Riktigt fin midsommar :) varit på en flotte och åkt runt på sjön och fiskat och myst , nu ska jag iväg och jobba natt . Ha en härlig kväll allihopa och var rädda om er ❤️😘👌🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 26 readers

Likes

Comments

Vilken fin kväll ! <3

  • 48 readers

Likes

Comments

Planerade för sovmorgon , vaknade 05:30 . Gick sisådär alltså haha. Till och med min smoothie såg ut som en deprimerad döskalle 😂😅

  • 55 readers

Likes

Comments

http://instagram.com/p/BVkuVxNAgOr/ tyvärr måste man köra gamla skolan på länken . Det betyder att man ska kopiera och klistra in på en ny webbsida. Eller så hittar man mig alltid på "bildentalarsanning" 

Så har min dag varit , hur var eran ? ;)

  • 63 readers

Likes

Comments

När kroppen bara skriker efter närhet , eller alltså nej , näring menade jag 😉 så är man ju tacksam att man kunde komma på en bra mix på en smoothie som sen visade sig bli totalt jävla amazing . Tillåt mig visa ( förstår hur intressant detta är alltså ) 😉

Sen tog jag i lite hallon + mjölk och sen var det bara att mixa skiten 😎

Ser ni Krämigheten eller ? Det är ju fantastiskt hur glad lite smoothie kan göra en alltså 😄

Nu ska jag leta upp en skitdålig film som gör att jag somnar . Natti ! 👌🏻

  • 95 readers

Likes

Comments

Gårdagen var väldigt fin. Vi hade en heldag i Göteborg och visade Luke Liseberg . Körde femkamp
(jag vann, inte för att det är viktigt men ändå ;)
Var vid Tyrolen och drack god iskall öl och sen käkade vi spunnet socker som jag egentligen inte förstår tjusningen av med tanke på att det bara är kladdigt och så jävla sött men är man på Liseberg så är man 😂✌🏻

Senare drog vi vidare emot avenyn och käkade på hard rock . Deras revben är suveräna ✌🏻och drinkarna med . Ja herregud vad gött man har haft det under semestern , och vid 00 fyllde Luke år och då firade vi honom och hade det kanon <3 avslutade med att lyssna på killarna ovan som uppträdde vid avenyn, så vackert . Älskar när folk bjuder på sig själva .

En gång för flera år sedan efter några drinkar så började jag och en tjejkompis att sjunga i femmanhuset , då kom en kille fram och bara " jag betalar vad som helst , bara ni slutar på en gång, det låter förjävligt" 😂😂😂😂


Börjar jobba imorgon . Extremt taggad på att ställa klockan på 04:15 😂✌🏻👌🏻😜

  • 94 readers

Likes

Comments

Så bra dag igår , hämtade Luke från London som ska bo hos brorsan i några dagar (dom lärde känna varandra när brorsan jobbade där ) så igår var vi ute och körde en helkväll i Borås . Fantastiskt trevligt .
Idag är vi på väg in till Göteborg , för att bland annat gå till Liseberg . Detta är min sista semesterdag , börjar jobba på måndag morgon . Känns som jag haft semester i tio år 😂🙌🏻 skönt !

Softaste sommarlåten just nu <3

  • 113 readers

Likes

Comments

Detta klippet får mig alltid på bra humör . Så underbart ❤️😍🙌🏻 är en liten scen ifrån en längre föreställning som heter "monster " av Dylan moran. Kolla in den i sin helhet . Helt fantastisk!

PS. För er som varit nyfikna , Nu fungerar mitt badrum igen så i can pink in peace liksom 😄😉👌🏻

  • 139 readers

Likes

Comments

Herregud alltså , igår när jag väl kom hem från Göteborg så var jag så trött och seg, tänkte att 'yes' en dusch vore gött .

Så jag ställer mig i mitt badkar och duschar länge . So far so good. Sen hör jag hur toaletten börjar brumma/bubbla och jag stänger locket ifall det skulle komma ur någon orm ( yes min första tanke , normal va ?) 😂

Duschar vidare . När jag är klar så går jag ur .
Och ramlar nästan omkull för då har det blivit total översvämning i hela jävla badrummet , endast tack vare golvlisten som nivån inte kunde ta sig ut i hallen.

Fixarsanna börjar rensa avlopp/rör men vattnet sjunker inte undan ändå.
Fixarsanna spolar i toaletten för att se vad som sker , taaaaaadaaa mer översvämning för det bubblar bara till och åker upp mer vatten under badkarets avlopp när jag spolade vid toan😂
Men skjut mig liksom.

Går in på mobilen och gör en felanmälan till mitt hyresbolag och går och lägger mig och hoppas allt ska vara en mardröm och borta när jag vaknat.

Vaknar av att min granne står i hallen ( hon har min nyckel och ska låna min kyl inför studenten)

Hon hade plingat/knackat men sen inte trott att jag var hemma . Haha , iallafall , där vaknade jag .

Ser då att jag har missat samtal ifrån dom som ska kolla på allt ,
Jag ringer och förklarar mitt ärende, varpå killen säger " ja det såg ju verkligen inte bra ut , mkt vatten . Vi kunde inte lösa det så ringt en annan person "

Jag ; eh vänta lite nu? Har ni redan varit här ?😂

Då hade han varit här tidigare på morgonen och också knackat och ringt på men jag är tydligen död när jag sover . Så ja .

Stabil morgon.


Är så kissenödig nu . 😂

  • 152 readers

Likes

Comments

Alltså jag vill inte åka hem. Jag har hittat ett sånt mysigt ställe i Gbg där jag kan sitta ifred men samtidig se på så mycket folk. Och jag älskar sånt .

Det är inte att jag tittar och dömer dom, utan mer betraktar och undrar över deras liv och hur dom är som personer liksom <3 älskar att analysera sånt .

Tyvärr har jag inga solglasögon så jag måste vara försiktig , tar hellre "där sitter hon ensam stackarn " än " vad fan glor den där psykopaten på egentligen " 😂😂😂

Solen strålar och jag behöver ingen jacka. Ölen är iskall och askfatet snart fyllt och insupandet av både öl och människor gör mig mer än nöjd med denna egentliga trista dag <3

Ville bara säga det att det är så fint att liksom tillåta sig själv att göra obekväma saker ibland. Man dör inte och ja , det kan vara retligt att sitta ensam men samtidigt , vad ångrar du egentligen vid dödsbädden ?

Att du kanske såg lite ensam ut en dag men ändå åt gott och drack gott , eller att du var en duktig tjej som inte lämnade hemmet såvida ingen fanns utanför dörren väntandes på dig?

Livet väntar inte . Så lev <3

  • 162 readers

Likes

Comments