Header

Los Angeles - Santa Monica - Saturday october 15

Förflyttade oss till Santa Monica och det var kärlek vid första ögonkastet. Vi kom fram till världens gulligaste motel (såg ut som något i Grekland) och där även ägaren var så trevlig, hjälpsam och bäst. Så vi blev kvar på samma motel i en hel vecka faktiskt haha! Kändes som hemma till slut. Denna dag spenderade vi på stranden, käkade acaibowls och vilade ut efter fredagens bravader. På kvällen kollade vi in shoppinggatan third street promenade, så mysig!! 

LOVE,

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Los Angeles - Friday october 14

På kvällen tog vi oss till Griffith Observatory för att se solen gå ner över LA och staden lysa upp. Alltså, detta var helt magiskt!! Vet inte hur annars jag ska beskriva det och det gick självklart inte riktigt att fånga på bild. Magisk view och helt magiskt rosa ljus. Så värt! Senare denna kväll blev det även utgång på Argyle samt efterfest i the hills haha... Helt sjuk kväll, snapshots kommer. xx 

LOVE, S

Likes

Comments

​Los Angeles - Friday october 14

​En av de mer hälsosamma dagarna på vår resa hehe! Acaibowls till frukost och sen en powerwalk / hike i runyon canyon, så jäkla fint!! Får inte nog av dessa views alltså. 

LOVE, S

Likes

Comments

Los Angeles - Thursday october 13

Denna dag turistade vi och blev som barn på nytt igen inne på universals. Åh, såååå bra och underbar dag!!

LOVE, S

Likes

Comments

Los Angeles - Hollywood - Wednesday october 12

Helt magisk kväll i Hollywood! Vi hikade upp till the Hollywood sign i kvällssolen och fick se skylten på nära håll samt världens finaste view över hela LA. Tog cirka 40 minuter upp och skulle verkligen rekommendera det om ni är i LA!! Fotade lite fina bilder i mina tights från poesi sportswear, de hittar ni HÄR! Sen att vi gick vilse på vägen ner när det blev helt kolsvart och vi letade efter rätt väg i panik är en annan sak... Skulle kunna fylla ett helt inlägg bara om alla sjuka saker som hänt haha!!

LOVE,

Likes

Comments

Los Angeles - Melrose/ Hollywood - Wednesday october 12

Denna dag turistade vi runt i Melrose / Hollywood och bockade av en del från vår lista. Fotade vid pink wall och made in LA väggen, kollade in stjärnorna på walk of fame och shoppade lite i Hollywood. Check! Käkade även godaste burgarna från shake shack. Överdriver inte ens om jag säger att vi ätit någon typ av burgare varje dag sen vi kom hit typ...

LOVE, S

Likes

Comments

Los Angeles - Melrose - Wednesday october 12

Frukost på mysiga urth caffe i Melrose som jag hade hört mycket om innan! Absolut värt sin hype. Supergod frulle, härlig miljö och färskpressad grapejuice. Yum!!

LOVE,

Likes

Comments

Los Angeles - Beverly Hills - Tuesday october 11

Åh! Världens härligaste dag i Beverly Hills. Spenderade ett par timmar på finaste rodeo drive, strosade runt bland alla lyxbutiker och fina marmorväggar, kollade på min drömväska i verkligheten (chanel boy bag) och bara myste!! Sen tog vi en åktur runt bland husen i Beverly (såå fint) och stannade sjävklart vid Beverly Hills skylten!

LOVE, S

Likes

Comments

Los Angeles - Santa Barbara / Malibu - Monday october 10

Startade dagen med en powerwalk i soluppgången för att utforska staden lite, så härligt!! Käkade frulle på starbucks innan vi packade ihop och körde highway 1 mot nästa destination - Malibu! Hängde på stranden "paradise cove" men dock blev dagen inte riktigt som tänkt då vi ej hittade något boende här, så får nog bli ett besök till om vi hinner!

LOVE, S

Likes

Comments

instagram @sannaelise