Header

Heraklion, Amnissos, Kreta.

LOVE, S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då vi var på lite olika öar åkte vi såklart färja mellan dessa, verkligen en upplevelse att båtluffa faktiskt och sååå magiskt. Vill absolut göra det igen.

LOVE, S

Likes

Comments

Torsdagens outfit på way out west #wowgbg

Hej finisar! Håller ju fortfarande på med mina reseinlägg från Grekland men ska strax börja uppdatera som vanligt. Är just nu inne i min jobbhelg så blir inte mycket annat än pelli denna helgen, hann dock med en trip till way out west i torsdags. Magiskt. Ska slänga upp ett inlägg om det senare! Nu: Jobbkväll nummer 2 av 3.

LOVE, S

Likes

Comments

Finaste lunchstället vid stranden Mylopotas. Snacka om att den där pastan och hamburgaren satt fint efter utekvällen (snarare utenatten) med lite för många drinkar kvällen innan. Pasta med tomatsås, basilika, vitlök och ost från en lokal gård. Alltså. Say no more.

LOVE, S

Likes

Comments

På Ios hängde vi en del vid havet vilket jag älskar<3 Vattnet var så otroligt fint och klart här! Detta är Mylopotas beach som ligger borta vid Far Out beachclub. Sååå fint och massa bra lunchställen osv. Här mådde man<3

LOVE, S

Likes

Comments

Efter våra dagar på Santorini tog vi färjan vidare till Ios! Älskade verkligen Ios. Också otroligt fint och vackert men en bra blandning utav allt annat också.

Vi bokade bara en natt dagen innan vi kom dit, men bokade till fler nätter direkt då vi kände att det var ett bra ställe att stanna på. Homer's Inn hette detta om ni är intresserade, bra läge, fräscht och bra personal som är väldigt hjälpsam!!

LOVE, S

Likes

Comments

Lite snapshots som min iphone fångade under dagarna på Santorini. Då man är lite av en instagram-älskare blir det nästan mer fotat med telefonen än med kameran.

LOVE, S

Likes

Comments

No words. Vackraste stället jag någonsin besökt kan jag nog vara beredd att säga. Även så skönt med ett par lugna dagar, bara ligga och läsa i en solsäng, somna till, ta ett dopp i poolen, lyssna på poddar, äta gott och dricka vin.

LOVE, S

Likes

Comments

Körde blått och vitt för att matcha miljön haha, älskar den här blusen! Ni hittar den på Zara.

Nulägesupdate: Just nu befinner jag mig i Stockholm, därav att jag har haft tid att blogga om resan! Är här själv nämligen så bara sitter på mysiga ställen, dricker kaffe och tar det lugnt. Zone out. Behövde verkligen detta!! Ikväll ska jag dock hem och umgås med fina vänner som numera är ett everyday-häng<3

LOVE, S

Likes

Comments

instagram@sannaelise