Header

Ingen bloppis idag. Dagen slutade på ett annat vis. Behöver fredag, behöver helg. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Kaffe med honom, sockor på fötterna, morgonrocken på, frasiga våfflor med blåbär, banan och agave sirap. När jag får stå för frukosten.


Likes

Comments

Ja tack!

Äntligen äntligen har jag min älskade macbook air igen! Jag har varit utan denna skönhet i ett år ungefär. Nu kan jag glömma skolans elaka datorer och älska med min egna igen. Äntligen äntligen är inlämningar och prov gjorda, nu kan jag njuta av dagarna utanför skolan också. Fram till höstlovet iaf. Jag mötte upp D och papi efter mina två prov och vi hamnade på Ramblas och njöt av en otroligt god tapas, D blev så sugen på ost så vi köpte med oss lite ost hem och nu sitter vi hemma i soffan och njuter av lite gotta. En sån bra onsdag.


Likes

Comments


Stressad är verkligen det rätta ordet just nu, kan inte koppla bort tankar om måsten, sömnen gick förlorad inatt. MEN jag har fått mycket gjort, skickade in inlämningen igår, pluggat klart inför två prov som ska göras idag och längtar tills jag ska möta upp pappa och Daniel efter skolans slut. 

Imorgon kommer det dessutom ut en liten bloppis här på bloggen! 


Likes

Comments


Jag vet mycket väl vad jag hade gjort utan dig, mitt hjärta, en dag som den här. Jag hade brutit ihop totalt. Men istället kommer jag hem till varma kramar, kyssar och dessutom skjuts från pendeltåget hem till lägenheten. Och väl i lägenheten finns det sushi som väntar.. Allting har bara gått snett idag och jag har verkligen inte tiden för det! Skolor i ett nötskal att sätta ALLT på samma dag. MIN skola i ett nötskal att ha icke-fungerande datorer där ingenting sparas ordentligt. Så nu ska jag bara skriva om halva delen till min inlämning som ska in i kväll, yay.


Likes

Comments


1. Det har krupit fram en liten bitch inuti mig. En kul grej faktiskt, skulle ni fråga mina "ytliga" vänner/bekanta är jag den söta/oskyldiga, skulle ni fråga mina närmsta skulle ni få ett helt annat svar haha! Ja det befinner sig faktiskt en liten bitch inuti mig och det är något som jag har börjat använda som ett slags försvar, vad jag tror. Tjejer är hemska och så otroligt elaka och i alla tider har jag alltid fått stöta på såna, don´t know why? Jag har tagit emot så himla mycket skit som jag bara har stängt inne och försökt att visa hur lite jag bryr mig genom att vara snäll och visa att jag är större än så. Tyvärr så bryr jag mig jättemycket om vad andra tycker, tänker och säger om mig vilket bara är ett mänskligt beteende och nu börjar det komma ut i ilska istället för kindness. Jag är ingen "bitch" direkt mot andra personer, tror fortfarande på att vara god mot andra, att man vinner så mycket på det. Men sen har vi ju tankarna som jag öppnar upp med mina närmsta också haha.. Så ja, jag tycker och tänker om er som försöker trampa ner mig också, skillnaden är att jag inte tar det framför er, det är inte mitt mål att få någon att må dåligt över sig själv eller sitt utseende.2. Jag är tydligen beroende av sötpotatis. Gissa vem som åt sötpotatis fem gånger den senaste veckan? Jo, jag. Skulle kunna äta det idag också faktiskt.3. Från shoppingberoende till sparberoende. Från att aldrig ha lagt en tanke innan ett köp till att tänka tusentals av dom. Det är till och med jobbigt att gå och köpa en godispåse för att jag "slösar" pengar, fick ångest i veckan efter att jag hade köpt lite naturgodis som hamnade på 19 kr (19kr?!?!). Jämför även allt i matbutikerna osv.. Jo positivt att jag sparar men tjejen du måste kunna unna dig utan ångest! ​Naturgodis är bäst. 


Likes

Comments

Brr! Tur att man har en söt rosa mössa till en superskön ljusrosa kappa. Och ett par doftljus i sovrummet.. Men jag står fortfarande fast vid att jag älskar hösten. Ett litet tag till i alla fall. 

Nu är jag ensam igen och jag har verkligen haft det så mysigt, ätit en hel del gott dessutom. Nu sitter jag och förvånas över hur mycket man kan sakna en person, jag och D är vana att vara borta ifrån varandra men den här gången är något extremt. Inte extremt på dagar utan extremt på saknad. Stod och vek hans kläder idag och det kändes så otroligt tomt inuti mig, haha blev tvungen att lukta på dom och dra en stoor suck. Värme och kyla på samma gång, det är fint att man kan sakna en person så pass mycket men ibland gör det ont att sakna.


Likes

Comments

Instagram @sannaisidorsson