View tracker

Startade dagen med att titta på julkalendern, som den mogna 29åring man är haha :)

Men med julmusik på i köket ( tack mix megapol ) så kan man ju inte annat än att hamna i julstämning <3

Tycker årets julkalender är helt fantastisk. Bra skådisar och Ulveson är klockren. Sen kommer ju ingen julkalender slå mysteriet på greveholm haha menmen :)


Idag ska jag passa på att njuta av ledigheten för sen ska jag jobba extra två pass. Ska bli kul faktiskt, är ju på gorans skift så kommer garanterat bli massa skratt :)

Nu ska jag värma lite glögg och försöka hitta någon mysig julfilm, må så gott så länge allihopa.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det finns bilder och sen finns det bilder.... om ni förstår hur jag menar. Vissa bilder blir jag bara så himla glad över. Så tänkte att jag måste visa er vilka mina favoritbilder är bland min familj/vänner. Kan inte ni också känna så att vissa foton får en att le lite extra? Sen är jag ju ödmjuk som få också så kommer även lägga in foton på mig själv haha :)

Så håll i er, här kommer mina favoritfoton på folket <3Min sköna familj. Som jag älskar er :) <3

och om vi flyttar fokus till mig själv.. haha :) 

och sen foton på vissa vänner :)


avslutningsvis lite foton på farfar och farmor <3


Finns ju såklart fler människor jag hade velat ha med här men dom blev så jäkla fula på bilderna så funkade inte...


haha, nejdå, har inga foton just på datorn bara, så därför <3 Tycker det är viktigt att reflektera ibland och inse hur fina människor man har omkring sig och att kunna se glädje i det lilla liksom :) jag är en blödig jäkel med andra ord, men hellre för mycket känslor än inga alls som jag brukar säga :)


ha en fin helg allihopa <3

Likes

Comments

View tracker

Ni vet hur mycket jag uppskattar vardagshjältar, eller alltså medmänsklighet. Att för en sekund göra något för någon annan utan någon baktanke, sånt berörs jag av och kan ibland bli tårfylld om någon visar uppskattning/hjälpsamhet mot mig.

Idag så hade jag varit och handlat och när jag parkerade bilen så såg jag hur en kvinna kämpade med att skrapa sina rutor, jag går då fram och frågar om det är ok om jag sprayar med min smältis-spray.

hennes första kommentar var: VA, ÄR DU SÄLJARE ELLER?

jag: HAHAHAHA NEJ, jag bara såg att isen satt så hårt så tänkte kolla om du ville ha hjälp, varpå hon direkt ler och säger : wow, förlåt , man är inte van vid att andra vill hjälpa till. så iaf, det slutade med att jag sprayade hennes bil och isen försvann fort som tusan och hon tackade så mycket :)


borde bli säljare alltså. haha.

häromdagen träffade jag en av tiggarna utanför maxi, vi brukar prata ofta och han är så oerhört snäll och go. Jag brukar inte ge pengar men däremot en kram och ibland någon loka eller dylikt. Denna gången frågade han om det var ok om jag köpte värmeljus för dom har ingen elektricitet, så jag köpte ett 50-pack och han blev så oerhört glad och då blev jag glad för stunden, samtidigt som man är ledsen av att se dom ha det jobbigt. Men man kan ju lindra lite för stunden iaf.


Häromdagen så tappade jag min plånbok på ica och då kom en annan kund fram och klappade mig på axeln och sa : är denna din? jag : ja. han : varsågod och ha en bra dag, ALLTSÅ <3


medmänsklighet. så fint. folk samlar på minnen, jag ska börja samla på medmänsklighet :) <3


puss och kram.

Likes

Comments

Vissa dagar är ju inte riktigt hjärnan med. Man ska inte skämta om alzeimers men jag tror fan jag har fått en släng av alzeimers light alltså. Jobbade i natt och städade ur mitt skåp på min rast och fyllde en påse med kläder och sånt som behövde tvättas. Vet att jag sa till mig själv att GLÖM FÖR FAN INTE PÅSEN (som den gången jag glömde smutsvätten i rökrutan i 3 dagar.... fräscht ) Iaf, när jag hade slutat så mötte jag bästa Goran och Jonathan och vi stod och tjötade ett tag och sen skulle jag till mitt skåp, bytte om - sa högt till mig själv: GLÖM INTE PÅSEN - låste skåpet och stämplade ut och åkte hemåt. I bilen kommer jag på : PÅSFAN..... så jag skrev till Goran och undrade om han kunde lösa detta - vilket han gjorde med bravur ( då ska det ändå tilläggas att han förra perioden hade hand om min matlåda som jag glömt i 6 dagar haha , alltså... )

iaf, jag får dessa två mms innan och jag bryter ihop av skratt :) han är så jäkla rolig, får mig alltid på så bra humör.


Alltså att ha en vän som Goran innebär att man alltid har en axel att luta emot och att man ständigt har ont i magen av allt skratt. Jag ångrar att jag inte sparat alla intalade meddelanden han har skickat till mig genom åren. Det är så himla roligt att lyssna på, ibland glömmer han bort sig själv och pratar som om jag är där och jag kan lyssna och skratta och nicka och typ börja svara haha. Han har en fantasi utan dess like och kan imitera precis vad som helst hur som helst. Det är så skönt med vänner som man verkligen kan vara sig själv med, som man inte behöver analysera om man sa något galet eller om man är för mycket, man vet att man duger och man får sån energi och det är en sån jäkla lycka att ha det så. så tack goran för att du är du. du gör livet så oerhört roligare att leva <3

bara ett urplock från våra sms. blir glad varje gång jag ser dom :) bästa kompisen alltså <3 det finaste är att jag har kunnat berätta så många saker i förtroende som andra hade tryckt ner mig för, men han har alltid stått kvar vid min sida och lyssnat och brytt sig och aldrig fått mig att känna mig dum eller gjort mig osäker. så tack vännen, tack för att du är så go :)

Likes

Comments

1a december. Känner mig trött men inte konstigt då jag tydligen levt sen tidigt 1900-tal 😅😅😅😅 fick bilden skickad till mig på fb att jag var lik damen på bilden och jo,det var jag ju haha

idag  är det exakt en månad kvar till jag flyttar och då kommer dessa möbler hem till mig. ja ,jag beställde allt på bilden 😅 cred till den människan som gjorde det möblemanget alltså. jag måste vara drömkunden 😄

har färgat håret sen sist vi snackades vid. svårt att se på bild men nu lutar det mot lila /svart. älskar det . tack bästa Sara för hjälpen 😍 är även typ helt frälst i villfarelse-posters.  så jäkla sköna alltså . vill ha dom som en fondvägg typ haha 😄

sen väntar jag på kallelse till magnetröntgen för örat.  älskar frågan
" har du splitter i ögat ?"nej inte vad jag vet... 👀😅

känns så skönt att dom verkar ta detta på allvar,  jag trodde ju besöket sist var det sista så blev bara tacksam att detta brevet kom också .

den postern sammanfattar väl hur mycket jag har tränat och kämpat med vikten det senaste 😅 äsch. jag är i en bubbla just nu ,landet mellanting, och det får vara ok. kämpar med att inte slå så hårt på mig själv. tröttsamt att vara arg på sig själv ,mer roligt att gilla den man är. jag ser fram emot julen och mot det nya året och jag önskar er alla en riktigt fin december 😍❤

Likes

Comments

MIn instagram@bildentalarsanning