Header

Hej hej från sjukstugan..till och med Chloé har blivit förkyld 😔. Tycker så synd om henne, 1,5 vecka och får sin första förkylning. Känns inte okej alls! Tackar gud för snorsugen och koksaltlösning alltså, men hon är så nöjd ändå. Sover bra och äter bra, hoppas det går över fort. Jag känner mig bättre idag i alla fall!

Jag myser med mitt stora hjärta medan Chloé sover med pappsen ♡ Inväntar att försäkringsbolaget ska kontakta oss...Vi upptäckte att våran källare var fylld med vatten. Ca en halv meter i hela källaren, allt är totalt förstört 😔, det kändes verkligen som att det där var droppen! Faaaa-aaan! Bland annat knappt två år gammal tvättmaskin och torktumlare, frysbox, byggmaterial, maskiner osv. Ångest!! Är så less på att allt bara går sönder och blir förstört. Vi har tack och lov den bästa försäkringen, så det ska täcka. Bara dom kommer och kollar nån gång...man ska inte behöva vänta såhär länge..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi bara myser och njuter av dagarna hemma. Chloé sover mestadels, jag försöker passa på att sova medan hon sover. Trots att hon sover väldigt bra om nätterna, är jag väldigt trött. Tröttheten verkar sitta kvar, men det kommer! Jag måste börja komma igång med promenader, röra på mig regelbundet kommer garanterat göra mig piggare :)

Junior och Angelie har varit sjuka och igår började jag känna mig lite halvbra. Verkar inte riktigt bryta ut, men är väl därför jag känner mig extra trött. Hoppas bara att Chloé håller sig frisk, är så rädd för rs-viruset.

Likes

Comments

Jag vet att alla väljer olika vägar här i livet, alla strävar inte efter samma sak. Vissa vill vänta, medan andra lever för att ha familj och skapa en familj. Många väljer karriär framför familjen, såklart det ska få vara så. Men jag har ändå svårt att förstå hur man kan välja bort något som man aldrig vet hur man kanske skulle uppskatta. För MIG är valet självklart. Jag har många år kvar att leva, när man barnet blivit vuxna och flyttat hemifrån kan vi leva livet och resa. Sen kan man såklart resa med barn också, men inte i samma utsträckning, både ekonomiskt och rent praktiskt. Karriär är också viktigt såklart, men är det verkligen allt? Pengar hit och pengar dit, men vad är väl pengar gentemot kärlek?

För mig finns det inget bättre än att få spendera min tid med min familj, som betyder allt för mig. Man får skratta tillsammans, gråta tillsammans, leka tillsammans och känna sig älskad och älska varann. Jag har alltid sagt att familjen kommer först, sen väljer jag karriär. Jag är 27 år och har många år på mig att satsa på karriären. Vilken väg man än väljer så är det såklart viktigt att man är nöjd.

Tyvärr tror jag att många är missnöjda med sitt liv. Med sina val. Vänd om och välj den väg du vill, innan det är för sent. Livet är för kort för att vara missnöjd. Men, viktigaste är att man inte glömmer bort sin familj om man har en, bara för att man gått in för sitt arbete eller företag. Det är genomruttet att välja karriären framför sin familj, att glömmas bort är det värsta som finns. Man måste hitta en balans, det är så otroligt viktigt.

Likes

Comments

Gårdagen fick Junior spendera hemma med oss så han fick långhelg. Vi mös på mest hemma hela dagen ♡ jag har fortfarande ett behov av att vila på dagarna, och kan lätt dra iväg ett par 3 timmar. Chloé sover otroligt bra på dagarna, det är stort för mig eftersom Junior aldrig sträcksov så många timmar. Som max sov han en timme, nån enstaka gång kunde han dra iväg 2 timmar. Men då sprang jag och kollade så han andades var tionde minut, man var ju inte van, såklart var man orolig.

Min bror kom hem igår och fick träffa Chloé för första gången, vi blev även bjudna på gomiddag från Bastard Burgers. Det har gott, men lite väl mastigt för min smak!

När vi kom hem sov Chloé gott, så vi passade på att mysa i sängen jag och mina stora hjärtan ♡ har saknat att mysa med Junior ♡♡.

Det är en stor omställning för han nu när han måste dela mamma med sin lillasyster. Det märks på honom, men han är världens snällaste storebror, vill kramas och pussas med Chloé och hålla henne i famnen. Han är ju ännu så liten, ju äldre han blir, desto mer kommer han förstå.

Idag har vi myst på, ska strax bege oss ut på promenad, måste ut och röra på mig !

Likes

Comments

Säg hej till Chloé Elvira Viola ♡
Nu är det bestämt, våran lilla prinsessa ska heta Chloé. Elvira Viola i andra namn, Elvira är efter min mormor och Viola efter Anders mormor som också heter det i andra namn.
Vi är väldigt nöjd med valet av namn, kändes väldigt solklart att hon skulle heta det nu när det var bestämt. Hon ser ut som en Chloé ♡

Chloé fick bada för första gången ikväll, nöjd och go var hon lilla älsklingen. Somnade gott efteråt och sover än. Hoppas på mer sömn inatt, igår natt sov hon jätteoroligt. Var väl för att hon sov exakt hela dagen igår, förutom när jag fick väcka henne för att ge henne mat. Än så länge är hon lugn och snäll, världens mysigaste är hon ♡

Likes

Comments