Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments


Hellu


Idag tänker jag prata om mig själv, jag har inte skrivit av mig på länge nu känns det som.

Jag är en tjej på 18 år, uppväxt i lilla Söderhamn. Jag bor med min mamma och syskon som är här varannan vecka, ibland bor jag hos min mormor också när allt hemma är jobbigt. Jag älskar mina hundar så jag hjälper till väldigt mycket med dom, min hund var vi tvungen att ta bort för nån månad sen för han vart så gammal och kunde knappt stå. 

Jag är en tjej som gillar utmaningar och tar på mig för mycket ansvar ibland åså vilket leder till mina psykiska problem som jag får iaf en gång per år kan man säga. just nu är jag i det tillståndet. Jag har så mycket att göra inom skolan och jag bryr mig väldigt mycket om klasskompisar och deras problem, jag tänker alltså verkligen inte på mig själv alla dagar i veckan. Just nu så har jag ledigt ifrån skolan, jag klarar inte av ett piss, jag får ångest av att tänka på skolan och jag får ångest av att veta hur mycket man kommer efter i skolan om jag stannar hemma. Det är en stor kamp som jag nu för första gången sa till mamma att nu måste jag ha hjälp för jag klarar detta inte själv. Sist jag mådde som jag mådde så vela jag dö, jag "cutta" mig själv helt enkelt och det är ett beteende jag har haft problem med när jag var 11-14 år som kommer tillbaka. Ibland funderar man på hur galen kan man bli? hela huvudet gör ont av smärta av tankarna man får. 

Jag känner inte att jag har nå kontroll över mig själv och får leva konstant med ångest. 

Varför mår jag som jag gör? det finns så många stora faktorer som har påverkat mig väldigt mycket i livet t.ex.

Min pappa dog när jag var 10 år, vi hade inte mycket kontakt men han var ändå min pappa. Ibland förstår inte till och med jag att det är sant, känns så overkligt än och ordet pappa används inte av mig längre. En del av mig dog när han dog, jag menar han är en stor del av mig och hade han funnits idag så tror jag inte att alla dessa problem hade funnits. Men ja jag saknar han så mycket så man blir nästan galen av det. 

Sen så har vi mitt ena ex som jag var tsm med över 3 år iaf. Han tröck ner mig psykiskt som det bara gick i flera år, jag vart kallad det ena och det andra, det tog aldrig slut. Jag vart tvingad att gå om för han hade fått mig att sluta gå till skolan så jag fick för hög frånvaro och anledningen var för han ringade mig varje dag i skolan och kalla mig hora och fick absolut inte vara nära killarna i klassen eller nån kille i huvud taget. Det vart som ett fängelse och jag tyckte om han så mycket så kunde ju inte släppa taget och det fick jag såklart heller inte av han. Jag och han satt  varje dag nästan på hans rum och drack t.ex cola och chips åså så lilla jag på 1.57 cm och 53 kg då vart inte så liten längre, det gick snabbt också. Jag fick inte röra mig eller träna så då vart det som det vart idag är jag 1.62 cm och väger runt 80kg alltså ca 30 kg mer på 3-4 år det är sjukt. Men idag tränar jag (gymmar) så muskler är ju med i den vikten nu såklart, det hade jag inte förut. Idag har jag varit utom honom i mer än 1 år och han tror fortfarande att han kan bestämma över mig, han tycker jag är äcklig för jag är med mina kille osv och känns inte som att det kommer ta slut någon gång. 

Under de senaste året har jag kämpat med att kontrollera mig själv pga min Adhd kom in i bilden då, jag har svårt ibland och det är många som inte förstår mig varför jag beter mig så och så.

Mitt liv har varit en stor kamp sen  min pappa lämna mig och jag tror inte att livet kommer bli lättare utan som det ser ut idag har det bara gått mer och mer utför ju äldre jag blir och mer å mer saker måste man ta ansvar för osv. 

Just nu är jag singel för jag pallade inte med allt runt om kring mig, jag gymmar inte heller men så fort jag mår bra så kommer det bli ändringar på den fronten. 

Likes

Comments


Tränings appar


Hellu dom här apparna använder jag mycket av utöver andra saker t.ex det som finns i gymmet (maskiner)

Runkeepern använder jag oftast när jag är ute och går eller springer för kul, man ser ju vart man är osv och hur fort man har gått åså så den tycker jag är rolig att använda och en app alla typ känner till och inte svår att använda heller.

Den färgglada "Träningspass" finns det olika saker att välja mellan, Olika övningar för specifikt önskemål ställe som t.ex AB, Arm, Ända, Cardio, Ben eller man kan välja helkropp och man väljer mellan 5min 8 min eller 10 min och är då olika övningar och rekommenderar den för den kan användas när som helst.

Heart Rate appen kollar man puls åså med och kan stämma på ett ungefär

Brazilliab Butt är en app med massa rump övningar för den som vill har snyggare rumpa :P

Likes

Comments


Hello

Dom här schemana kommer jag att använda mig av

Mitt fot schema, tränar balans å styrcka både i fot,ben och hela kroppen

Likes

Comments


Hejsan alla

Idag har man varit i skolan mellan 09.20-13.30

Var ganska varmt idag, det uppskattas verkligen och underlättar vi som pendlar 👍

Nu har man gått i skolan en hel vecka och man känner sig typ sliten..

Idag ska jag faktiskt plugga lite och lämna in saker som inte har blivit inlämnad.

Vart inte direkt någon lugn start... JOBB JOBB JOBB Å JOBB typ

Mina sov rutiner är mer fuckt up än någonsin ...

Jag är ju sjuk åså så blir så att man sover direkt när man blir trött bara för att få sova något så man blir vaken efter typ 4 på morgonen och får roa sig själv till ja runt 8..


Hoppas alla får en bra fredag, min kommer suga...


Likes

Comments


Hejsan alla✌

Jag saknar att vara på gymmet.. hatar att vara sjuk,, 5 dagar borta ifrån det.

Min träning är gym just nu, tränade innebandy förut men går i skola längre bort så blir svårt att få det att funka.

Men jag kommer skriva om vad jag har gjort på gymmet osv.

Jag gymmar oftast eller en anledning till varför jag gör det är för att få ut lite ångest åså, jag mår alltså bra av det.

Men jag har alltid tyckt om att träna å gymma, röra på mig.

Har varit väldigt sjuk en lång tid nu och har börjat återhämtat mig och komma tillbaka där jag sluta för några år sedan, har det fortfarande jobbigt med fot och andning pga av blodtryck som är för lågt men jag kämpar mig igenom det.

Puss&Kram


Likes

Comments


A New Year and new opportunities and new workout routines

Hello mina läsare, det är ett nytt år med massa nya möjligheter och man kan glömma 2014 och börja om.

I år har jag bestämt att jag tänker börja blogga igen och försöka ta mig tiden till det.

Blir antagligen mkt mobil bloggande.

Tänker blogga om:

🌸Mig själv

🌸Min träning

🌸Övriga saker


Mitt nyår

Jag satt hemma i min ensamhet pga av att jag har varit sjuk ett tag nu så orkade inte gå ner på stan för att se på några fyrverkerier.

Mitt nyår vart väl lite tråkigt men åt god mat och drack lite.

Men helt okej jag har inte så kräsen av mig 👍


Likes

Comments