View tracker


Alltså himlen imorse..

Så fin! När solen gick upp hade vi redan varit vakna ett tag och satt och åt lite frukos. Att få göra det till den här vyn var ju som att befinna sig i paradiset för några minuter. Man får insupa det lilla i vardagen, allt blir så mycket bättre då.Igår firade vi min sambo, det blev en jättebra kväll. Jag skulle vilja bli bättre på att inte bara fira födelsedagar och liknande utan även annat. Fira livet, ofta. Vi åt iallafall en god lasagne och till efterrätt stoppade jag tårtljus i en Ben och Jerrys burk. Nomnomnom.

Nu sover lilla skrållan efter att ha träffat massa barn och haft sångstund på biblioteket och jag ska njuta av min kaffe.

Ha en fin dag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Hoppas ni mår bra?

Här hemma är det lite sovstund just nu så passar på att titta in här. Idag fyller världens bästa pappa och sambo år. Hipp, hipp HURRA! Det ska vi fira med myskväll och middag så snart han kommer hem. Paket ska öppnas och efterrätt ska ätas.

Idag har vi åkt lite pulka i lekparken nedanför oss, där finns små minibackar som Ronja har susat fram i med lyckoglitter i hela ögonen. Att det kan vara så roligt. Byrån i Ronjas rum är nu ommålad och en hylla har flyttat upp på väggen. Bildbomb på det kommer häär :)

Likes

Comments

View tracker


Hej fina ni.

Inatt har jag fått sova en hel natt, bästa känslan. På det lyser solen och världens gulligaste kryper runt här hemma och sprider glädjens glädje.

Idag gifter sig två vänner och det ska bli såå roligt att få fira dom och deras kärlek lite senare.


Nu ska vi hoppa i ytterkläderna, gå ut och låta solen lysa på våra ansikten innan festkläderna åker på.

Hoppas ni får en fin dag!


Likes

Comments

Friiday!

Fredagskänslan har infunnit sig här hemma på vinden :) Sambon har slutat jobbet och jag ska snart sticka iväg och handla lite gott till ikväll och försöka hitta lite fina julblommor. Och grön mossa, jag får inte glömma grön mossa.

Jag tog några bilder på min lilla sessa idag som har blivit såå stor. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till henne. Varje dag.

Likes

Comments


Hej på er!

Här har solen har redan gått ner och klockan är15.30, alltid lika snopet. Vill ha långa ljusa dagar igen. Iallafall har vi en bra dag här hemma! Jag har hunnit börja lite smått med att förbereda inför första advent på söndag, pysslat med lite julgodis, ljusslingor och blommor. Pyntet ska upp från källaren t o n i g h t ! whoop.Hörni, jag har bestämt mig för att måla om Ronjas rosa lilla byrå efter att jag hittade den HÄR sidan med massa fina vintage-färger. Kolla in :) man blir helt sugen på att måla saker.

Det får bli helgens lilla projekt mellan bröllop och adventsmys som även står på schemat. Nästa vecka fyller bästa sambon år så imorgon måste jag och Ronja verkligen hitta våra presenter till honom.

Ha en fin kväll!


Likes

Comments

Hej på er!

Nu var det några dagar sen jag kikade in här. Full rulle. Hoppas ni mår bra!?

Den här veckan har jag två barnfotograferingar inplanerade. Så himla roligt. Man lär sig så mycket! Igår var den ena och det var en väldigt söt liten kille som fick hoppa ner i en av korgarna. Är man 6 månader och intresserad av sina fötter så kan man behöva lite stöd :) Han var så finklädd med fluga och allt, mot slutet åkte även en liten tomteluva på. Ronja älskade att ha en liten tomtenisse här hemma, innan dom gick kröp hon fram och gav hon honom två pussar. Så sött så man dör.

Ska visa er några av bilderna sen :)

Likes

Comments


Mina allra bästa älsklingar i höstsolen.

Jag samlar på mig bilder för jag vill komma ihåg. Tiden går så fort och jag vill komma ihåg så mycket. Jag måste verkligen framkalla lite bilder snart, varför är man så dålig på det? Veckans projekt får bli att framkalla massor av bilder, som fina minnen i små rutor att sätta upp på väggen.


Likes

Comments

"To the world you may be one person, but to one person you may be the world"

Grattis på farsdag världens bästa!

Idag har vi firat Andreas på hans allra första farsdag. Det blev pannkaksfrukost och paket.

Efter den sena frukosten klädde vi på oss och gick ut för att åka pulka. Ronja tycker det är så roligt, det bästa verkar vara att testa rösten i alla små gupp. Och stannar man till så gungar hon fram och tillbaka som för att försöka få upp farsten igen :)

Med rosor på kinderna och kalla näsor tog vi en fika med varma saffransbullar från frysen när vi kom in. Så mysig dag. Det behövdes efter en tung vecka med lite sömn. Nu laddar vi för en ny med bomull runt hjärtat och sockerdricka i magen.

Likes

Comments


Jag satte ner Ronja i "buren" (spjälsängen) en snabbis imorse medan jag sprang runt och försökte få ihop alla grejer till skötväskan så att vi kunde sticka iväg. Hon förflyttar sig ganska fort nu och jag tänkte att det inte kunde hända något där medan jag fixade det sista.

När jag var klar och skulle lyfta upp henne var hon ju så himla söt där hon stod och väntade tålmodigt med rosetten i håret så jag var tvungen att ta fram kameran.


Likes

Comments