Header

Postad i: Vardag

Godkväll!
Nu ska jag strax gå upp för trappen och kasta mig i sängen med resten av familjen, men först tänkte jag bara titta in här och säga hej.

Rasmus gick iväg på hockey tidigare ikväll och strax därefter kom syrran. Vi kollade på idol och åt lite gott plock och nu har hon nyss åkt hem. Tidigare gjorde jag klart ytterligare en julklappskalender. Denna var till Ozzy och Lizzy och det är små godisar i varje paket. Jag känner liksom att skämmer jag bort mitt lilla människobarn med sådant så måste ju även mina kattbarn få det.

Ne, sova var det. Vi hörs imorgon. Puss och Kram!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er!
Morgonen började med att Ellen småsprang ner för trappen för att se om hustomten hade tagit teckningen som hon målade till honom igår, och ja minsann, den var borta. Istället stod hans lilla kälke där med ett paket i till Ellen. Gissa om det lyste i hennes ögon? Små julgranar hade han planterat utanför dörren också.. I paketet fanns rosa glitterslajm.

Morgonen fortsatte med lucköppning i paketkalendern som syrran gjort till Ellen, och i dagens lucka fanns ett par trosor med en katt på.. Strax därefter började julkalendern, så vi satte oss i soffan och såg på den. Såg ni den i morse, eller brukar ni se den på kvällen?


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Dagen alltså.. har suttit nedgrävd i C-uppsatsskrivande hela förmiddagen ända tills jag skulle hämta Ellen på förskolan. Så mitt huvud har känts som en klump hela eftermiddagen. Avslutade dagen med ett spinningpass, följt av ett styrkepass där mage och rygg fick sig en omgång. Så nu är jag både trött i skallen och kroppen.

Känns som att jag egentligen skulle vilja gå och lägga mig, men icke. väntar på att klockan ska bli 9 så jag kan titta på Wahlgrens värld. Haha, hatar att jag älskar det programmet.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll. Puss och Kram!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej på er!
Idag är det sista dagen på årets sämsta månad, om ni frågar mig. November är verkligen inte min grej, trots att jag faktiskt fyller år då. December däremot är en av mina favoritmånader. Om man bortser från kylan då, den tycker jag i n t e om.

Men imorgon börjar i alla fall en riktig mysmånad. Och i år har det flyttat in en liten hustomte hemma hos oss. Han flyttade in redan i början av veckan och har redan hunnit gjort en massa bus och Ellen är alldeles lyrisk. Det är så himla roligt att hitta på sånt här när man verkligen ser spänningen och lyckan i hennes ögon.

Ellens paketkalender blev också klar i början av veckan. Men i år kommer vi inte hänga upp den på väggen. Istället kommer ett nytt paket att ligga utanför hustomtens lilla dörr varje morgon. Så det liksom blir från honom.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

"Du och jag mamma, som Emil och Alfred"

Det citatet ska jag påminna damen om den dagen hon fyller typ 13 år. Det var nämligen så Ellen sa till mig när vi satt där i soffan tidigare ikväll och lekte djur i snapchatfiltren. Sötunge!

Ellen somnade vid 8 och eftersom Rasmus var på hockey så var det bara jag och katterna som åt middag tillsammans idag. Mysigt tycker jag..  Och framför allt lugnt och tyst. I alla fall tills dom insåg att det fanns räkor på bordet, Haha!

Hoppas ni har haft en fin fredagskväll.
Kram på er!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Dom här två bilderna beskriver verkligen min känsla för den här skitårstiden. Bilden till vänster beskriver den mörka, dystra kylan som finns i luften och bilden till höger beskriver den otroliga tröttheten som jag känner. Usch! Tänk om man kunde flytta hela vårat avlånga land till medelhavet. Jag blir verkligen nerstämd och rent utsagt sur under den här tiden på året. Jag vet att det bara går åt ett håll -vinter! Jag hatar vintern. Visst, december månad är mysig, men sen får de vara nog.

Men men, idag är det fredag, Ellen är ledig från förskolan och jag har fått bort veckans skolarbete. Så visst, idag är väl en lite bättre dag i alla fall.

Tråkigt inlägg, jag vet, men ibland behöver man få klaga lite. Haha!


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon vänner!
Här sitter jag och häller i mig kaffe. Har än så länge skrivit en rad på c-uppsatsen. Alltså, inte en rad allt som allt, men hittills idag. Jag har verkligen ingen ork. Jag har varit förkyld i snart 3 veckor och det, tillsammans med det äckliga höstvädret suger ur all ork i kroppen på mig.

Igår trotsade jag dock allt som hade med förkylning och trötthet att göra och åkte och gjorde ett kvällspass på gymmet. Som jag har saknat det. Nu tänker jag minsann inte ha några fler uppehåll.


Likes

Comments

Postad i: Ellens dockhus, PROJEKT

Godkväll!

Här kommer lite fler bilder från Ellens blivande dockhus som jag lovade. Ikväll har jag pysslat ihop en liten uteplats. Den är inte klar på långa vägar, men den kommer nog bli himla bra när den är klar. Ellen leker där för fullt redan så jag tror den är godkänd än så länge. Ni kan även se en tjuvkik på rummet innanför.

Nu ska vi fixa middagen här hemma och ladda för Idol. Hoppas ni får en fortsatt mysig fredagskväll. Puss!

Likes

Comments

Postad i: PROJEKT, Ellens dockhus

Hej vänner!
Skönt att kunna skriva när man inte kan prata - jag har nämligen tappat rösten.
Rasmus tycker de är skönt, Ellen tycker de är lite konstigt och jag.. jag känner mig rätt frustrerad. Men men, det går väl över snart. Snacka om att man kommer ha mycket att ta igen. Rasmus kommer få åka och köpa öronproppar, haha!

Jag har i alla fall kommit en bit på Ellens dockhus (man blir kreativ utan röst). Här ovan kan ni se det rum som ska bli badrum. Jag tror faktiskt att det kommer bli sjukt snyggt. Ikväll tänkte jag även ge er en tjuvkik på ett annat rum som snart är klart.Likes

Comments

Postad i: Vardag, PROJEKT

Hej på er!

Jag måste få visa några smygbilder från mitt senaste projekt. Jag tycker verkligen att det är så roligt att "skapa" saker. Spelar ingen roll om det handlar om att snickra, måla eller sy - det är så roligt att se resultat eftersom och slutligen ett färdigt projekt.
Just detta projekt vet jag kommer ge otroligt mycket glädje till en viss liten miniperson. Det kommer även att få detaljer från bland annat Svenskt tenn (Josef Frank och Estrid Ericson) - ja mena, kan de bli annat än succé?

Kan ni gissa vad jag ska göra?


Likes

Comments