Header
View tracker

Helgen började med att jag och familjen åkte ner till våran stuga vid havet så fort jag kom hem ifrån skolan, där hade vi fredags mys och kollade på idol. Har inte kollat så mycket på idol i år jag tycker att auditions är det ända roliga men det var ganska bra ifredags ( kanske för att det inte fanns något annat att titta på) Vi firade även min pappa som fyllde år när vi var där så vi åt tårta och bara myste. Redan på lördagen vid lunchtid åkte vi hem så vi sov bara i stugan en natt. När vi kom hem satte jag mig och sminka mig direkt och sedan åkte jag in till Borås och gick och åt på springrolls med några vänner. Efter att vi ätit på springrolls gick vi till pinchos för dom har så goda (alkoholfria) drinkar där. Så vi beställde varsin drink och alla tog minst tio bilder med blixt var på drinkarna så folk måste nog har undrat vad vi höll på med haha men det är det värt om man vill få en bra bild. Sedan på söndagen var vi hos farmor och farfar och umgicks med dom och mina kusiner, såå mysigt älskar att spendera tid med släkten. Vi åt även väldigt god mat som vi alltid gör hemma hos farmor och fikade en massa. Jag har alltså inte varit så där super nyttig den här helgen haha. Sen kom vi iallafalla hem tillslut och min kompis kom över med sådana här dockor som man övar frisyrer på eller olika klippningar. Eftersom jag läser till stylist tänkte jag att jag ville köpa en sådan docka men visste inte vart man kunde köpa det men min kompis mamma är frisör och hade tre sådana dockor som jag fick!! Så just nu är jag väldigt glad och tacksam.

Men det var min helg hoppas eran har varit minst lika bra kram / Sanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej allihopa idag startade jag dagen med en mys frukost på esspresso house tillsammans med Elvira. Vi åt en macka, en muffin och drack varsin chai latte, jag älskar verkligen chai latte speciellt nu när det äntligen är höst. Efter skolan åkte jag och Amanda hem till mig och tog lite outfit bilder. Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag haft kram/ sanna<3


Jacka: Nelly.com Tröja. Ginaticot Byxor: Dr Denim Skor: uggs

Örhängen: Marc jackobs

Likes

Comments

View tracker

Hej jag heter sanna och jag läser till stylist första året i Borås så på denna bloggen kommer ni kunna läsa om mode och makeup som är mina två största intressen men ni kommer även få följa med i min vardag. Eftersom detta är mitt första inlägg tänkte jag göra en tagg som heter get to know me tag för att ni ska lära känna mig lite.

 1. Vad är ditt mellannamn? Elisabet
 2. Vad är din favorit färg? Grått vitt och svart på kläder, men gillar färgerna gul och rosa också.
 3. Vem var din första bästavän? Min första bästa vän träffade jag på dagis när jag inte ens var 1 år och vi är fortfarande bästavänner idag.
 4. Hur lång är du? Jag är 153 centimeter så väldigt kort.
 5. Katter eller hundar? Katter
 6. Hur många länder har du varit i? Jag har varit i 7 länder.
 7. Vad är ditt favorit ämne? Nu när jag går stylist är det hantverkarlektionerna men utöver det så gillar jag historia väldigt mycket.
 8. vilket är ditt favorit djur? Katter tror jag.
 9. Vilken är din favoritparfym? Si
 10. Te eller Kaffe? Kaffe
 11. Vilken är din favorit bok? Jag läser inte så mycket så har ingen riktig favorit bok,
 12. Vilken är din favorit film? Alla Harry Potter filmerna.
 13. Är du singel eller har du pojkvän/ flickvän? Jag är singel.
 14. Pratar du några andra språk och isåfall hur bra? Jag är hyfsat bra på engelska skulle jag säga då jag tittar på många Amerikanska serier sen har jag läst spanska i tre år men jag skulle inte säga att jag kan prata spanska.
 15. Har du några syskon? Ja jag har en lillebror.
 16. Hu skulle du beskriva din klädstil? Min klädstil är ganska "simpel" en grå tröja och svarta jeans är en go to outfit jag gillar inte kläder med för mycket färg utan försöker hålla det enkelt men grått svart och vitt.
 17. Vilka är dina favorit serier? Gossip girl, pretty little liars och how i met you*re mother.
 18. Samsung eller apple? Apple
 19. Beretta en av dina dåliga vanor! Jag biter på naglarna hela tiden!!


Hoppas ni lärt känna mg lite bättre nu och hoppas ni kommer gilla denna blogg.

Kram från Sanna<3

Likes

Comments