Hello, nu är jag tillbaka igen ska vi se hur det går denna gång då. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska ta tag i bloggandet. Men har verkligen inte haft nån motivation för det, och inte vetat vad jag ska skriva.
Så nu ska vi göra ett nytt försök👏🏻

Kan ju skriva lite om vad som hänt nu på senaste tiden.

Jag har fått två vikariat ett på lss och det andra är ungdomens hus i säter trivs så himla bra.😻
Pluggar samtidigt på fornby folkhögskola i borlänge vilket inte går jätte bra då jag varit borta för mycket..
Men det har jag tagit tag i nu äntligen👏🏻
Har snart varit tillsammans med Tobias i 7 månader och nog aldrig varit lyckligare med nån som med han❤

Jag ska nu även ta tag i mitt liv och min kropp, ska då börja träna och röra på mig. Funderar även på om jag ska börja med LCHF men vet Inte hur jag ska gö med det.🤔


Men ja nu har jag skrivit lite iaf och ska försöka att skriva mera!

Byye😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, va nu flera månader sedan jag skrev. Riktigt dålig på att komma ihåg att skriva.
Men har inte hänt så mycket i mitt liv faktiskt.
Går på folkhögskola i borlänge och gjort det några månader nu. Det går riktigt bra faktiskt. Jag håller på att söka en massa jobb så man får man får lite pengar :)
Ska även ta och börja med mitt körkort!:)

Men nu måste jag fokusera på lektionen, ha det bra😃

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft sån skriv kramp som senaste dagarna/veckor.
Har inte veta nå vad jag ska skriva om men aja.
Från torsdag så var jag hundvakt åt mormors små sötisar, det va så himla mysigt!
Men måste säga att jag va rädd i mormors lägenhet det kändes som att det var någon mer där.
Men det va då kul iaf.

Likes

Comments

Ja men då ligger man här. Kan inte somna även fast man är trött som Gud vet vad. Så fick nu för mig att jag skulle ha ett Beck maraton👌🏼
Fattas bara sällskap och lite chips osv😇

Får bli Wallander maraton imorgon natt tror jag 👌🏼

Likes

Comments

Okej nu sitter en arg Sanna här å ska skriva så ursäkta hårda ord och stav fel^^

Jag har nu en fråga till alla där ute, vill ni verkligen att världen ska se ut så som den gör nu!
Att era barn eller vänner eller ja vad som , ska gå runt och känna sig kränkta och inte våga gå ut pga att folk skriver anonyma saker på sociala medier. Folk som då kan sitta och skriva att dom ska döda den å den m.m och ingen vet vem det är!
Hur kan vi låta saker som detta hända?
Senast idag va min kompis med om detta, jag som en vän ville då skydda henne såklart å då blev jag "på" hoppad av denna person.
Folk som sitter bakom en dator eller med mobilen och verkligen trycker ner folk och även drar in deras familjer i det. Jag tycker att detta börja gå så himla långt nu jag börjar fan bli rädd för mänskligheten vad som ska hända!
Vill vi att våra barn i framtiden ska få se hur det va på våran tid!?
Ska det se ut så som det gör?!
Ska dessa sociala medier få ta över oss?!
Sidor som ask och jodel där man är anonym (på ask kan man välja) och kan skriva vad som helst! Döds hot m.m men man kan inte göra något för man vet inte vem det är.
Man kan göra en anmälan men det hjälper ju knappt eftersom polisen inte vet vem heller!

Jag tycker att det börjar bli riktigt skrämmande, hur det börjar spåra så som det gjort.

Jag vet också att det kanske är många som inte tycker lika som jag men det får man göra.
Detta är vad jag tycker, detta är min blogg där jag då kan skriva vad jag tycker å tänker ingen är tvingad till att läsa!

Puss

Likes

Comments


Jag är deprimerad, har ångest och lever med kontrollbehov och sömnproblem m.m.
Jag har medicin mot min ångest men vad jag märkt så har den inte hjälpt alls har då haft den i ca 4 år..
Att behöva gå runt med denna ångest dag ut och dag in är något som sätter stop för mig. Jag klarar inte av skolan jag kan knappt ta mig upp ut sängen på morgonen.
Jag har levt med detta så länge jag kan minnas men ingen gjorde något förens allt gick för långt. Jag skar mig över hela kroppen jag försökte ta livet av mig. Jag fick höra att jag va ett misslyckande pga att jag inte lyckades att ta mitt liv.
Under mina år i skolan blev jag alltid mobbad för min kroppsbyggnad och att jag inte kunde lika mycket som alla andra. Jag hade det jobbigt hemma det va alltid bråk med mig och mina föräldrar. Sen trean så flyttade jag fram och tbx mellan mamma och pappa.
Tillslut så sa jag ifrån jag kunde inte flytta hela tiden. Så jag bodde hos min pappa, sen spårade allt hos pappa och vi var tvungna att ta kontakt med soc(skolan och min pappa gjorde det). Det slutade med att jag blev flyttad till ett hem i Torsång där jag va i va en månad, sen flyttade jag till Falun (2 olika hem). Där jag trivdes som bäst va hos O och T dom tog hand om mig dom att jag va deras barn! En dag kom T på mig om att jag skärt sönder mig.. Jag har aldrig sett nån med så besvikna ögon jag skämdes så mycket över att jag gjort så, jag svek henne.
Hon som hjälpt mig så otroligt mycket med så mycket.
Efter ett tag blev jag flyttad igen till ett annat hem i Falun. Där jag sket i allt jag struntade i skolan sket i allt hon fick mig att må så jävla dåligt. Jag skar mig så att blodet bara "spruta" det va blod överallt jag blev körd till sjukan där dom då fick göra rent osv. A som jag då bodde hos letade genom hela mitt rum efter saker jag kunde skada mig med så jag inte gjorde det igen!
Men hon hittade inte allt! Under denna period ville jag bara dö det va kaos i mitt huvud pga all problematik och allt som va runt om.
Jag fick senare reda på att jag skulle bli skickad till ett behandlingshem i Vikmanshyttan. Vilket jag inte tog så bra. Jag skyllde allt på mina föräldrar allra deras fel!
Jag stack hemifrån jag söp för att försvinna!
En dag så fick jag nog jag tog alla mina mediciner jag hade då vilket va antidepressiva och sömn medicin.jag tryckte i mig alla å låg och vänta på att försvinna. Vilket min pappa inte ville, han kom in på rummet å hittade mig i sängen. Han kasta in både mig och han i bilen och körde fort som bara fan till akuten. Där satt mamma med tårar i ögonen och fråga vad jag höll på med!
Pappa va arg men mest för att han inte visste vad han skulle göra.
Jag fick dricka kol (usch) blev kvar på sjukhuset över natten. Jag skämdes igen att jag inte lyckades men skämdes mer över att jag gjorde så mot mina föräldrar att jag försökte lämna dom. Efter detta blev mina föräldrar mer på mig om mitt mående dom frågade hela tiden hur jag mådde.

Nån månad efter ( 2/1-2015) så flyttade jag till Cornelia och Felicia i Vikmanshyttan. Där dom skulle hjälpa mig.
Jag sket i dom jag lyssnade inte jag skrek att dom bara förstör. Jag ringde hem och sa att dom ska hämta mig annars drar jag. Jag sa att jag ville dö å att jag hatar mina föräldrar.. Vilket jag ångrar idag.

Jag fortsatte att skära mig när jag bodde där. Dom märkte det aldrig, jag fixade in massa saker så kan kunde skada mig.
Jag hade då en "rumskompis" som jag fick en otroligt bra kontakt med hon satt med mig med mig når jag fick panik och inte kunde andas hon hjälpte mig att hitta "hem" igen.
Hon blev min bästavän.
Tiden gick jag va kvar på hemmet i 8 månader och fick sen flytta hem.
Nu bor jag hemma hos min pappa. Kan säga att jag mår bättre nu än då men har fortfarande kvar allt i mitt huvud.
Mitt huvud är fullt av en massa tankar som går i 20000km/h känns det som jag hinner knappt med själv.
Jag orkar inte med skolan eller något vill inte vara hemma jag utmanar gärna livet.
Jag vill inte ta livet av mig jag vill bara känna känslan av adrenalinet när man utmanar livet.
Visst jag har fortfarande tankar ibland om att jag vill dö bara försvinna liksom men absolut inte lika mycket nu som då.
Jag har fått så mycket hjälp av folk runt om mig.
Folk som kommer och sover med mig när jag inte klarar av att vara ensam. Folk som "kidnappar" mig för att få mig på andra tankar.

Jag är glad för att jag lever idag!❤️

Med vänlig hälsning, Sanna

PS: ta hjälp om man känner att allt är fucka även fast man inte vill för man är rädd att folk ska kolla på en som man vore störd eller nå. Så ta hjälp det är bäst för en själv. Jag fick hjälp men tog den inte vilket jag får stå för idag. Men nu har jag äntligen börjat tagit emot hjälpen jag får! Vilket jag är tacksam över!

Jag tror att om man verkligen vill klarar man allt!

Likes

Comments

Hej hej :)

Nu sitter jag och väntar på tåget från Säter till Sala. Då jag lite spontant fick för mig att åka bort över helgen. Bara ta en paus från "allt" och vara med mina saknade vänner i Sala.
Det värsta är att jag är lite små rädd för att åka tåg men aja man lä ju besegra sina rädslor :)

Längre inlägg kommer under helgen😽

Likes

Comments

Hejhej😃

Nu ska jag göra ett nytt försök med en blogg, gjort många försök men nu är det dags att försöka igen!

Jag ska du försöka göra en nystart i mitt liv. Jag ska börja träna och fokusera mera på mig själv ist för bara fokusera på dom runt om mig:)

Så ja då kör vi då❤️

Likes

Comments

ekman_@ekman_