Header

Åh hej fina ni! Det var verkligen super längesen jag skrev här, jag har tänkt på det då och då men aldrig riktigt tagit tag i det igen. Men nu kände jag att det var dax när jag äntligen har en dator igen, lämnade ju in min skoldator när jag tog studenten och köpte mig en Macbook i julas så nu finns det inga bortförklaringar. Nu är det 2017 och det innebär nya äventyr i livet och massa nya roligheter som ska upplevas. Så, jag säger välkommen tillbaka till min blogg och mitt 2017!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

åh vart ska jag börja? jag kan börja med att jag hoppas att ni alla mår bra. jag själv mår ändå helt okej ska jag väl säga. det är SÅ himla mycket på jobbet förtillfället, det är galet alltså. det medför spänningshuvudvärk på grund av stress, inte nog med att man redan har problem med knät och ryggen liksom. men dagarna flyter på bra ändå och vi får ändå mycket gjort, så jag ska inte säga att det är enbart negativt. nästa vecka är det julafton också, hm.. jag har verkligen ingen julkänsla alls, förutom lite nu i veckan under lucian och idag var det så fruset så träden var alldeles vita. men det ska bli mysigt med julafton med go mat, personerna och allt vad de innebär

Likes

Comments

Over-knee stövlar - 599:- // Johnny Bulls - 1099:-

Jag måste erkänna att jag blivit en större shopaholic, än vad jag någonsin har varit. Men det är så himla kul att spendera pengar på saker man verkligen vill ha. Mitt intresse är ju detta med kläder, skor, accessoarer och allt vad de innebär. Jag tycker det är fruktansvärt kul så därför kan jag lägga någon summa i månaden på det. Detta är iallafall två av mina senaste skoköp, är så himla nöjd med båda två.

Likes

Comments

det är redan november, det är redan snö till och från och framför allt det är redan kallt. jag känner spontant att jag inte är redo för detta riktigt ännu, men som vanligt är de antingen eller i sverige. man hinner aldrig riktigt vänja sig kroppsmässigt, man blir lika förvånad varje gång. hur som helst, så har jag inte gjort speciellt mycket i helgen utan för de mesta bara tagit det lugnt. jag har insett att man hade mer energi i kroppen på helgerna när man gick i skolan, jämfört med när man jobbar. jag slocknar runt elva varje fredag och är totalt väck, memen det har sin charm också. nu är det återigen en jobbvecka till innan helgens bravader är igång!

Likes

Comments

View tracker

Denna fina och supersköna jacka har jag glömt att visa er. Jag har tittat på en under en längre tid, men velat som bara den. Men jag beställde den trotsallt och den hamnade fint på posten och den fick äran att bli min. 

Likes

Comments

godkväll fina ni, jag hoppas att allt är bra med er. dagen på jobbet var väldigt bra trots att jag var väldigt trött idag, tröttheten kommer somsagt alltid i efterhand. i fredag var det hockey växjö lakers och färjestad, i lördags var det emporia i malmö och i söndags var det väla. det förklarar verkligen min trötthet nu haha. allting rullade på som vanligt ändå och tiden sprang iväg, allt går bra med bra kollegor. alldeles precis åt vi lite go mat och nu ska vi strax åka till willys och köpa lite gott innan oliver och lisa kommer för att kolla hockey med oss!

Likes

Comments

Richmond & Finch iphone 6 plus 449:- - detta underbara skal fick jag på posten idag. 

Likes

Comments

​godkväll hörrni! 
min fredag började med att jag nästan skrek av glädje att det äntligen var helg, och vad som skulle hända den helgen. men det vände ganska så snabbt, istället låg jag över hinken och hade det "mysigt". inte förrens idag har jag börjat må bättre, vilket känns OTROLIGT skönt! jag har verkligen fobi för spya, satt där med tårar på kinderna över hinken och mådde förjävligt haha. tur det är över, och hoppas aldrig det kommer tillbaka. jag hoppas att ni hade en bättre helg än vad jag hade, nu är det snart helg igen och den hoppas jag på att den blir betydligt bättre!

Likes

Comments

vad ska jag säga? det är somsagt redan fredag imorgon, dagarna går så himla fort på veckorna med mina goa kollegor så man hinner inte ens reagera. det ska man däremot inte klaga på, för tänk om allt var drygt och inga goa kollegor.. då hade det varit kämpigt. idag har vi varit i Alvesta där det blev soffhäng framför hockeyn på tvn, alldeles precis hamnade jag i sängen med en kaktus festis och ska sova vilken sekund som helst. i helgen väntas roligheter, mer om det sen. godnatt och puss på er

Likes

Comments