Saker som gör mig glad idag - Det är endast tre dagar kvar tills Emil kommer hem. Jag lyckades hitta fyra blåbär i trädgården till frukosten. Väskorna med alla mina saker står färdigpackade för att köras in till lägenheten imorgon. Solen skiner och jag börjar inte jobba förrän kl 13 idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jobb 08-16. Några meddelande till Emil på rasten. Fika på altanen. En cykeltur runt ön med mamma. Ett par kapitel ur boken i den sista kvällssolen. Och så nu, taco-kväll och soffläge.

Likes

Comments

Första flyttlasset är nu avklarat och mitt gamla rum börja sakta men säkert att tömmas på grejer. Garderoben är nytvättad och sorterad. Växterna är planterade i nya krukor och redo att följa med till stan. Om jag själv är redo att flytta hemifrån? Ja, faktiskt. Trots att jag kommer sakna min kisse Alice, att vakna upp till mammas fina meddelande och att äta frukost med pappa över varsin morgontidning, så känner jag mig så himla redo. Jag ser verkligen fram emot att skapa en helt ny vardag tillsammans med Emil. Jag längtar efter att inte behöva planera när vi ska ses utan att det kommer att vara naturligt att somna och vakna tillsammans varje dag.

Likes

Comments

God morgon. Ännu en ledig dag och vädret visar sig från sin bästa sida, solen skiner och havet ligger alldeles stilla. Helt underbart. Idag är det dessutom bara en vecka kvar tills Emil kommer hem från Bali och det är dags för mig att flytta in i lägenheten. Det pirrar lite i magen måste jag erkänna. Men, jag tror att det kommer att bli hur bra som helst. Dagens planer? Fortsätta tvätta upp hela garderoben och sortera vad som ska följa med och vad som ska stanna hemma. Gå en promenad längs havet och plocka björnbär. Laga någon god lunch. Läsa ett par kapitel ur min bok. Och framförallt, njuta av att vara ledig.

Likes

Comments

Dagens lunch var ganska svårslagen.

Likes

Comments

Igår var en himla fin kväll. En sådan kväll som man kommer att titta tillbaka på i höst och bara le åt. När vännerna knackade på dörren hade jag förberett en pasta med halloumi och focaccia. Till maten blev det även lite skumpa som de hade med sig för att fira att jag är den första av oss som flyttar hemifrån. Finaste ni.

Likes

Comments

Känslan av att inte räcka till. Känslan av att sakna. Känslan av att vara ledsen utan att riktigt veta varför. Igår kväll var en sådan kväll. Men, efter varje uppförsbacke kommer en nedförsbacke. Idag ska jag bara njuta av att vara ledig. Unna mig en efterlängtad löprunda, ligga och läsa och träffa vännerna för middag.

Likes

Comments