Åh juste, jag klippte lugg igår oxå! och jag är känner mig som en ny och fräsch kvinna!

Likes

Comments

Igår var jag och mamma på nacka forum för att köpa saker inför min resa, det blev lite tishor, linnen och ett par skor. Efter det åkte vi till sickla och åt god mat innan vi gick och såg Lion på bio. Vilken otrolig film alltså, hade svårt att se på den under vissa scener då den är baserad på verkligheten men oj så fin ändå. Tror jag grät genom hela. En toppen lördag iaf och nu är det mindre än 2 veckor tills jag åker, sjukt vad tiden går.

Likes

Comments

Flög till Östersund i helgen för en sista skidtur och för att hinna träffa mina närmaste innan jag far. Det blev en otroligt härlig helg då vi hade tur med vädret när vi åkte till Klövsjö/Storhogna på lördagen. Sedan åkte jag och träffade Linnea och Josefin på kvällen, vi tittade lite lätt på melodifestivalen och åt massa gott. På söndagen hann jag umgås med Ida innan jag tåget tillbaka till stockholm. Älskar dessa människor hemskt mycket och det kändes väldigt bra att få ha haft en sån här helg innan jag drar. Nu är det bara 18 dagar kvar.

Likes

Comments

Fyrverkerier från igår när jag var inne i stan med Jesper. Vi hade varit på hellströms och tagit nån drink och sedan när vi gick från slussen till londonviadukten så var det en båt ute på sjön som började skjuta en jäkla massa fyrverkerier. Det höll på ett långt tag oxå och jag som knappt såg några fyrverkerier på nyår var med andra ord ganska nöjd med det jag fick se igår.

Likes

Comments

Fredag och lördag var ganska händelserika, det började med ett biobesök direkt efter jobbet i fredags med Ida. Vi såg La La Land som var ganska magisk, en jättemysig film med romantiska stunder och fina låtar. Efter bion drog vi till söder och träffade några av hennes kompisar för drinkar. Vi gick på några barer innan vi drog oss till Klubb Hångel där vi stannade tills det stängde klockan 3. Den bästa klubbkvällen jag har haft i Stockholm sen jag flyttade hit.

Efter jag hade vaknat runt 1 dagen började jag göra mig i ordning för att dra mig in till stan där jag träffade Manell för att äta middag. Vi åkte till söder och åt en jättegod middag på Malmen innan vi båda drog vidare åt olika håll. Idag är jag fast framför tvn med mamma och Jane the Virgin, en mycket bra helg det vill säga.

Likes

Comments

Igår var jag och mamma på stan och testade fram lite olika ryggsäckar och idag åkte jag in igen för att köpa den jag bestämde mig för. Fick oxå med mig en resebok om Australien, en skrivbok & ett ritblock. Lite småsaker som kan behövas på resan. 48 dagar kvar nu och jag är mer rädd och nervös bara men på ett sätt känns det bra ändå. Har velat detta så länge nu och jag är så stolt över mig själv för att jag äntligen gör det. 2017 kommer bli ett stort år.

Likes

Comments

Gick på musikal för första gången i fredags och blev ännu en gång överraskad av hur mycket jag tyckte om det. Hade inte alls några stora förväntningar när jag gick dit med mamsen men gick därifrån väldigt nöjd. The Phantom of the Opera på svenska var musikalen vi var och såg och även fast det var vissa stunder när de sjöng opera där jag satt och inte hängde med alls var den ändå väldigt fängslade, himla coolt alltså.

Likes

Comments

Hade två fina dagar i Duved och Vemdalen med Felix och pappa. Känns alltid lika skönt att vara tillbaka på skidorna men just nu är vaderna rejält ömma, må komma igång lite mer med träningen om jag ska orka hålla igång.

Nu sitter jag på tåget hem och har en lång väg kvar men ska bli ganska skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon.

Likes

Comments

Hade ett väldigt fint nyår tillsammans med några av de bästa jag känner, vi anordnade festen i ärtvägens kvarterslokal och det blev god mat, rolig lek och mycket sång.

Efter den kvällen har jag hunnit med att hänga med min bror, Ellenor och sen Linnea igår. Jag har hunnit köpt helt nya skidkläder som ska invigas imorgon och tagit några otroligt sköna sovmorgnar oxå. Idag ska jag träffa Ida och det ska bli så mysigt då jag inte riktigt umgåtts med henne sen typ i oktober så det var ett tag sen. Jag tar vara på varje dag här i Östersund innan jag far hem mot vardagen igen.

Likes

Comments

Nu ligger jag i soffan efter en ganska jobbig jul och kikar ännu en gång på skam efter jag fick min bror att börja titta på det tillsammans med mig i helgen. Julen har inte varit den bästa då jag blev magsjuk i fredags och har därför inte kunnat umgås med familj och släkt som jag velat och inte heller kunnat njuta av allt det goda man får. Trodde dock att jag var på bättringsvägen innan jag fick bakslag imorse och efter det har jag knappt ätit och bara mått dåligt.
Jag ska åka till Östersund på torsdag och bara ber just nu att detta kommer gå över innan jag far för har ingen lust med att avsluta året på detta vis.

Likes

Comments