Få minuter efter jag fått lov. Samtidigt jag gick ut ur dörrarna från skolan på väg till tunnelbanan skedde det. Jag hade tur och tog mig hem precis som vanligt. Men det gjorde inte alla. Alla kom inte ens hem. Alla har fortfarande inte kommit hem och några kommer inte göra det igen. Hemskt de som hänt men var det kanske bara en tidsfråga? Men det har varit en tanke jag tänkt bort. Hur mycket mänsklighet kan en människa sakna för att göra en sådan sak. Att den inte tänker på de oskyldiga offren. Hur har vår värld blivit och hur kommer den bli? Ska det bli vanligt med terrorist?

Men idag tillbringar vi till de som saknar en nära och kära, de som omkom i dådet, och till de som säger att det var en olycka så tänk efter, det var några idioter som avsiktligt gjorde detta mot vår fina stad. Hur glöden i mitt hjärta hittar tillbaka när jag ser hur vi ställer upp för varandra. Tack till se som öppnade sina hem till de som inte kom hem. Tack till de som hjälpte de som skadat sig. Tack.

#prayforstockholm #prayforsweden #prayfortheworld <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår bestämde jag och pappa att vi idag skulle gå på en promenad och sedan gå och fika. Så trots skitvädret gick vi ut i regnet på en liten promenad. Men efter belönade vi oss med fika på ett jätte mysigt bageri.

Likes

Comments

I fredags åkte jag för att spendera helgen i Eksjö. Vi hade nämligen förträff för ol-konfirmation, vilket var så sjukt kul och längtar så mycket till sommaren då vi ska spendera 4 veckor tillsammans.

Lärde känna ganska många och kan namnen på de flesta (frågan är bara hur många man kommer ihåg).

Tog dock inte så många bilder men här är några som jag tog. Har även fått någon bild av en annan deltagare.

Likes

Comments

Äntligen är det helg. Och jag ska faktiskt inte göra något denna helg. Har haft fult upp nu de senaste helgerna och även nästa så det är så skönt att få lie ledigt. Speciellt eftersom höstlovet närmar sig och det är dags för prov och inlämningar Har som tur inte lika mycket som jag trodde men det är ändå en del att göra.

Igår var jag och brorsan hemma själva medans mamma och pappa var på någon 80-tals konsert. Så vi gjorde hamburgare och glass. Jag myste uppe i soffan och Adam på sitt rum.

Men idag har jag inte så mycket planer vill mest bara chilla men ska nog plugga lite... senare. Sen måste jag sy upp mina nya yoga-pants #shortgirlproblems ) men det gör jag senare.

Likes

Comments

Den här veckan har känts så så lång haft flera prov och redovisning. Men det känns bra att utnyttja sista dagen av gröna för detta år efter denna vecka. Jag var där med Alicia och det var så mysigt. Vara där från fyra till tio var inte alla långtråkigt. Men bilkön hem var däremot värre.
Helt klar den bästa dagen på länge.

Likes

Comments

Igår fyllde jag år och det blev en vanlig lugn dag som jag verkligen behövde. Jag har haft mycket att göra och kommer ha mycket att göra de närmaste dagarna. Fick iallafall massor av fina presenter som jag är så glad för. I fredags hämtade jag ett paket från posten och jag fick äntligen öppna den. Men jag har inte så mycket mer att skriva om än att jag är nu 14.

Likes

Comments

Idag kom mormor och morfar på besök och vi åkte in till gamla stan och fika när Adam var och klippte sig. Ikväll ska vi ha födelsedagsmiddag för min moster men vi ska fira mig och Adam också eller mormor och morfar ska fira oss. Jag fyller nämligen år om två veckor och Adam fyller år nästa vecka.

Likes

Comments

​Igår var det natt dm och var så otaggad hela dagen. Men när jag väl var igång givk det hur bra som helts, var lite osäcker till första men resten av banan gick väldig bra, detta är kanske det bästa loppet jag gjort iår och det är bästa placeringen jag kommit på dm, det är jag ganska säker på. Så nu är jag jätte taggad på nästa fredag. 

Lite suddig bild men det var det ända jag hade från igår. (Eller det är pappas bild men jag snodde den, hihi)​

Likes

Comments

Efter förmiddagens tävling mötte jag upp Elin och Alice för att åka till Mall Of Skandinavia gör att gå på hitta Doris! Vilket för övrigt var jätte bra! Men innan filmen gick vi runt i lite affärer men hittade tyvärr inget.

Förra helgen hade Elin sleep over för att hon fyllde år i vecka och då gav jag och Alice henne bio och mat i present.

Vi skulle äta efteråt men vi blev så mätta av de vi åt till bion så vi gick till Starbucks och köpte en frappino, eller jag och Elin gjorde de men Alice var för mätt.

Likes

Comments

Nu börjar sommaren leda mot sitt slut för detta år. Detta är min näst sista dag på sommarlovet innan jag börjar 8an (vilket är helt sjukt). Men jag känner ändå att jag har gjort ganska mycket detta lov och jag har inte varit hemma så mycket som jag brukar. De jag som längst har varit hemma innan jag åker iväg (igen) har varit en vecka. Jag har inte legat i sängen eller soffan och funderat vad jag vill göra med mitt liv jag har gjort saker.

Så jag tänkte göra en lista av de jag har gjort under denna sommar. Jag kommer inte skriver om allt, men det jag tycker har varit roligast och "viktigast (kan man säga så?) kommer jag skriva om. Kommer länka till övriga inlägg.

Jag har varit på Mallorca i en vecka. Vi var där i början av sommarlovet. Inlägget jag gjorde om Mallorca.

I slutet av juni åkte jag och några andra i klubben iväg till Åland på läger. Det var där från Onsdag till Söndag, vi hade två träningspass varje dag (förutom första och sista). Sjukt kul, är det något jag tycker om är det läger. Länk om inläggen jag skrev om Ålandslägret och Lite fler biler.

Sedan åkte vi till min mormor och morfar men på vägen dit åkte vi först till Kolmården.

Sedan var det dags för O-Ringen i Sälen. Vilket är världens största orienteringstävling, med cirkus 15-25 tusen deltagare. Inläggen jag skrev Invigning och axa stafett, vilodag och O-Ringen 2016

Förra veckan var jag på STOF talangläger för 13-14 vilket var sjukt kul, lärde känna väldig många. Inlägget om Massa nya kompisar

Likes

Comments