Godmorgon på er. Klockan är prick sju och jag ska snart dra mig iväg till handbolls hallen. Idag är det helg, vilket är välbehövligt. Min helg kommer bestå av shopping idag, (Black Friday) samt träffa en saknad vän. Kvällen återstå och se, men på lördag blir det festligheter. Bilder på köpen kommer upp senare.


Likes

Comments

beställde hem dessa godingar för ca 1 vecka sedan, de är så fina!!!!! Väldigt bekväma också, för mig som inte är så stabil på klack haha, priset låg på 500kr så inte alls dyrt.

HÄR

Klockan är nu 21:44, borde plugga men hamnade här istället (ovanligt) nä men tänkte krypa ner i sängen nu samt kolla på en bra film, imorgon är det fredag WIIIII.

Likes

Comments

​Hej på er!!!! Bloggen har stått still här väldigt länge, har verkligen inte haft någon lust eller ork alls till att ta tag i det förrän nu. Tänker sätta igång och blogga som vanligt och hoppas ni kommer tycka om det.

Kommer inte starta med någon presentation osv, har gjort det alldeles för många gånger hehe, ni får lära känna mig under tidens gång, kram på er.

Likes

Comments