fick en släng av ganska stark ångest och oro men som tur var är Julia så fantastisk på alla sätt och vis och sätter ner ett par starkare fötter åt mig och jag lyckas hitta en punkt där jag kan känna mig lugnare. Där började den där super mysiga kvällen! Julias pojkvän Viktor kom också in en stund och vi satt och pratade i timmar, tror nästan att klockan slog 03.00 när Daniel kom innanför dörren och dom åkte hemåt.


Likes

Comments


Skolan har satt igång igen och jag är på banan, dock är jag heeelt slut när jag kommer hem om dagarna och skulle kunna somna för natten. Idag har jag en ledig dag så jag har passat på att städa hela lägenheten, har sovrummet kvar men tröttheten kom ikapp mig. Var även och hämtade ett paket från H&M förut, haha har inte hämtat paket från H&M sen jag var 8-12 år. Fyndade faktiskt ett par träklackar (älskar älskar älskar träskor) på rean, vita gardiner till vardagsrummet och ett par mysiga tofflor till Daniel. Han har tjatat såå efter tofflor, själv har jag nog fem stycken haha.


Likes

Comments


Hej fina ni, det är måndag och min sista lediga dag. Imorgon sätter skolan igång igen och ja jag känner lite oro kring stressen jag har lyckats lägga undan fram till nu i tanke på allt som kommer att komma. Sådant jag har missat och sådant som är nytt. Men jaja, kom till mig bara! 

Jag sitter faktiskt och äter choklad i nuläget medan D skruvar och sätter upp lite saker här hemma, kaxigt att jag sitter ner och njuter av choklad under tiden? Ja kanske, men jag tål inte honom i dessa stunder. Han blir så arg så fort han ska skruva och fixa med saker och ting.. Han blir så stört irriterad så jag blir irriterad på honom. Haha förlåt älskade du! 


Likes

Comments

Instagram@sannaisidorsson