Nu när jag skriver dethär är det faktiskt tisdag den 31 oktober, så idag är det halloween men jag firade det dock för några dagar sedan, detta hade jag tänkt skriva om nu. Som ni kanske ser på bilderna ska jag föreställa rödluvan med den röda kappan och huvan och sedan hade jag ett sår i ansiktet som ska föreställa en varg som hade rivit mig, som i lilla rödluvan.

Jag och mina kompisar, gud vad töntigt det lät haha. Vi firade halloween den 28 oktober med att gå på halloween"fest". Det var riktigt inte en fest, fest om ni förstår det var mer en sådanhär fest. Haha nej jag skoja men seriöst en sådanhär fest: TJOHO!! Det är svårt att förklara :)).Vi var där i tre timmar och gick mest runt i lokalen och utanför typ och åt chips och godis och hängde med de som var där. Sedan när det var över behövde vi snabbt springa till bussen för att hinna hem till Juan, annars hade vi behövt vänta en timma tills nästa buss kom.

Jag Kajsa och Juan åkte hem till honom och mötte upp Klara på vägen dit, när hon skulle hoppa på bussen för att åka med oss stannade inte bussen utan åkte bara förbi henne hahaha. Vi kom dit och tog av sminket det vill säga latex-såren framförallt. Latexet satt stenhårt och Juan hade ingen kokosolja hemma att skrubba bort det med så då kom vi på idén att använda... olivolja -_-. Det var inte smart då jag blev sjukt fettig i ansiktet och det gick inte bort förrän någon dag efteråt.

Dagen därpå åkte jag hem för att dumpa mina grejer eftersom vi sov över där och drog sedan iväg direkt till dansen och vi dansade i FEM TIMMAR FML. Snacka om att jag var trött när jag kom hem. En lyckad halloween skulle jag säga, nu ska jag gå och käka godis, dricka te och bara "andas in höstlovet".

Nej jag skoja haha men ha det bra så ses vi i nästa inlägg, kramis <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så jävla skönt, tacka gud för att det är höstlov!!

Denhär sista veckan har jag verkligen lidit och bara längtat efter höstlovet, att slippa känna ångest och stress över skola. Skolan har varit jäkligt stressig nu de sista veckorna innan lovet men nu kan jag äntligen chilla. Det är nu lördag och klockan är 13.09 och jag har mest chillat och nu ikväll ska vi jag till en halloween"fest" med dansen och efter det ska jag och några kompisar sova över.

Nu under lovet ska jag verkligen inte göra något speciellt bara vara med kompisar och kanske dra in till stan någon dag. Men den sista helgen innan skolan börjar igen fyller min pappa och brorsa år de fyller år dagarna efter varann, 5:e och 6:e november. På lördagen den 4:e ska vi fira det med släkten och på söndagen fyller pappa år och på måndagen fyller Axel min brorsa år. På måndagen fyller även Kajsa år så det är VERKLIGEN tight med födelsedagar. Nu ska jag dra mig ur soffan och idag har jag dans i över 5 timmar haha döda mig.

Likes

Comments

För ungefär en månad sedan var jag, mamma och mormor uppe i skogen för att gå en runda och "döva samvetet" eller vad mormor brukar säga. Alltså att man ska ut och röra på sig så att man känner att man inte bara suttit inne hela dagen så att man för ett bättre samvete. Jag hade med mig min kamera för att ta bilder i skogen eller kojskogen som vi kallar det. Det är en skog jag ofta var i när jag var yngre med skolan och familjen där man byggde kojor med alla grenar från skogen. Jag blev väldigt nostalgisk när vi gick upp dit nu igen men på vägen upp till skogen finns det en tunnel med MASSOR av graffiti.

Eftersom jag nu hade med mig kameran tog vi jättemycket med bilder och hade en liten photoshoot, som ni ser här ovanför :)). Älskar när man har fina bilder från framförallt kameran att redigera. Jag redigerara alltid i VSCO länk till min sida finns här!!! Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är 23:22 på kvällen. Jag kommer att vakna upp till en sovmorgon imorn och det känns sååå skönt med helg! Godnatt & hej <3.

Likes

Comments

1. . Jag ääälskar att sova när d e kallt i rummet!!!

2. Jag har orange ögonbryn men använder en ögonbrynsfärg för svart, brun-håriga typ haha (mina ögonbryn blir orangea haha).

3. Min favoritmat är thaimat :)).

4. Jag ÄLSKAR att kolla på kriminalserier.

5. Jag har en lista på min mobil där jag skriver upp mina kompisars eller random personers lösenord, jag skulle ALDRIG gå in och kolla på hens sms eller privata bilder men det är bara en kul grej att ha eller kunna säga att man kan nåns lösenord.

6. Jag ÄLSKAR att åka båt det är typ det bästa som finns!!

7. När jag gör toast har jag i dijonsenap på, det är feeeettt gott!!!!!

8. Jag har en kattunge som heter Bosse.

9. Jag älskar sushi men kan bara äta två bitar och de är lax och avokado.

10. Jag har ett jävligt svängigt humör, jag är oftast väldigt glad men när jag blir arg får jag damp "delux".

11. Vintern är min favorit årstid för att jag älskar när det blir mörkt om eftermiddagarna och kvällarna och man kan krypa upp i en filt.

12. Jag hatar trånga utrymmen.

13. Min favoritchoklad är mintkrokant.

14. Jag har godislöfte för tillfället :-).

15. Jag är "halvgöteborsk" hahaha d lät konstigt.

16. Från att jag var 7 år till 12 har jag gått p handboll men sedan blev d tråkigt så jag börja p dans ist.

17. Jag äter ofta rester som kyckling o ris eller kanske pasta och köttfärssås till frukost fett gott jue!!!!

18. När jag var typ 6 år toarullefigur eller va d var med i minimello och jag såg den p tv och blev fett glas haha.

19. Mitt favoritmärke är för tillfället Gina!

20. Mina favoritchips är lantchiiiips i gräddfilssmak.

21. Jag ska få tandställning i övermorgon alltså p måndag... jag är inte taggad för 5 öre.

22. Jag kan inte plugga och lyssna p musik samtidigt.

23. Jag har bott inne i centrala Stockholm i 5 år.

24. Jag har någonting som kallas korsbett som gör att jag kommer få tandställning och jag har en tid... imorgon.

25. Någonting jag hatar är ljudet av naglar som dras längs en griffeltavla.

26. Innan jag ska somna måste jag ta upp alla mina saker jag har p golvet haha vet dock inte varför.

27. När jag var liten kunde jag inte krypa så att jag rullade fram istället.

28. Jag "bor granne" med en skola som jag gick på när jag var yngre så varje morgon när de ringde in oss hoppade jag bara över staketet.

29. Det är omöjligt för mig att få långa naglar då de bara viker sig och går av hela jevla tiden haha :(.

30. Jag har varit i 9 olika länder: Mexico, Kroatien, USA, Spanien, Italien, Frankrike, Sverige, Thailand & Österrike.


Likes

Comments