i början av denna vecka så var jag och fixade mina naglar igen, och även denna gång vart jag jätte nöjd. Nästa gång jag ska fixa dom igen, är dagen innan min födelsedag iiih. Och jag vet redan hur dom ska se ut då!

Likes

Comments

Detta var de Isak möttes av idag när han kom hem från skolan, hade fixat ihop detta då han inte var hemma.


Jag tycker att denna dag är väldigt mysig, och att man visar extra mycket kärlek till den/dom man gillar. Hittills har min dag varit jätte bra, och dagen har bjudit på sol och en kort skoldag. Innan jag begav mig till skolan idag så möttes jag av blommor och choklad och lite annat på köksbordet, världens finaste kille!!
Kvällen ska jag spendera med han, och vi har inte så mycket planer förutom att kolla på film och vara mysa en massa.

Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag <3

Likes

Comments

En av två jobbdagar är avklarad, och idag var det otroligt mycket folk! Det är väldigt roligt att det är mycket folk, men när alla kommer samtidigt så står det stilla i huvudet och man kommer inte ihåg vad folk beställt..
Åkte iaf från jobbet vid halv fem, och nu sitter jag hos Isak med han Victor och Lukas. Vi kom precis innan för dörren och har varit och köpt godis på hemmakväll, och nu kollar vi mello. Kyssar

Likes

Comments

En kort skoldag med bara två lektioner, och sen fick vi sluta redan vid elva. Gick en sväng på stan innan jag gick till Isak och fikade med han. Runt två tog vi bussen till mig, och väl här så bakade jag denna kladdkaka som ni kan se på bilderna. En kladdkaka med grädde och daim på mmm gottiiii!

Likes

Comments

Som alla andra torsdagar så innebär det lång sovmorgon och sen börjar första lektionen fem över elva. Den håller dock bara på i ca 35 minuter, vilket gör att vi har rast i mer än två timmar efter de innan vi har lektion igen. Men man hinner med mycket under den rasten, och idag har vi planerat lite inför studenten och 100dagars. Dessa sista månader i skolan kommer bli så otroligt roliga och jag ser verkligen fram emot allt som har med studenten att göra, och även lite andra saker som är hemliga. Men det får ni veta mer framöver. Kyssar!

Likes

Comments

Idag blev det en kort skoldag för mig, och jag slutade redan vid halv ett istället för vid fem. Åkte upp på mammas jobb när slutade, och runt halv tre så hämtade vi jack på dagis då jag skulle vara barnvakt till han idag. Så han följde med hem till oss, och strax efter tre kom maja och höll mig sällskap för mamma skulle åka på möte. Så vi lekte busade och åt middag, och vid middagen så kom även Isak och åt med oss. Jack åkte hem vid halv sju, och nu sitter jag hemma hos Isak och kollar på youtube och fikar.

Likes

Comments

Något som är väldigt enkelt och gott att baka är kolakaka, och i helgen så bakade jag något liknande men fast med japp godis inuti istället. Och resultatet vart väldigt bra, så jag är otroligt nöjd med de jag bakade. Så tips tips

Likes

Comments

Igår fick jag tillbringa min eftermiddag med gosfisen på bilden. Vi lekte i timmar och sen hann vi även med att fika innan jag skulle åka hem. Alltid lika mysigt att vara med jack, tokfisen som alltid vill kramas och alltid ska hålla hand vart han än går. Min favorit kille <3

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Startade denna söndag med en otroligt god frukost, och som sällskap så hade jag Wilma. Hon sov även här inatt med mig, så jag fick även sovsällskap av henne. Vilket var otroligt mysigt!

Så nu har vi precis avnjutit en god frukost och kollar just nu på tv. Dagens planer är lite oklara, men som det ser ut nu så ska jag nog åka till lilla jack och vara med han ett tag. Få leka och busa lite med han, och sen ska jag försöka träna samt plugga. Kyssar

Likes

Comments

Vid klockan sex mötte jag och Wilma upp Emmy på vezzo, där åt vi middag innan vi begav oss mot hemmakväll för att köpa lite godis innan mello. När godiset var köpt så gick vi vidare mot isaks lägenhet, där vi skulle kolla på mello. Och när de var slut fick vi skjuts hem av Emmys mamma!

Likes

Comments