Header

Frisyren! Haha! Ser ut som ett litet penntroll!


Att göra av med energi på en snart 2-åring är inte alltid det enklaste. Så i eftermiddag åkte vi till Leos lekland där vi åt middag och sprang av oss (ja, frågan är om inte jag och Rasmus är tröttast). Det är ju så kul där när man själv får åka, så det är lätt hänt att man springer upp och ner för trapporna för att man själv vill åka rutschkana, haha.

Jag lyckades filma lite också, så jag tänkte försöka klippa ihop en liten del och lägga upp här senare. Nu ska jag ta på mig pyjamasbrallor och lägga mig raklång i soffan.

Puss och kram på er!

Likes

Comments

Vardag

God förmiddag på er!
Det var ju ett tag sedan jag skaffade den här bloggen, närmare bestämt i våras. Men det blev inte speciellt mycket skrivet i den då. Man kan väl säga att det var lika med noll. Men nu börjar höstrusket att smyga sig på, så det blir mer tid inne och mer tid framför datorn. Så vad passade bättre än att ta tag i bloggen då tänkte jag. Så nu kör vi!

Just för tillfället sover Ellen och jag sitter med en kopp kaffe och letar efter saker att klistra in i en önskelista. Jag fyller ju faktiskt snart år och i vår familj håller vi fortfarande på med önskelistor, precis som man gjorde när man var liten. För det första så blir det enklare att köpa presenter och för det andra så vet jag att jag får nått som jag vill ha, haha. Jag har verkligen inget bra pokerface när det gäller att se glad ut om det är nått jag får som jag inte vill ha. Ja, jag vet, man borde ju bli glad ändå. För det är väl tanken som räknas va.. eller? Haha!
Likes

Comments

Sanna heter jag och är född år 1989 i Sundsvall.
Nu bor jag strax utanför denna stad tillsammans med min sambo Rasmus, vår dotter Ellen som föddes på självaste julafton år 2014 och våra två katter Ozzy och Lizzy.


Hösten 2015 blev vi husägare och det håller vi på att renovera för fullt nu. Den resan kommer ni såklart att få följa med på.
Förutom det så kommer ni att få följa med i min vardag och allt vad det kan innebära.

Kram på er! 

Likes

Comments