Header


Mmm, dör kläd-döden och önskar mig en större plånbok.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


"Pour all the champagne, make it rain

Have our own parade

We don´t feel a thing, chardonnay

Running through our veins


We don´t have to go, go home

We can stay here

Layed out on the floor, have one more til the room clears"

- Astrid S


Likes

Comments


Favorit magasinet, favoritfrukterna, nya glasses och en favoritperson vid sidan om.Likes

Comments

Nu när jag har varit borta en tid tänkte jag att den här typen av inlägg vore lite roligt för både er och mig själv..Under dom här senaste månaderna har jag fått lära mig en sån stor och viktig sak, jag är så otroligt stark och självständig. Vilket jag inte alls trodde om mig själv innan? Så viktigt för mig att både få se och känna det. Märks extra mycket nu när jag är ensam hemma med snuskigaste infektionen som finns typ haha..

Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv, men idag gör det helt ärligt ingenting och det förstår jag när jag pratar med bekanta som är sex år äldre än mig som svarar samma sak på den frågan med en sådan positiv ton. Det gör verkligen ingenting. Man njuter och testar lite olika saker bara, vilket man endast lär sig av. Och ja, så sant så sant.

Jag vågar så mycket mer idag än vad jag gjorde för några månader sen, hör mycket väl till att jag nu insett hur bra jag klarar mig ensam också. En jätteskön känsla och något som definitivt har höjt självkänslan. Tar för mig mer och gör saker jag aldrig trodde att jag skulle göra innan.

Barnsligt kär i "barnfilmer", min nya favoritfilm är helt klart Dumma mej 3. Åh vill ha en liten minion, eller två, eller tre..

Jag fantiserar om min framtid exakt varje dag, är en riktig dagdrömmare.


Likes

Comments


Tänker inte ens förklara mig den här gången, ja livet kom i vägen. Men oj vad mycket livet har bjudit på! Firade en sån härlig midsommarhelg i sommarstugan som ligger i Hunnebostrand, jag och Anna spenderade midsommarafton i Smögen och jag har lärt känna så många nya ansikten haha. Johanna hälsade på och det blev en utgång med familjen, spännande.. Njutit av fina sommardagar med underbara vänner här hemma i Stockholm också. Bilderna är från min instagram där jag finns som santoniais. Och vad händer då just här och nu? Jo jag har gått och blivit med en akut halsinfektion igen som jag håller på att behandla, men jag är lite starkare den här gången.


Likes

Comments


Mmm look at this one, kan ha varit det ljuvligaste jag smakat på. Den avokadon alltså! Köpte med mig en sushi och slog mig ner i nya lägenheten, den är så stor! Gick vilse när jag skulle till toaletten till och med haha.. Men sen är ju jag en virrpanna också. Men där kan jag absolut börja trivas, har så mycket kärlek till Sundbyberg/Solna också.


Likes

Comments


Hej fina! Längesen längesen. Det har hänt otroligt mycket i mitt liv just nu och vet knappt ifall jag hänger med riktigt själv men en stor ändring i vardagen är att jag och Daniel har gjort slut. Så jag håller just nu på att flytta in hos pappa som bor i filmstaden i Råsunda. Super mysigt läge iaf! Hoppas att jag dyker upp här lite oftare nu framöver. Och att ni har det bra såklart!


Likes

Comments

Instagram@sannaisidorsson