Här är en outfit från igår (i måndags) eller en outfit of the day som man säger. Först tänkte jag, varför inte göra en outfit of the week men jag är lite osäker, kommentera gärna ifall jag ska göra det eller inte :)!!

I alla fall, jag hade på mig en halvt rosa of-shoulder tröja från Na-kd verkligen min smak!! Här är faktiskt ett tips från mig, det är att vika upp tröjan längst ute vid armen och vika det över det lite, som det syns på bilden. Det gör att man ser lite mer färgglad och moderiktig ut i min mening :)). Till valet av byxor valde jag ett par svarta yoga-pants från gina, de är så sköna, snygga, stilrena och går att matcha med SÅÅ MYCKET.

Jag har även mina skor från nike som jag har köpt på en butik i Mall of scandinavia. Det låter som att jag är värsta shoppinggurun som åker till mall of scandinavia hela helgerna men nej... nej, nej, nej. Jag har vart där en gång i vintras...typ. Jag har på mig ett armband och en ring från hm plus min väska från diabless som inte ens syns på bild.. hehe men THATS IT!!! På bilden längst till höger syns även min katt Bosse haha fast han skulle jag inte räkna till min outfit ;).

Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom vi börjar skolan 8.00 imorgon...döda mig. En sista sak bara!!!! Om du vill att jag ska göra en "outfit of the week" nästa vecka så får du jättegärna kommentera, tack o hej :).

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sunday Funday beskriver exakt hur min dag har varit och jag kan inte tänka mig hur jag hade haft så roligt som jag hade idag om jag bara suttit hemma, kollat på youtube och druckit oboy som jag brukar göra på helgen.

Jag, Ella och Stina var ute på Ellas stall där hon är medryttare (tror jag det heter) till en häst som heter Sländan, jättegullig men också lite läskig. Just Sländan var i sig inte läskig utan jag tycker att alla hästar är ganska läskiga, speciellt när man är ute och rider men det gick hur bra som helst när jag väl satt där uppe på hästryggen. Vi var ute på en uteritt i runt 1.5 timma och tog sedan bussen hem. Vi stannade dock på donken i möllnvik eftersom vi inte ätit på SEX TIMMAR!!!!???

Efter donken bar det dock hemåt på riktigt. När vi gick av från bussen vid nacka trafikplats kom solen fram helt magiskt, jag vet inte om man kan kalla det en solnedgång med hela himlen lystes upp av ett oranget sken. Nu sitter jag i tv-soffan och är fortfarande, 3 timmar efter den onyttiga men goda middagen heeeelt proppmätt. Nu ska jag snart gå och lägga mig och förbereda inför imorgon.... måndag :´(. Det är väl bara att göra det bästa av det. godnatt!

Likes

Comments

Tofflorna HÄR

Jeansen/ byxorna HÄR

Korallröda tröjan HÄR

Ljusrosa tröjan HÄR

Väskan HÄR

Skorna <333 HÄR , Insåg nu att fler än hälften av plaggen är från gina haha, älskar gina!!!Likes

Comments

Hej bloggen dethär är mitt första inlägg och jag tänker att jag just nu testar mig fram om hur man gör och så, laddar upp bilder infogar filer, mm. Just nu är det lördag och alltså HELGGG <33!! Det är en så frihetskänsla när man får komma hem, dricka ett glas oboy, då
kan jag verkligen sitta framför datorn och kolla på youtube i TIMMAR!!!
Nu i fredags firade vi Carro genom att gå och kolla på bio och vi åt fajitas hemma hos henne innan!!! Det var jättemysigt och filmen var JÄTTEbra haha. Vi såg filmen IT eller DET som den heter på svenska och den hade premiär för bara några dagar sedan. Filmen handlar om en clown (som heter IT då) och han äter barn för att få föda och det var det filmen handlade om... typ. Den hade säkert över 20 jumpscares och jag Klara, Carro och Kajsa låg bokstavligt talat över varann i biostolarna med möjligt vis Carros fötter i ansiktet och Kajsas händer i nacken haha
Nu på lördagen har jag chillat hela dagen och nu sitter jag och kollar på fuskbyggarna haha, imorgon kommer jag, Stina och Ella åka ut till Ellas stall, det ska bli så skönt att komma ut lite och mysigt att hänga med de, det var ett tag sedan. Nu ska jag kolla vidare på tv och försöka få ut dethär inlägget på något sätt haha #nybörjare, önska mig lycka till!!

Likes

Comments