Tog en sväng förbi MIO tidigare i dag, de har fått in massa fina nya grejer på MIO nu. Som de flesta fick vi tidigare i veckan hem en check där man får 300:- i rabatt om man handlar för över 600:- så den passade vi självklart på att utnyttja, det fick bli denna fina pläden på bilden ovan i gammelrosa samt ett fint och rejält skohorn. 


Efter det passade vi på att åka till Gekås eftersom vi behövde göra lite nödvändiga inköp. Blev en hyfsat snabb runda inne i varuhuset. Nu hade vi tänkt att ge oss ut på en powerwalk innan vi fixar i ordning lördagsmiddagen och bänkar oss framför Melodifestivalen lite senare i kväll. 

Likes

Comments

I fredagskväll firade vi att jag skrivit på ett jobbavtal som förskollärare! Jag kommer att börja jobba bara några dagar efter min examen och den förskolan som jag fått jobb på har jag sagt ända sedan början på min utbildning att jag skulle vilja jobba på när jag är förskollärare och jag har svårt att förstå att det faktiskt blev så tillslut. Så obeskrivligt glad för att jag fått detta jobb och att jag äntligen kommer att få jobba som förskollärare snart!

I helgen har det annars inte hänt särskilt mycket. Jag åkte  på magsjuka i lördags, så jag var tyvärr tvungen att stanna hemma från praktiken i dag men känner mig äntligen bättre nu så i morgon ska jag tillbaka till praktiken.

Likes

Comments


Då var matkassen levererad så nu ska vi testa på detta denna veckan. Vi får se om det blir något vi fortsätter med framöver eller ej. Kul med lite nya recept och idéer i alla fall.

Första dagen på praktiken är avklarad och det känns jättebra. Känns som vanligt väldigt skönt och framför allt kul att få komma ut i verksamheten.

Likes

Comments

I går begav vi oss till Göteborg för att fira svärmor som fyllt 50 år tillsammans med Johans familj och släkt. Det blev en lång och lyckad dag fylld med massa firande. Vi sov även över på Clarion Hotel Post och i morse åt vi en supergod hotellfrukost som innehöll allt man kunde tänka sig.

Vi begav oss hem mot Varberg redan på förmiddagen med ett stopp i Kållered på Lager 157. Fyndade mig både en blus och en luvtröja, det hör inte till det vanliga då jag blivit extremt kräsen och sällan hittar kläder jag gillar numera, får se det som så att det är ju ekonomiskt i alla fall 😄👍

Likes

Comments

Har beställt matkasse från Linas Matkasse och fick även med dessa söta muggar från Rice när jag beställde kassen.

Så var det fredag igen! Den här veckan har bestått av skola, en hel del plugg, spring- och promenadrundor och tyvärr en del magsmärtor. Detta har pågått ett tag nu och har äntligen tagit mig i kragen och bokat tid för utredning hos läkare. Orkar inte gå runt med dessa problem längre.

I helgen väntar massa roligheter och nästa vecka börjar jag min VFU som varar sex veckor - kul och spännande!

Likes

Comments

Vårt nya vitrinskåp kom äntligen i torsdags och det monterades redan samma dag, nu har vi fyllt det med vårt finporslin och det känns så skönt att ha allt samlat på samma plats igen. I veckan fick jag även hem en Missoni-kudde som jag budade hem på Tradera. Den pryder nu vår puff i hallen och den gör sig riktigt bra där tycker jag.I går spenderade vi vår lördag i Helsingborg där vi besökte både Väla och IKEA. Vi fick inte handlat särskilt mycket men det var ändå kul med en utflykt, i dag har vi gjort några ärenden, handlat och jag har även fått gjort lite plugg inför nästa veckas semenarier. Snart är det bara fyra månader kvar till min förskollärarexamen och det är helt galet vad fort tiden har gått.

Likes

Comments

​Hade jag vunnit på lotto hade jag gärna införskaffat mig allt på bilden nedan!


Likes

Comments


Äntligen ett par nya löparskor! Mina gamla är SÅ slitna, de har ju trots allt hängt med några år nu. Denna gången har jag lyssnat på rekommendationer från andra löpare och kört på ett par Asics. Ser fram emot invigningsrundan!

Likes

Comments

I förmiddags när det var så fint väder passade jag på att ta en springrunda, det fick bli första långrundan för i år och sammanlagt slutade rundan på cirka 15 kilometer. Sprang bland annat genom ett område i närheten där vi drömmer om att hitta en tomt att köpa där vi kan bygga ett nytt hus.


Stannade förbi hos föräldrarna en kort sväng och fortsatte sedan hemåt. Lite senare kom Johans föräldrar på besök och vi fixade hemmagjord thaimat till middag som var SÅ gott, smakade extra gott efter löprundan. I dag har även PM:et skickats in så det känns skönt och på måndag börjar TERMIN 7 🙌

Likes

Comments


Hämtade ut denna godingen från By Malene Birger i dag vilket genast gjorde denna trötta & gråa tisdag mycket roligare! 

Likes

Comments