Header

God morgon? Här var det morgon redan innan sju, myspys att kliva upp när det fortfarande var mörkt. Jag slumrade på soffan fram till nio medan Junior kollade på Nicke Nyfiken. Självklart har jag varit trött, men jag har sällan ett behov av att lägga mig mitt på dagen. Händer ibland, men ytterst sällan.

Idag har jag tagit bort mina fransar och känner mig naken, men ganska skönt också. Nu ska jag köra med såna man stoppar på varje dag för att låta fransarna vila ett tag :) skönt och välbehövligt för mina egna fransar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helt fantastiskt underbart SKÖNT med helg! Världens jobbigaste två dagar på jobbet av någon väldigt konstig anledning. Hade ont i varenda kroppsdel när jag slutade igår! Vi hade i alla fall en mysig kväll med min mamma och syskon på besök. God mat och trevligt sällskap, ovanligt att vi har besök en fredagkväll så man var ju lite tröttare än vanligt.

Idag ska vi till Kalix:)

Jag hämtade ut ett paket med bland annat en ny matta till Juniors rum igår! Så nöjd med den! Hans rum börjar verkligen ta form, och det börjar bli så mysigt:)

Igår gick vi även in i vecka 27! Jisses alltså vad tiden går..Snart sitter vi här med våran lilla bebis ♡♡ det är en vild bebis, som sparkar mest hela tiden.

Likes

Comments

Jag höll på att skriva härligt med måndag och ny vecka men kom på i sista sekund att det var ju torsdag haha 😂! Man blir ju helt dagvild av att vara hemma mitt i veckan och vabba! Men idag har vi återgått till rutiner, blev en mjukstart för mig med kort arbetsdag. Sen var jag och handlade och bakade ihop en långpanna med morotskaka när jag kom hem. Så himla god den blev! Kan nog vara den godaste morotskakan jag gjort...mmmh😋 den vart ful men här var inte utseendet huvudsyftet 😉

Mycket gott...nu håller jag på med köttfärssås till middag! Började i tid så köttfärssåsen får koka länge, tycker den blir godare då:) Känner mig som en riktig husmora idag! Hade lätt kunnat baka bröd, bullar och någon annan god kaka om vi bara haft ingredienser..kanske hallongrottor?

Likes

Comments

Värst vad vi verkar vara trötta när vi vaknat kl 10, men åh så skönt! Junior var så mysig och gosig när han vaknade, kramades och pussades. Sen började han småputtas och säga "mamma kliva upp", älskar att höra hans skratt. Det värmer. Så otroligt. När ens barn är glada då är man själv glad. Vi morgonmyser och njuter av lugnet efter frukost i soffan.

Jag fick lov att klippa Junior igår, när han fick hår i munnen var det bara att tacka för den klippstunden vi fick och göra ett nytt försök en annan dag! Han var så långhårig så jag klippte bort det värsta. Han har liksom vägrat bli klippt hur länge som helst..en rakapparat vill han inte heller se om än det hade gått snabbast och smidigast med en sån. Men man får helt enkelt ta det i hans takt och på hans villkor.

Tre riktigt sega dagar, så skönt och så välbehövligt. Jag har varit uppe i varv i så många veckor nu och det känns. Massor med sömn har jag fått ta igen också, på köpet kvalitetstid med min lilla gosse ♡

Likes

Comments

I fredags gick vi in i vecka 26, tiden går vansinnigt fort. Med Junior i magen gick tiden inte så här fort! Men nu har man ju fullt upp, dessutom kan jag ju jobba fortfarande. I vecka 24 vart jag helt sjukskriven med Junior. Och jag var sjukskriven till och från redan från vecka 15 med Junior. Så det är ju en hel del som är annorlunda. Mår fortfarande hur bra som helst, mina domningar/stickningar i handen märks inte av nu, så dom avtog ganska fort. Skönt det! Idag har jag dock haft väldigt dålig matlust och mått jätteilla, sen har bebis levt om rejält i magen så det har gjort saken värre.

Vad som också skiljer sig från när jag väntade Junior är att jag faktiskt kan äta det mesta. Eller jag kan äta allt! När Junior låg i magen ville jag enbart äta fräsch mat, sallader, mycket frukt och absolut ingen köttfärssås, bacon eller korv. Är ganska skönt att inte äcklas av en massa mat, blir lite lättare när man ska planera maten under veckan. Jag hoppas jag får fortsätta må bra! Tyvärr tror jag att magen kommer vara i vägen om ett par veckor och det kommer hindra mig från att arbeta. Men får jag jobba till v.30, då är jag nöjd! Jag har hittills gått upp 10 kg, det verkar stanna där, har stått still i flera veckor nu. Men det kommer nog fortsätta gå uppåt där vid vecka 30 skulle jag tro. Jag mår bra i alla fall! Men kläderna börjar sina i garderoben, jag har vuxit och det märks;)

Kan inte förstå att jag är tvåbarnsmamma inom några månader! Det känns HELT SJUKT! Nu med nummer två är jag inte alls lika strukturerad och planerar alla inköp. Jag tar det lugnt, ingen stress! Första barnet är alltid första barnet, det är ju mer spännande och man står ju inför en uppgift man aldrig tidigare haft. Så det är ju lite annorlunda nu, det tycker jag. Det känns i alla fall så himla bra och jag är så redo, det ska bli så spännande att se vem det är som gömmer sig i magen denna gång♡ så sjukt tacksam över att få bli förälder igen.

Likes

Comments