Bara några ynka dagar kvar tills vi får lov, och gud så mycket jag längtar! I morgon väntar längsta dagen på skolan för mig, och självklart är jag kanske inte jätte taggad.. Men när morgondagen är över är vi två dagar  från lov, så jag har ju något som jag kan se fram emot. 

Dagen idag var väldigt kort och efter skolan gick jag och Magda en sväng på stan och sen spelade vi wii innan hon skulle ta bussen hem. Så då fixade jag och Isak mat och sen skjutsade jag han på träning, och där ska jag hämta han snart igen. Men först ska jag sätta mig och fika lite!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det jobb på schemat, och de var mellan 09.00-15.30. Åkte sen hem till Isak och spelade lite Wii, och sen hämta vi pizzor och åkte hem till mig. Så nu är vi tillbaka hemma hos Isak med matkoma delux, men ack så gott det var!

Likes

Comments

En kort skoldag idag, och sen spelade jag Isak och Anton Wii i några timmar. Efter de åkte jag hem och åt middag och sen vidare till sjukhuset, för att få hälsa på mamma. Var där nån timme och sen åkte jag och hämtade Isak, och nu kollar på på tv.

Likes

Comments

Oj oj vilken dag alltså!! Nu har längsta dagen på skolan blivit avklarad, och den var från 8.15-16.50.. Och direkt efter de så skyndade jag mig för att hinna äta middag, innan jag skulle iväg och jobba några timmar.
Så nu har jag precis landat i soffan efter en varm dusch och ska fika lite. Ska också kolla lite youtube innan jag ska åka till Isak och sova där.

Likes

Comments

Efter skolan slängde jag ihop en kladdkaka som jag tog med till Isak efter jobbet. Så efter två timmars jobb med Maja, så tog vi bussen tillbaka till stan igen. Och nu sitter jag spikad framför tvn och smaskar i mig en bit av kladdkakan. Försöker också hjälpa Isak med en läxa som ska vara klar i morgon, så vi får se hur långt vi hinner skriva på den.

Likes

Comments

​Idag följde jag med min mamma och pappa till stugan. Brukar inte vara där så ofta, men inser nu att det är så himla mysigt! Vi tände upp en brasa, och sen har jag målat våra köksluckor vita. Och nu ska jag sätta igång med middagen, då vi precis kommit hem till stan.

Likes

Comments

​Resultatet av de jag och Isak bakade igår har ni här. Otroligt lätt och otroligt gott!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag upp med feber och huvudvärk, men tog mig iväg på skolan ändå. Hade bara en lektion och sen så slutade jag vid tre, och då gick jag till Isak och var med han då han också är lite små sjuk! Och nu ikväll har vi bakat, men det får ni se bilder på i morgon. Så nu väntar jag på att Wahlgrens värld ska börja. Kyssar 

Likes

Comments

Har haft en väldigt lång dag på skolan idag, och stannade även kvar en timme på skolan och pluggade matte. Så runt fem åkte jag och Isak raka vägen till han och åt, och sen skulle han iväg och träna. Så jag åkte hem när han skulle iväg, så nu kollar jag på tv med mamma.

Likes

Comments