Va på Knallen idag med Malin och köpte nytt smink! Ögon skugge paletten från isadora "is too die for", så sjukt fint skimmer! Köpte allt i "Guld tema" då jag tycker det passar bra till julens/vinterns fester. Har dock lite besluts ångest inför juldagens fest om jag ska ha en svart långärmad klänning eller om jag ska ha en vit one shoulder klänning från HM, båda är sjukt fina men frågan är vilken som passar bäst. De återstår att se.

Likes

Comments

Idag blonderade jag mitt hår andra gången för att få bort några ställen de va lite gul aktiga nyanser på. Är mkt nöjd över resultatet då de inte gick av någonstans och håret är väldigt mjukt och glansigt.

Likes

Comments

Då va vi på halloween fest hemma hos min bror i Åsarp! Sedan drog vi vidare till bogrens i Skövde ^^

Likes

Comments

De här fick bli kvällens outfit! Fick de på posten idag från Nelly (crepe set)

Likes

Comments

Idag blev de middag med jojjen på spring rolls här i Borås! Sedan åkte vi bara runt och strögade runt på stan i min bil! Väldigt mysig dag! Fick också mina 2 nya klänningar från Nelly! Båda satt jättefint :)

Likes

Comments

Ett must have (tycker jag) är dom pösiga svarta byxorna! Så himla snygga och jätte sköna (mina är köpta på Gina tricot)! byxorna Stylade jag med en bustier (Gina) och med ett kropps smycke och en skinnjacka från Nelly med spets i ryggen! Ett par snygga pumps till blir pricken över i:et ;)

Likes

Comments

Beställt den här "lace up dress" från Nelly! Så himla fin, tog den i storlek XS! pendlar du mellan 2 storlekar så skulle jag i allafall rekommendera att du tar den mindre! :) har beställt den i beige också som kommer på måndag! :D

Likes

Comments