chillar in da school.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 241 Readers

Likes

Comments

Håller ju på och renoverar ett rum i huset till mig eller ah en typ liten lägenhet i huset men känns som vi inte kommer nån vart :( 

Vi har rivit en vägg och skall riva en trappa och göra korridor och gräjer och en så länge känns det att det aldrig kommer bli klart menmen haha.. Vill egentligen flytta till lägenhet själv nuuuuu men ska ju bo på skolan till hösten och sen blir det ju lägenhet men ah pallar inte vänta haha.. 
Likes

Comments

Hihi det är ju den 10 mars idag alltså ett helt år med min älskling idag!! Finns ingen jag älskar mer en min fis hihi!! Men har ju varit i danmark i helgen på lalandia med familjen och Tom och haft världens goaste helg! Behövde verkligen den resan så himla mycket! På tal om inget är det ju snart min födelsedag eller ah om 2 månader hehe. Vet precis va ja ska önska mig, inget speciellt en jacka och nå tröjor ja vill ha åså har ju typ det mästa jag vill ha hahah. Köpte världens goaste parfym och världens bästa läppstift på stena båten! Armani och dior helt klart prisvärda var båda två! Jag och mamma delar på parfymen då vi båda var kära i den och den inte var helt gratis hahah ;) Blir ju nationella proven snart (jippi...) men skall åka åh göra dom så de är gjort! Skall till Tom i helgen dock känns det som allt händer i falkenberg helgen efter det så kommer ju åka dit då med men blir la mest en myshelg denna helgen då hans epa är kass igen haha.. Men jag beklagar min inaktivitet så får jag förbättra mig haha puss xx.
Likes

Comments  • 300 Readers

Likes

Comments

idag är det en speciell dag det är min älskade gullefjuns födelsedag! Finns inte någon som kan ersätta honom någonsin han e det finaste jag har! Det är han som får mig att gå upp ur sängen på morgonen, det är han somm håller hoppet uppe! Utan honom vet jag inte vad ja skulle göra. Den 10 mars har vi ett år tillsamans, det underbaraste året någonsin! Från djupet av mitt hjärta, jag älskar dej Tom och hoppas du får en toppen dag grattis!

  • 301 Readers

Likes

Comments

halloew estland! Ditter just nu och kollar house of cards. Har haft en underbar helg var hemma åh fira tom i fredags och i lördags var vi hela kvällen i varberg. Kom hem vid typ 2 åh va helt dö åh migrän åh gräjjer! sen i söndags vakna ja vid 13 och sen såg vi på film åh myste åh nu e ja hemma haha. Blir danmark nästa helg lalandia åh grejjor hihi!  • 284 Readers

Likes

Comments

hallå eller!!!? sitter hemma hos tom vi ska snart dra åh fixa lite med epan var på gekås imorse oxå handla lite grejjor. Skall till varberg ikväll åh cruisa runt! har målat Toms stortå nagel haha söt! puss xx.

  • 279 Readers

Likes

Comments

hola meee amigos! Sitter på bussen till göteborg nu men ja glömde såklart den ena presenten till tom.. aja han får få den nädta helg istället hahah! Funderar åh köpa nå åh äta på subway dum som ja e åt ja ingen frukost haha.. nä men skall fira tom idag för han fyller år på tisdag och vi har fullt upp hela helgen haha! Är gött trött somnade inte för en typ 5 inatt haha lyckat!? Haha nä men får se om ja bloggar mer i helgen puss xx.

  • 265 Readers

Likes

Comments

Åh vad jag saknar sommarn, det var den underbaraste sommaren någonsin! Aldrig haft så kul någonsin, massa bad och epa strög helt underbart! Wheels and wings, Antikmessan i askersund, åh typ halva lovet i falkenberg och hände massa varjedag hihi cykla till ljungby sjön med Tom och bada och chilla, det va varmt typ hela tiden och allt var på topp! Kan inte vänta tills nästa lov kommer + att jag går ur grundskolan hur underbart är inte det??! Kanske åka jenkare till skolavslutningen också helt underbart, skall försöka få med hela tjocka släkten hhaha! lite svårt och få hit alla släktingar från england men ni förstår poängen haha ;) 

Har redan köpt klänning och allt, har dock inte planerat att åka på flaket tror det blir hem och fira som fan ist för den tråkiga avslutnings festen vi skall ha med alla nior haha.. Kan inte vänta!! 

Likes

Comments