Header

Som jag nämnt tidigare så gillar vi önskelistor i min familj. Det gäller både födelsedagar och jul. Så här kommer min önskelista inför min 27:e födelsedag.

Likes

Comments

Vardag

Hejhopp!
Idag gjorde vi ett besök på Norra berget. Där hälsade vi på hos kaninerna, getterna och ostbutiken vilket var trevligt.
Vad som var mindre trevligt var Ellens kaskadspya över halva baksätet på väg hem. Jag hoppas verkligen att det handlade om åksjuka och inte magsjuka. Hon var pigg och glad när vi kom hem och har inte spytt nått mer sen dess, så vi håller tummarna!

Nu sitter vi och äter middag. Rasmus har gjort egen pizza, två stycken olika till och med. En av dom är min absoluta favorit, den har rödbetor, chevre och fikon på!

Hoppas ni har haft och får en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram!

Likes

Comments

Vardag

Det här mina damer och herrar är en fladderkatt. Vi frågade Ellen vad hon ville vara och vi fick då svaret "fjadderkatt". Vi tolkade det som en fladdermuskatt, så det fick bli såhär!

Världens bästa tjej!

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon!
Igår lämnade vi av Ellen hos Farmor och Farfar och åkte iväg och fixade med lite grejer. Därefter åkte vi hem och lagade mat tillsammans. Det blev en tvårätters med Råraka med tillbehör som förrätt (en favorit från min sida) och en till varmrätt gjorde vi blåmusslor i vitvinssås.

Resten av kvällen spelade vi kort och umgicks på de gamla hederliga sättet, just de -vi pratade med varandra istället för att sitta med aniktet i mobilen, haha!

Hoppas ni hade en fin lördagskväll!
Puss och kram!

Likes

Comments

Godkväll!
Idag har jag haft en riktigt bra dag. Ellen gav mig "sovmorgon" 08:15 (bara en småbarnsförälder förstår att det är sovmorgon). Vid lunchtid kom min fina vän Kicki och lilla Harry på besök och åt lunch med oss.
Därefter, när Rasmus kommit hem från jobbet åkte vi iväg och handlade lite halloweenkläder till Ellen som hon ska få spöka runt i under helgen. Ni får såklart bilder sen.

Kvällen har varit lugn. Idol, Parlamentet och Ramlösa, haha. Hoppas att ni har haft och få en fortsatt fin fredagskväll.

Puss och kram!

Här är jag och lilla Harry. Han kollar förresten på Bamse, det är därför han inte är ett dugg intresserad av kameran, haha! 

Likes

Comments

Vardag

Här kommer en liten video från gårdagens besök på Leos lekland. Och jag kan meddela er om att den lilla damen sov gott sedan.

Likes

Comments

Frisyren! Haha! Ser ut som ett litet penntroll!


Att göra av med energi på en snart 2-åring är inte alltid det enklaste. Så i eftermiddag åkte vi till Leos lekland där vi åt middag och sprang av oss (ja, frågan är om inte jag och Rasmus är tröttast). Det är ju så kul där när man själv får åka, så det är lätt hänt att man springer upp och ner för trapporna för att man själv vill åka rutschkana, haha.

Jag lyckades filma lite också, så jag tänkte försöka klippa ihop en liten del och lägga upp här senare. Nu ska jag ta på mig pyjamasbrallor och lägga mig raklång i soffan.

Puss och kram på er!

Likes

Comments

Vardag

God förmiddag på er!
Det var ju ett tag sedan jag skaffade den här bloggen, närmare bestämt i våras. Men det blev inte speciellt mycket skrivet i den då. Man kan väl säga att det var lika med noll. Men nu börjar höstrusket att smyga sig på, så det blir mer tid inne och mer tid framför datorn. Så vad passade bättre än att ta tag i bloggen då tänkte jag. Så nu kör vi!

Just för tillfället sover Ellen och jag sitter med en kopp kaffe och letar efter saker att klistra in i en önskelista. Jag fyller ju faktiskt snart år och i vår familj håller vi fortfarande på med önskelistor, precis som man gjorde när man var liten. För det första så blir det enklare att köpa presenter och för det andra så vet jag att jag får nått som jag vill ha, haha. Jag har verkligen inget bra pokerface när det gäller att se glad ut om det är nått jag får som jag inte vill ha. Ja, jag vet, man borde ju bli glad ändå. För det är väl tanken som räknas va.. eller? Haha!
Likes

Comments

Sanna heter jag och är född år 1989 i Sundsvall.
Nu bor jag strax utanför denna stad tillsammans med min sambo Rasmus, vår dotter Ellen som föddes på självaste julafton år 2014 och våra två katter Ozzy och Lizzy.


Hösten 2015 blev vi husägare och det håller vi på att renovera för fullt nu. Den resan kommer ni såklart att få följa med på.
Förutom det så kommer ni att få följa med i min vardag och allt vad det kan innebära.

Kram på er! 

Likes

Comments