Header

Älskar italiensk mat!
Har varit i Italien en gång, men nu var det ganska många år sedan.. Kanske dags att besöka detta fantastiska land igen snart?!

I fredags kändes det nästan som semester igen (även om jag jobbade en sväng på förmiddagen). Kunde sola & bada i en sjö och på kvällen följde jag med mamma och pappa till en av Norrköpings bästa restauranger - il cibo. Är ingen pizza människa men där och på papa grapa är dom verkligen goda. Skaldjur - finns det något bättre?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så var den här - semesterns sista dag. Ångesten har börjat smyga sig på.. det känns alltid som sommaren är slut när semestern är det. MEN så är det ju egentligen inte! Augusti brukar ju kunna bjuda på fint väder & förhoppningsvis även september.
  Det är bara det att det går sååå fort. Jag tyckte ju att det var midsommar nyss.. Sen har ju vädret varit lite sådär med, så det känns nästan som man fortfarande går och väntar på att sommaren ska börja.

Dock har det varit underbart att vara ledig 3 veckor i streck för första gången på 10 år (helt sjukt när man tänker efter)
  Har hunnit med att träffa alla dom som betyder mest & fått många fina utekvällar med god mat. Lite bad (även om det blivit för lite) och musikquiz.
  Än får man väl njuta lite till..

Lite bildregn från semestern..

Och så ska det ju faktiskt bara jobbas ca 3 veckor och sedan blir det en semester på Cypern ♡

Likes

Comments

I lördags firade vi min vän som fyller 30 år i höst. Så roligt med en "temafest" & alla hade verkligen gått in för det. Maten, musiken, pyntningen - allt andades hippie-style!

Likes

Comments

När minnen kommer upp på facebook..

Förra året gjorde jag denna brudbukett åt en kompis vän.. Kommer ihåg hur nervös jag var då bröllopsdagen antagligen är den största dagen i ens liv. Ville så gärna att hon skulle bli nöjd med den. Önskemålet var rosor & brudslöja.
  Jag älskar blommor och att få göra arrangemang och det här var så himla roligt! Och en ännu bättre känsla - bruden var nöjd!

Likes

Comments

Det är ju helt underbart med semester!! Även om jag lätt blir rastlös & funderar på tok för mycket är det så skönt att bara få va. Känna att man har tid att träffa de människor som betyder mycket men som man får svårt att få ihop tiden men när vardagen springer på...

Något annat jag älskar att göra på sommaren framför allt är att läsa. Helst deckare! Ligga i soffan på altanen hemma hos mamma & pappa. Då gör det inte ens något att det regnar.. (nån dag)
  Igår blev det även premiär för i år för kräftorna precis där på altanen ♡

Men imorgon hoppas jag på sol igen!

Likes

Comments

Idag är detta min motivationsbild!
Som jag längtar!
En vecka att byta miljö, koppla bort, njuta av solen & umgås med sin bästa vän ♡

Utsikten från poolområdet - drömigt

Likes

Comments

Norrköping har bjudit på underbart väder i några dagar nu. Perfekt då jag inledde min ledighet i torsdags. Tyvärr har ju kvällarna varit allt annat än ljumma - men man kan väl inte få allt..
  Har passat på att sola & badat alla chanser som getts i allafall. Det är dom man får leva på nu när vädret ska bli lite sämre några dagar..

Visst är det härligt när kroppen blir brun & håret solblekt?!

Likes

Comments

När man hittar en sommarklänning man bara älskar! Färgen & de bara axlarna!
Denna skapelse kommer från h&m och kostade inte många kronor. Superlike på det! Och på en sommarkväll ute med bra människor ♡

Likes

Comments

Igår kl 14.00 gick jag på SEMESTER! Så himla underbart & välbehövligt. Efter ett ganska tungt halvår känns det skönt att få vara ledig, bara vila upp sig & tänka lite på sig själv. Jag är så oerhört dålig på just det.
  Men semestern firades in med solstolen & sedan Trägårn med en vän, precis så som en sommarkväll ska vara!

Och idag har vädret varit perfekt! Har badat i sjö för första gången i år (skamligt med tanke på att juli snart är slut) och det var helt underbart!

Vad semestern nu har att erbjuda återstår att se... Vad gör ni?

Likes

Comments

Två jobbdagar kvar, sen är det SEMESTER! Så välbehövligt & efterlängtat.
  Fick försmak i lördags i mysiga Söderköping, där det blev sol&bad, hämtmat, kortspel och massa skratt med släkten. Min morbror & hans fru var hundvakt åt fina Lexie. Förstår varför man säger att hunden är människans bästa vän. En dag ska jag också ha en sån här mysis ♡

Likes

Comments