Igår gick vi in i en ny gravidvecka, vecka 34! Och nu börjar det bli tungt, och det underlättar inte att det är så varmt ute. Sen är det ju super mysigt att jag och också Daniel känner honom så mycket, både när han sparkar och när han bara sträcker lite på sig! Så nära men ändå så märkligt långt borta.

I övrigt kan jag berätta att mina besvär med foglossning har blivit sämre, har svårt att sova och vaknar av att det gör ont i bäckenet. Som tur är, blir det bättre under dagen, och jag kan och orkar fortfarande vara lite aktiv.

Igår åkte jag tillsammans med min mamma och åt lunch i Kungens kurva på By:. Vi valde både köttbullar, mums! Efter lunchen tittade vi lite i affärer men ingen av oss hittade något. Eller snarare jag har lite köpstop på grejer till prinsen och även till mig själv, tänker att jag kan unna mig lite fina tröjor när han har kommit ut istället. Och min mamma provade en del, men inget som kändes bra.

Efter det tog vi sikte på BIg Baby, där jag hade en hel lista på grejer som skulle inhandlas.


Åkpåse High performance arctic gray från Bugaboo.

En multifunktionell åkpåse med två avtagbara överdrag, första överdraget är i polyester och det andra i dun. Så att åkpåsen ska fungera i olika väderlekar och årstider. Är det någon av er som har provade denna åkpåse? skriv gärna vad ni tycker om den.Blöjhink Sangenic. Denna typ av blöjhink använder vi på min arbetsplats (arbetar som förskollärare), så jag har haft cirka 3 års utvärdering tid av denna, och jag tycker att den funderar riktigt bra.

Och sist lite tvättlappar, lika bra att köpa upp sig på massor. Vi tänker prova lite olika material nu i början för att kunna bestämma vad vi tycker fungerar bäst.


Så det tror jag var allt för den här gången från besöket på Big Baby. I och med besöket igår så har vi nästan allt till prinsen, tror vi. Jag ska bara i veckan ge mig ut på jakt efter lite reflexer till vagnen, så att vi syns i vinter. Superviktigt! 


Nu ska jag försöka lura med Daniel på en sen lunch, min magen skriker efter mat. Helst något med potatis, hahah! 


Kram ​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments