Header

Postad i: Vardag

Godmorgon vänner!
Här sitter jag och häller i mig kaffe. Har än så länge skrivit en rad på c-uppsatsen. Alltså, inte en rad allt som allt, men hittills idag. Jag har verkligen ingen ork. Jag har varit förkyld i snart 3 veckor och det, tillsammans med det äckliga höstvädret suger ur all ork i kroppen på mig.

Igår trotsade jag dock allt som hade med förkylning och trötthet att göra och åkte och gjorde ett kvällspass på gymmet. Som jag har saknat det. Nu tänker jag minsann inte ha några fler uppehåll.


Likes

Comments

Postad i: Ellens dockhus, PROJEKT

Godkväll!

Här kommer lite fler bilder från Ellens blivande dockhus som jag lovade. Ikväll har jag pysslat ihop en liten uteplats. Den är inte klar på långa vägar, men den kommer nog bli himla bra när den är klar. Ellen leker där för fullt redan så jag tror den är godkänd än så länge. Ni kan även se en tjuvkik på rummet innanför.

Nu ska vi fixa middagen här hemma och ladda för Idol. Hoppas ni får en fortsatt mysig fredagskväll. Puss!

Likes

Comments

Postad i: PROJEKT, Ellens dockhus

Hej vänner!
Skönt att kunna skriva när man inte kan prata - jag har nämligen tappat rösten.
Rasmus tycker de är skönt, Ellen tycker de är lite konstigt och jag.. jag känner mig rätt frustrerad. Men men, det går väl över snart. Snacka om att man kommer ha mycket att ta igen. Rasmus kommer få åka och köpa öronproppar, haha!

Jag har i alla fall kommit en bit på Ellens dockhus (man blir kreativ utan röst). Här ovan kan ni se det rum som ska bli badrum. Jag tror faktiskt att det kommer bli sjukt snyggt. Ikväll tänkte jag även ge er en tjuvkik på ett annat rum som snart är klart.Likes

Comments

Postad i: Vardag, PROJEKT

Hej på er!

Jag måste få visa några smygbilder från mitt senaste projekt. Jag tycker verkligen att det är så roligt att "skapa" saker. Spelar ingen roll om det handlar om att snickra, måla eller sy - det är så roligt att se resultat eftersom och slutligen ett färdigt projekt.
Just detta projekt vet jag kommer ge otroligt mycket glädje till en viss liten miniperson. Det kommer även att få detaljer från bland annat Svenskt tenn (Josef Frank och Estrid Ericson) - ja mena, kan de bli annat än succé?

Kan ni gissa vad jag ska göra?


Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Shopping

Jag har alltid haft en förkärlek till färgen rött, speciellt när det gäller kläder och speciellt under höst och vintermånaderna. Därför satte jag ihop ett litet kollage med mina röda favoriter just nu. Klicka på bilderna för att komma till butiken.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon!
Idag var det en kamp att komma iväg till förskolan. Ellen började för 2 veckor sedan och har sedan dess varit på bra humör när hon ska dit, men idag var ingen bra dag. Jag vet dock av erfarenhet (när jag själv jobbade inom förskolan) att det ledsna går över på några minuter från att föräldrarna har gått. Jag vet också att Ellen har fantastiska fröknar vid sin sida på dagarna så hon är i trygga händer och har roligt när hon är där. Jag är så glad att hon fick platsen på just den avdelningen. Men det är ändå inte kul att stänga dörren och gå när det bli sådär - nu vet jag hur det känns.

Men men, nu är kaffet kokat och jag ska försöka att få lite gjort i skolan. C-uppsatsen skriver inte sig själv (tyvärr). Hoppas ni får en fin start på dagen. Kramar!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er!
Nu är livet igång igen eller vad man ska säga. Sommaren är, trots att jag vägrar tro det, tyvärr över.
Jag känner mig faktiskt lite smått blåst på denna sommar som har varit i år. Jag har badat i havet 1(!!!) gång, det är helt sjukt. I vanliga fall brukar jag i princip bo på stranden och bada i havet så många gånger så jag tappar räkningen.

Men men, nu faller löven från träden och mitt sista år på utbildningen har dragit igång. Ellen har börjat i förskolan och ja, man kan väl säga att ekorrhjulet är igång igen - och likaså bloggen.

Puss på er!


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er!
Här sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att klockan ska bli 11:38 så jag får skölja ut de. Det är alltid lika spännande att färga håret själv, för det blir aldrig som man har förväntat sig, haha. I alla fall inte på mitt hår. Det blir alltid mörkare.

Igår blev det Ä N T L I G E N ett (flera) dopp i poolen. Hur skönt? Sista doppet tog jag vid halv 7 tiden och solen var med oss hela dagen. Idag är det mulet, men jag tror de blir ett dopp ändå. Det är ju +24 grader i vattnet tack vare värmepumpen som vi köpte till så vem bryr sig egentligen hur vädret ovanför vattenytan är? Haha!


Likes

Comments

Hej vänner!
Äntligen har sommarvärmen hittat till det här landet. Hoppas bara det håller i sig nu, för IDAG BLEV POOLEN KLAR! Det betyder alltså att det blir ett premiärdopp imorgon. Hade hoppats på ett sånt idag, men som vanligt så strulade det och det fattades grejer till värmepumpen som vi fick åka iväg och komplettera.

Det blev en kalasdag istället. Ett trädgårdskalas utomhus (kunde inte passa bättre i den gassande solen) för Elsie som fyllt 3 år. Ellen matchade paketinslagningen med outfiten, såååklart.

Nu ska jag krypa upp i soffan, äta oliver och kolla på en film. Hoppas ni får en fin kväll. Puss på er!

Likes

Comments

Postad i: Hemma hos oss, Vardag

Hej på er!
Här inne har jag varit osynlig, jag vet. Men vi har jobbat på för fullt med poolen för att bli klar någon gång. Nu är det mesta gjort, det är bara poolstegen, filterpumpen och värmepumpen som ska på och de kommer att fixas under dagen. Så vi räknar med att kunna ta ett premiärdopp imorgon (förhoppningsvis).

Det återstår dock rätt mycket jobb runt poolen eftersom vi grävt upp gräsmattan.. men jag har några idéer som jag tror kommer bli bra.


Likes

Comments