Äntligen är det helg. Och jag ska faktiskt inte göra något denna helg. Har haft fult upp nu de senaste helgerna och även nästa så det är så skönt att få lie ledigt. Speciellt eftersom höstlovet närmar sig och det är dags för prov och inlämningar Har som tur inte lika mycket som jag trodde men det är ändå en del att göra.

Igår var jag och brorsan hemma själva medans mamma och pappa var på någon 80-tals konsert. Så vi gjorde hamburgare och glass. Jag myste uppe i soffan och Adam på sitt rum.

Men idag har jag inte så mycket planer vill mest bara chilla men ska nog plugga lite... senare. Sen måste jag sy upp mina nya yoga-pants #shortgirlproblems ) men det gör jag senare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Den här veckan har känts så så lång haft flera prov och redovisning. Men det känns bra att utnyttja sista dagen av gröna för detta år efter denna vecka. Jag var där med Alicia och det var så mysigt. Vara där från fyra till tio var inte alla långtråkigt. Men bilkön hem var däremot värre.
Helt klar den bästa dagen på länge.

Likes

Comments

Igår fyllde jag år och det blev en vanlig lugn dag som jag verkligen behövde. Jag har haft mycket att göra och kommer ha mycket att göra de närmaste dagarna. Fick iallafall massor av fina presenter som jag är så glad för. I fredags hämtade jag ett paket från posten och jag fick äntligen öppna den. Men jag har inte så mycket mer att skriva om än att jag är nu 14.

Likes

Comments

Idag kom mormor och morfar på besök och vi åkte in till gamla stan och fika när Adam var och klippte sig. Ikväll ska vi ha födelsedagsmiddag för min moster men vi ska fira mig och Adam också eller mormor och morfar ska fira oss. Jag fyller nämligen år om två veckor och Adam fyller år nästa vecka.

Likes

Comments

​Igår var det natt dm och var så otaggad hela dagen. Men när jag väl var igång givk det hur bra som helts, var lite osäcker till första men resten av banan gick väldig bra, detta är kanske det bästa loppet jag gjort iår och det är bästa placeringen jag kommit på dm, det är jag ganska säker på. Så nu är jag jätte taggad på nästa fredag. 

Lite suddig bild men det var det ända jag hade från igår. (Eller det är pappas bild men jag snodde den, hihi)​

Likes

Comments

Efter förmiddagens tävling mötte jag upp Elin och Alice för att åka till Mall Of Skandinavia gör att gå på hitta Doris! Vilket för övrigt var jätte bra! Men innan filmen gick vi runt i lite affärer men hittade tyvärr inget.

Förra helgen hade Elin sleep over för att hon fyllde år i vecka och då gav jag och Alice henne bio och mat i present.

Vi skulle äta efteråt men vi blev så mätta av de vi åt till bion så vi gick till Starbucks och köpte en frappino, eller jag och Elin gjorde de men Alice var för mätt.

Likes

Comments

Nu börjar sommaren leda mot sitt slut för detta år. Detta är min näst sista dag på sommarlovet innan jag börjar 8an (vilket är helt sjukt). Men jag känner ändå att jag har gjort ganska mycket detta lov och jag har inte varit hemma så mycket som jag brukar. De jag som längst har varit hemma innan jag åker iväg (igen) har varit en vecka. Jag har inte legat i sängen eller soffan och funderat vad jag vill göra med mitt liv jag har gjort saker.

Så jag tänkte göra en lista av de jag har gjort under denna sommar. Jag kommer inte skriver om allt, men det jag tycker har varit roligast och "viktigast (kan man säga så?) kommer jag skriva om. Kommer länka till övriga inlägg.

Jag har varit på Mallorca i en vecka. Vi var där i början av sommarlovet. Inlägget jag gjorde om Mallorca.

I slutet av juni åkte jag och några andra i klubben iväg till Åland på läger. Det var där från Onsdag till Söndag, vi hade två träningspass varje dag (förutom första och sista). Sjukt kul, är det något jag tycker om är det läger. Länk om inläggen jag skrev om Ålandslägret och Lite fler biler.

Sedan åkte vi till min mormor och morfar men på vägen dit åkte vi först till Kolmården.

Sedan var det dags för O-Ringen i Sälen. Vilket är världens största orienteringstävling, med cirkus 15-25 tusen deltagare. Inläggen jag skrev Invigning och axa stafett, vilodag och O-Ringen 2016

Förra veckan var jag på STOF talangläger för 13-14 vilket var sjukt kul, lärde känna väldig många. Inlägget om Massa nya kompisar

Likes

Comments

Idag tog STOF Talangläger slut vilket var sjukt tråkigt. Tycker själv att vi skulle vara där typ en vecka för man hade nästa precis hunnit lära känna alla och lärt dig alla namnen. Men det var ändå väldigt kul. Det har varit mycket träning mycket skratt och mycket bra människor. Igår hade vi grillkväll då vi grilla korv och marshmallows, såå gått. Sedan hade vi tidigare delats in i grupper och så skulle man göra ett framträdande som man skulle framträda.

Likes

Comments

I fredags åkte några i klubben ner till tribro för att springa ungdomens 10 mila tidigt på morgonen dagen efter. D18 kaveln (som jag sprang) startade 5:30 men jag sprang tredje sträckan så jag gick upp vid 5, vaknade dock ungefär halv fem men låg kvar och försökte sova tills klockan ringde.

Jag stack ut ungefär 6:45 tillsammans med två andra (jag sprang en parallell sträcka). Det är fem sträckor och när vår sista löpare sprang imål tog hon oss till 15 plats av 65 godkända lag och av 74 lag totalt. Vilket var sjukt bra!! I HD18 kaveln (där det är tio sträckor kom vi på 17 plats, vilket också är sjukt bra!!)

Efter det här började vi riva de tält vi sov i under natten och vid 11 ungefär (om jag mina rätt) åkte vi tillbaka hem. Med ett lunch stopp vilket var jätte gott.

Efter en dags vila är jag nu påväg till STOFs Talangläger där jag är måndag till onsdag. 

Likes

Comments

Igår åkte jag och familjen på en liten kanot utflykt. Vi hade hyrt två tvåmanna kanoter och så paddlade vi sedan till ett hotel där vi bodde över natten. Det var så sjukt jobbigt att paddla och är verkligen inte tränad i dem musklerna men det var väldigt fint och paddla i Stockholms skärgård.

Vi tog ett litet stop på vägen till hotellet och åt och fika. Gott

Det ingick tvårätters till middagen men jag tog trerätters.

Sedan blev det frukost buffé imorse och paddling tillbaka. Och det var motvind och motström nästan hela vägen. Så sjukt jobbigt, det kändes som om man inte kom någon vart.

Likes

Comments