​När vi va i Stockholm blev de lite shopping. Hittade en ursnygg väska och jätte stora ringar till öronen från butiken River island! Och från Bikbok hittade jag en ursnygg päls (fake) jacka som jag själv tycker är ett must have till höstens kyliga kvällar. Hittade sedan en lång jumpsuit från HM och en bustier klänning från HM som endast kan köpas från HM som ligger på drottninggatan i Stockholm eller online! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag sprang jag 6,5 km runt Transås sjön, så himla skönt. Känns skönt att kunna springa igen efter att jag haft så himla ont i ena benet när jag gått för långt eller försökt springa, men nu gör de inte ont alls längre, vilket är sååå skönt.

Likes

Comments

Då kom jag hem från stockholm igår! Vilken upplevelse de va. På fredagen va vi och kollade runt i stan och på kvällen tog vi ett glas vin på Scandic. På lördagen åkte vi till NK och gallerian och gick sedan i en massa affärer på drottning gatan där jag hittade affären, river Island! har blivit mitt nya favorit märke! sedan på kvällen tog vi tunnel banan till cirkus där vi kollade på Phantomen på operan! De va ett av de häftigaste jag sett. Så himla duktiga va dom, både sångare och orkester.Sedan på lördagen varvade vi nerpå hotell rummet med en bra film och på söndagen va de dax att åka tillbaka till Falköping igen :) En toppen helg!

Likes

Comments

​dagens outfit 

Likes

Comments

Hej, nu startar jag min första blogg! Har funderat på detta jätte länge och nu fick jag äntligen tummen ur :) idag har jag jobbat och ska ner en sväng till bästa josefine för lite torsdags mys! och imorgon bär de av till Stockholm.

Likes

Comments