Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Vill dela med mig av deras sida eftersom dom har riktigt mycket bra recept! -- http://www.tzay.se/recept/


Pappardellepasta

2 portioner, 30 minuter

Ingredienser

150-200g torkad Pappardellepasta
1 pkt Tzay Natural Soy Bits
2 röda paprikor
1-2 hackade vitlöksklyftor
2 kvistar färsk rosmarin
200 g svartkål
4 msk pinjekärnor
2+2 msk olivolja
1 citron
Salt & peppar

Skär paprikan i grova bitar och stek i stekpanna med olivolja. När paprikan börjar bli mjuk så lägg till sojabitar, hackad vitlök, rosmarin och pinjenötter. Stek i några minuter. Skölj och skär svartkål i mindre bitar, ta bort stammen om den är tjock. Stek kålen i en separat stekpanna i lite olivolja, krydda med salt och peppar och lite pressad citronsaft.

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. När pastan är klar så rör ihop pasta, kål, paprika och sojabitar.


Ha en trevlig kväll, love you!
Likes

Comments

Hej! jag funderar på att förstora läpparna! grejen är den att jag redan har ganska stora läppar men överläppen är lite mindre än den nedre. Är det någon som gjort läppförstorning & har tips om vart jag kan göra dom & hur det känns osv. Skicka gärna dm på min instagram som är hennariika. Vill typ fylla 1,0 ml. puss på er!😚

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er! I förrgår shoppade jag lite, så jag tänkte slänga upp lite bilder på olika outfits.

Om jag ska ta upp lite övriga saker! Min Iphone har gått sönder.. Så har nu för tillfälligt en Samsung, och som många av er vet så är jag inte så mycket för Samsung. Visst den fungerar och så men jag vill ha en Iphone, eftersom jag tycker att dom är finare och jag förstår mig på dom bättre.
Och min Youtube kanal är helt öde. Jag har tappat en del Prenumeranter! Men det är helt förståeligt. Jag hat ej vart aktiv på hur länge som helst osv. Grejen är den, jag känner inte att jag kan hålla igång kanalen eftersom jag inte har skaffat någon kamera än. Kvaliteten fungerade väl till en viss del, den sög ju inte! Men jag känner personligen att om jag ska lägga ner hjärta och själ i mina videos måste dom vara perfekta. & jag kan ej göra det just nu. Jag har även tagit bort alla videos förutom min första.

Livet rullar på och jag ska försöka hålla igång bloggen regelbundet nu. Ska försöka uppdatera varje dag. Det ska iallafall komma upp minst tre inlägg varje vecka.

Men bilderna kommer upp om ungefär två timmar! Så håll koll!!

Likes

Comments

Likes

Comments

När jag blir ledsen blir jag förkrossad, när jag blir arg blir jag förbannad & När jag blir glad blir jag överlycklig, Jag kan inte kontrollera mina känslor & beteenden för fem öre. Jag är 100% på att allt kan gå överstyr när jag väl börjar känna en känsla, men ibland kan den även slå till på en sekund utan förvarning. & allt blir svart i min blick. Vad som helst kan hända i dom ögonblicken. Glas kan gå sönder, tårar sprutar, knytnävar som slår, att vara så ledsen som jag blir så man bara drar sig i håret & skriker för sitt liv. & man kan inte kontrollera en ända sekund av vad som händer. Allt bara händer. & när jag blir förbannad kan jag slänga ur mig allt från himmel till helvetet. Jag vill så gärna kunna kontrollera det här, för det börjar bli ganska jobbigt. Jag lever med detta i min vardag varenda dag. & jag vet ej vad jag ska ta mig till. Hela mitt liv har sett ut så här. Överkänslig, överdriven & jobbig. Allt jag får höra när jag blir såhär. Jag kan tyvärr inte ändra på mig. För det här är jag. Min superkraft, min adhd, en del av mig, som jag får leva med varenda dag utan medicinering är en kamp. & jag är en krigare. Jag slås ner gång på gång men reser mig varje gång upp för att försöka igen & ta nya tag. Ger aldrig upp, har aldrig gjort & kommer aldrig att göra. Jag är stolt över mig själv, vad jag vart, vad jag är & vad jag kommer bli. Jag är en kämpe & jag krigar varje vardag & överanstränger mig konstant för att göra saker rätt, men det blir ändå ibland fel. Jag har en ständig stresshet, koncentrationssvårighet, kreativitet, rastlöshet & en orkan inom mig. Jag ska aldrig sluta kämpa för min egen skull, för jag förtjänar att må bäst. Jag förtjänar även att bli behandlad precis som alla andra människor & bli accepterad.

Likes

Comments