Här är ett tips om en vän till mig som jag tycker att ni borde följa om ni vill hitta lite nya inspiration till hem inredning, mat eller bara ny inspiration till er vardag helt enkelt!

Följ henne på
@ebbalalander 👏🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gårdagens träning med Calle gick väldigt bra faktiskt. Red till ena stubbåkern och såg då att dom redan har börjat plöja upp några åkrar här runt om. Så nu gäller det att passa på innan stubbåkrarna försvinner!
I vilket fall så red jag på stubbåkern och Calle kändes väldigt mjuk och fin, han tömkördes dagen innan så det fick bli ett lättare dressyr pass med lösgörande moment och mycket tänk på halvhalter. Takten kändes fin, men jag hade gärna velat haft honom lite mer framåt för skänkeln. Men i övrigt så tyckte jag att det blev ett godkänt pass.

Planen nu med Calle är att fortsätta träna och hitta en balans i traven, jag måste kunna plocka upp honom mer och samtidigt rida framåt. Det är vårt största mål, att kunna klara det.
Så nu till hösten är planen att träna mer för Kicki och sen till våren hoppas jag att vi ska kunna starta en LA!

Likes

Comments

Onsdag förmiddag och snart så ska jag bege mig till stallet.
Gårdagens tandläkare besök gick jätte bra, inga hål i tänderna här inte! Vet inte varför jag är så skeptisk till att gå till tandläkaren egentligen då jag aldrig har haft ett enda hål hittills. Men det är väll något som sitter kvar sen man var liten.

Idag så firar Dennis och jag tre år tillsammans, helt otroligt. Ibland känns det som att vi har varit tillsammans längre och ibland känns det som att vi bara har känt varandra i ett par dagar. Men jag är riktigt tacksam för att jag har Dennis i mitt liv, han är allt jag vill ha och så mycket mer.
❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Jag ligger för tillfället på soffan och har avnjutit en god frukost. Ska snart gå och byta om och förbereda mig inför jobbet, 12 timmars pass idag så det är bara att se glad ut..
Inatt åker jag nog hem till mina föräldrar, för imorgon ska jag till tandläkaren. Har inte tagit mig tid för att åka dit på kanske två år...ganska hemskt egentligen. Men nu så ska jag dit och jag är lite rädd faktiskt över vad tandläkaren kommer säga. Men jag hoppas på det bästa!

Jag är fortfarande lite lyriks över gårdagens resultat! Är så stolt över mig och Calle,att vårt hårda slit äntligen börjar ta sig! Så glad och så nöjd!

Likes

Comments

Tävlings dagens började inte på det bästa sättet då mina alarm inte gick av. Så kl 9 vaknar jag, en halv timme senare var planen att lasta och åka, så det blev väldigt stressigt. Jag ringde Thess som åkte upp till stallet och tog in Calle medan jag var på väg. Vi struntade i att knoppa och Calle fick åka med sadel på, när vi kom fram så hade jag 40 minuter på mig innan min start var, så det var bara ut med Calle från transporten och ut till framridningen.

Väl inne på framridningen så kändes Calle fin, något seg men han var iallafall inte så nervig.
Så kom vi in på banan och jag tycker själv att jag red dåligt och att det inte alls gick bra, så jag trodde att procenten skulle hamna på 56-57 kanske, men till min förvåning så fick vi 64,16%!

Person bästa! Sån härlig känsla och jag fick verkligen mer smak inför nästa klass!

Då jag inte skulle starta förrän vid 17 så fick Calle så i transporten så länge och den här gången så hann vi knoppa inför denna klass.
40 minuter innan start så tog vi ut Calle från transporten och fixade i ordning honom.

På framridningen denna gång så var Calle lite slö och ville inte gå fram för skänkeln. Men väl inne på banan så taggad han till och jag kunde komma till ridning. Denna gång kändes det mycket bättre efter jag hade ridit och procenten blev 65,30! Så himla nöjd och det blev ännu ett person bästa, två på en och samma dag! Sen så såg vi att jag hade även hamnat med bland dem placerade, men av den sista ryttaren slog mig och jag hamnade precis utanför placeringen.

Men 9 av 32 starter är jag så nöjd med och jag är så glad över procenten. Nu fick vi verkligen dom procenten som vi förtjänar!

Likes

Comments

Gårdagens träning gick över förväntan. Jag valde att rida på stubbåkern och Calle var jätte spänd till en början. Verkligen jätte stirrig och jag fick inte alls någon kontakt. Men efter några öppnor och halter, så kom han mer tillbaka till mig och passet blev så mycket enklare.
Gjorde några tempoväxlingar och höll mig till mestadels trav, för det är där vi behöver jobba och hitta varandra.
Calle blev allt mer finare till slutet av passet och då valde jag att gå igenom lite galoppdelar av dressyr programmen som vi ska tävla i på söndag.

I galoppen känner vi båda oss mer säkra och det är nog bara övergångar som kan behöva stärkas. Men jag känner mig positiv inför söndagens tävling och hoppas att Calle är med på noterna då också!

Likes

Comments

Igår var jag ut till Calle och vi red ut en sväng i skogen, Calle var pigg och framåt. Jobbade i alla gångarter lite lätt och bara njöt av att få komma ut.

Men till vår fara så har älgflugorna kommit till liv och dom var verkligen överallt. Stackars Calle, han får sån panik och bli verkligen arg på dessa små äckliga kryp när dom sätter sig i hans päls.

Så antagligen blir det att rida på stubbåkrarna och grusvägen, tills det åtminstone blir kallare och dom små äckliga krypen försvinner.
Tycker att det är synd att det inte finns något specifikt medel mot dessa älgflugor, för hästarna uppskattar inte dom direkt när dom sätter sig i deras pälsar och biter.

Likes

Comments

Igår fick Calle bli longerad ute på stubbåkern, vilket verkade vara riktigt bra för Calle. Han fick verkligen lyfta på fötterna, och sen så var det lite tungt underlag eftersom att det hade regnat på natten. Men Calle jobbad på galant i alla gångarterna, han verkade tycka att det var kul.

Jag brukar aldrig longera mer än 30 minuter, då jag anser att det är en ganska stor påfrestningen att jobba på en volt. Jag känner mig rätt så nöjd efter 30 minuter och det brukar Calle också vara.

Likes

Comments

Följde med min fina vän @ericacarlsson och hennes fina häst Mia, när dom skulle tävla! Alltid kul att följa med andra när dom tävlar, sen så är det kul att se den andra sidan av sporten så som hoppning. Nog för att jag älskar dressyr men hoppning är kul det också, speciellt när min duktiga vän och hennes häst gör ett toppen jobb inne på banan. Det gick inte hela vägen idag, men dom var riktigt duktiga och nästa gång kommer det att gå mycket bättre! 💕

Likes

Comments

Instagram@sannaericsson97