Tänk att jag har blivit faster till denna underbara kille! The CUTEST 💘💘💘 hjärtat smälter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett pyjamasparty with my girls.
Idag har varit en dag i lugnets tecken, hjälpt mamma med lite julförberedelser och tagit en powernap på soffan. Ikväll kommer syskonen hem så då blir det väl full rulle. Imorgon ska jag göra sista ärendena på stan inför julafton, ett benpass och uppesittarkväll är också inplanerat.

God jul på er!

Likes

Comments

"Jag är inte lika djup längre. Jag vet inte exakt vad som menas med det, men det känns i alla fall så. Det djupa, det mörka, den gropen – jag har liksom kravlat mig upp. Det har nog alltid funnits något vackert, dekadent och förtjusande i mörkret men när man har varit där, även om jag bara har snuddat vid det, så vill man liksom inte tillbaka. Jag ser ingenting vackert i rödvinsfyllor, självdestruktivitet och kedjerökande med de sorgligaste låtar någonsin skrivna i bakgrunden. Det ser så vackert ut när det är en illusion i huvudet, tanken om att vara en djup, poetisk människa som skriver förtrollande ord och dövar smärtan med vin, men när man har varit där står det alldeles tydligt för en att så är det inte. Det sorgliga är just bara sorgligt. Jag tror att människor som befinner sig där romantiserar den närvaron för att själva orka leva i den. Men ingen som varit där vill dit igen. Alla som är där vet att det är just romantisering, inte en verklighet eller en lycka. Oh, så långt ifrån lycka.

Ibland kan jag beklaga mig för att den delen till viss del försvunnit från mig. Det djupa och mörka. För när allt kommer omrking var det just det som gav den här bloggen och kanske även mig själv som person sitt romantiska skimmer."

Likes

Comments

Ett par bilder från när familjen samlades här i Boden i lördags. Mina syskon hade inte varit hos oss tidigare så det var kul att dom kunde passa på att se hur vi bor! Pappa bjöd hela högen på thaimat och sedan överraskade vi Jonathan som jobbade helg under Garnisonensdag, han visste inte att min familj was in town. Men det var kul, det var ju ett tag sedan han träffade mina syskon. Vi klättrade i pansarbilar och bar på väskor som vägde mer än Sofia😋

Likes

Comments

Mina sommarfavoriter. Började med några fantastiska dagar i slutet på maj, jag och Jonte hade picknick utanför oss i solen. Vi hann även med att åka till stugan ett par dagar. Sen jobbade vi de sista veckorna innan semestern drog igång, då åkte jag till Piteå där alla syskonen var samlade och jag fick veta att jag ska bli faster ❤️ Sedan styrde jag kosan mot Gävle till Jonathan och hans familj, innan vi åkte på en underbar resa till Kreta. Längtar tillbaka till den veckan SÅ mycket! Perfekt väder, god mat och bästa killen. När jag kom hem åkte jag till stugan där jag och meja bodde i en vecka medan mina föräldrar var på semester. Karin kom dit och solade och badade med oss, åt lunch på bryggan i tjärn och bara hade det gött. Någon festkväll blev det också innan pdol drog igång, när alla mina home girls kom till Piteå för att dansa och le. Det blev en perfekt helg, som vanligt. Sedan drog arbetet igång igen men jag hann ändå med att åka till stugan någon sista gång och ta vara på det sista av sommaren.

Nu är hösten här och det känns så sorgligt, nu får man snällt vänta 9 månader innan sommaren kommer tillbaka igen.. Detta var mina favoritminnen från denna sommar. Önskar bara att den hade varit längre.

Likes

Comments

Som vanligt levererade Pdol sol och bra stämning! Det är aldrig nån som blir besviken. Längtar redan till nästa år ❤️

Likes

Comments

Hejsan, det var ett tag sen sist. Mycket har hänt och jag kommer inte ens ihåg hälften, så ska inte ens försöka återberätta. De senaste veckorna kommer jag däremot ihåg! Jag har semester nu och har hunnit vara nere i Gävle hos Jonathans familj, tyvärr bara i 2 dagar för sedan åkte vi till Grekland i en vecka. Hade velat vara där längre, det var så trevligt att träffa hans familj. Hoppas att vi kan åka ner igen i höst! 

Grekland var också såå mysigt, vädret var helt fantastiskt och vi hade det så gött, solat och badat i poolen och havet, ätit god mat, druckit goda drinkar och bara myst med Jonte 💟 Jag kom hem till Sverige och Piteå i torsdags och vädret har varit strålande här också! 

Har ätit luncher i solen med Karin, solat, badat, grillat och jagat pokémons. Nu är pdol på intågande och jag är sååå taggad! Fy vad kul det kommer att bli.

Likes

Comments

Åh idag är det ett år sedan jag träffade den här korven och vi har även varit sambos i en månad nu. Så mysigt att ha en partner som är både ens lover & best friend. Världsklass på den killen! Tyvärr får vi inte fira denna dag tillsammans eftersom Jonathan är borta på övning en vecka till, saknar honom så mycket.

Likes

Comments

Och så var det måndag igen, efter en riktig kanonhelg! Hela familjen har varit samlad i Umeå (förutom Jonathan som är på övning) och det har varit så mysigt. Vi har bott i en lånelägenhet i samma hus som Sofia och Simons lägenhet, vi bokade den redan i november och då tog vi den första lediga helgen, det blev denna. Den är ganska eftertraktad med andra ord, vilket jag förstår för den är superfräsch!

Vi åkte ner redan torsdagkväll efter jobbet eftersom att pappa skulle tatuera sig utanför Umeå på fredagsförmiddagen. Sedan hann vi med några timmar på Ikea som hade nyöppning, det var inte lite folk kan jag säga, men jag fick iallafall äntligen mitt sminkbord. På kvällen kom Jens och Ida också till Umeå och då lagade vi en sen middag och drack några drinkar. Lördagen spenderade vi på stan där vi shoppade ännu mer, och sedan efter att ha gjort oss i ordning åt vi en SUPERGOD middag på Droskan. Grill- och tacobuffé, det var helt otroligt gott(!!), inte för att jag orkade smaka tacobuffén något eftersom att jag var SÅ mätt efter allt kött. Men där ska jag äta fler gånger! Senare på kvällen bowlade vi på Olearys och drack goda drinkar. En trevlig kväll, synd att inte Jonathan kunde vara med i helgen dock, saknade honom när jag var 7e hjulet 😛

Likes

Comments