View tracker


Har anmält mig till Göteborgsvarvet 2017 och det känns fantastiskt bra. Det här året har jag insett mer och mer att löpningen är något jag brinner för och mår bra av. Jag har även sprungit mitt första lopp och jag blev förälskad, vilken kick och glädjerus jag fick av det. Göteborgsvarvet är något som jag har pratat om att springa i något år nu så nu bestämde jag mig för att nästa gång SKA det bli av. Nu väntar en vinter och vår fylld med massa löpning och som jag ser fram emot detta. Mot nya mål!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker


Idag var sista dagen på min praktik och det kändes tråkigt att säga hejdå till klassen. Har trivts så bra på min praktik så nu känna det riktigt konstigt att gå tillbaka till skolbänken i morgon igen.

Bjöd klassen på fika, fick massvis med goa kramar och fina ord, teckningar och en tavla som hela klassen hade gjort till mig.

Tänk att jag får jobba med att bidra till barns utveckling och lärande, för mig är det verkligen en ära att få jobba med detta. Och nu är det inte långt kvar på utbildningen, snart är jag examinerad förskollärare!

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen spenderades åt att tapetsera i vardagsrummet. Det var faktiskt första gången jag och Johan tapetserade så pappa var med och hjälpte till. Vi valde att köra på en tapet från Boråstapeter, de har så många olika fina så vi hade riktigt svårt att bestämma oss för vilken vi skulle ha men tillslut valde vi denna och vi är supernöjda. Känns som ett helt nytt rum!


Likes

Comments

Såhär blev årets adventsljusstake hemma hos oss!


Redan första advent men solen lyser för fullt ute så det känns mer som vår idag. Jag och Johan har en tradition att alltid äta julfrukost med tomtegröt varje advent så det smakade riktigt gott i morse. Förmiddagen har spenderats åt sysslor och om en stund bär det av mot min syster med familj för att fira lilla goa Kelly som fyller ett år idag.

Likes

Comments


Det här fina iPhone-skalet från iDeal​ of Sweden fick jag med mig hem i fredags. Älskar mönstret och den blåa färgen! 

Likes

Comments


Idag har vi kokat en hälsoshot på vatten, ingefära, chili, citron och honung. Nu hoppas vi att denna håller oss ifrån alla vinterns sjukdomar. Smakade lite på den innan och den smakade både gott och fräscht, den kommer jag helt klart att fortsätta göra.

Likes

Comments

Studio Pompone är helt klart min favoritbutik, och vilken tur jag har som bara bor cirka fem kilometer från den. 


Igår besökte vi lite olika butiker för att handla lite julpynt. Jag fick köpt en ny adventsljusstake, en fin prydnadsskål, ett prydnadshjärta i trä att hänga på ytterdörren, ljusslinga och sedan fick jag även med mig ett par nya jeans. På kvällen var vi hemma hos mamma och pappa, gjorde lasagne, drack vin å tjöta och kollade på Så mycket bättre. Mycket trevlig lördag helt enkelt!


Idag har jag fått gjort en hel del plugg och förberett inför kommande vecka. Vi har även hunnit med att julpynta här hemma. Ska fortsätta med pyntandet till veckan men känns skönt att redan ha fått upp det mesta här inne. Så himla mysigt med lite julstämning här i hemmet! Kvällen till ära fixade vi i ordning en kreolsk gryta med ris som var riktigt smarrigt. 

Likes

Comments


Idag efter praktiken begav jag mig mot julmarknaden på Wapnö gård i Halmstad. Sambon ligger hemma med ett envist virus så han kunde tyvärr inte följa med. Kan varmt rekommendera den här julmarknaden i alla fall, det har blivit en tradition att åka dit varje år nu och det finns många olika utställare. Fick med mig massa smått och gott hem i alla fall och efter denna mysiga julmarknad är jag helt redo för att julpynta hemmet. 


Likes

Comments

Söndagen har spenderats åt att fira världens bästa pappa på farsdag. Vi har varit i Åkulla bokskogar där vi var på Hiaklittens utsikt och sedan var vi på The Red Fox ​​där jag åt extremt god kalkon med apelsinsås. Kvällen har spenderats åt plugg och förberedelser inför morgondagens aktiviteter på praktiken. Har haft en riktig oturvecka den här veckan och hoppas på att nästa vecka ska bli bättre. Har i alla fall haft en riktigt bra första vecka på min praktik.


Lite bilder från denna dagen

Likes

Comments


Då var loppisfyndet uppe på väggen och det fick bli förvaring för Johans whiskey och whiskeyglas, blev himla bra tycker jag.


Dagarna flyter på och igår påbörjade jag min praktik, praktiserar ju i en förskoleklass den här terminen och trivs jättebra. Efter praktiken gav jag mig ut på en springrunda som var riktigt uppfriskande i den här kylan. Eftermiddagen och kvällen har spenderats åt plugg och sysslor, nu har jag satt mig ner i soffan och det känns som att jag somnar vilken sekund som helst.

Likes

Comments