I fredags hade jag och Wilhelm fredagsmys här hemma, vi hade även en nyfiken kattunge som gärna ville vara med, haha!

I lördags var vi på lärarguasqe hela dagen, kvällen och natten typ, så då fick Lakrits vara ensam hemma ganska länge. Det blev ungefär 10 timmar men det verkade inte ha gått någon nöd på henne i alla fall! Skönt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Äntligen har vår fina lilla Lakrits flyttat hem till oss!

  • 7 readers

Likes

Comments

Är verkligen helt kär i mina nys Nikes, så fina och så sköna på fötterna! I dessa skor påbörjade jag idag termin 6 på universitetet! Efter skolan drog jag och Ida till gymmet. Nu ligger jag i soffan och är helt slut. Ska strax börja laga middag så den är färgad tills Willis kommer hem från skolan. Idag blir det spagetti och köttfärssås med champinjoner, mums! Efter middagen kommer Ida hit en sväng och så ska vi plugga lite på ett grupparbete som vi fick idag, och sen blir det tv-spelshäng resten av kvällen.

  • 8 readers

Likes

Comments

  • 9 readers

Likes

Comments

Nu är alla 500 bitar på plats och pusslet är helt färdigt! Idag är det torsdag och jag är ledig, har varit ner en sväng på stan med Ida på förmiddagen men det började regna så vi kikade runt ganska snabbt sen åkte vi hem igen. Jag jobbade sent både i måndags och i tisdags, igår var jag på tjejmiddag i Märsta och imorgon jobbar jag sent igen. Sen är det helg igen och på lördag ska vi på kräftskiva!

  • 8 readers

Likes

Comments

I lördags var jag och Wilhelm på Veronica Maggios spelning på stadion! Jag tror ni kan räkna ut att det var helt fantastiskt! Spelningen gästades utav både Markus Krunegård och Håkan Hellström! Jag fick tyvärr ingen bra bild men jag fick en del bra videos! Vi åt även en mysig middag på Friday's innan konserten och köpte stora klubbor som vi åt i Kungsträdgården. Helt klart en lyckad dag!<3

  • 8 readers

Likes

Comments

Äntligen helg! Helgen firades in med middagsgäster även denna helg. Till efterrätt gjorde jag Ahlgrens bilar-pannacotta, hade aldrig gjort den förut men det blev gott! Dock orkade man inte äta upp hela för det var väldigt mäktigt, men gott var det!

  • 8 readers

Likes

Comments

Idag gjorde jag fruktspett som Willis och jag hade framför tvn nu på kvällskvisten. Mys!

  • 10 readers

Likes

Comments