Header

Hur går du helst klädd?
Hemma så är det verkligen en stor tshirt och underkläder, jag hatar att ha byxor på mig hemma. Men annars älskar jag svarta jeans, boots/overknee och en snygg blus och min jacka med päls med en slarvig hästsvans. typ!

Är du besatt av någonting?
Alltså, pepsi max och min mobil verkligen.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Mest så är det nog mina ögon faktiskt och minst är det nog mina kinder? haha. Men med rätt highlighter så duger dem!

Vad spenderar du helst pengar på?
Återigen pepsi max och kläder, även lite smink.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Psykologi och religion.

Hur var du som tonåring?
Lycklig, osäker, förvirrad, deprimerad. Någonstans där inne försökte man hitta sitt rätta jag, den man verkligen var. Allting var nytt för en, man kände mer, man fick motgångar och man skulle hantera det, ja ni vet allt sådant. Jag skiljer mig nog inte från någon när det gäller tonåren.

Beskriv en mysig hemmadag för dig.
Det regnar. Man lagar tacos tillsammans med den man tycker om. Man kollar film och äter chips och dipp. Och man somnar till regnets droppar mot fönsterrutan, KÄRLEK

Nämn 3 saker du faller för.
Killparfym. Fint leende. Självsäkerhet.

Om du fick reda på att du skulle dö om ett år, skulle du ändra hur du lever då?
Nej inget jättestort som blir livsförändrande. Jag hade gjort allt som jag hade velat göra innan jag dog, åtminstone så mycket jag hinner och klarar av under den tiden. Spendera mycket tid med alla jag tycker om innan jag hade tagit mitt sista andetag.

Ångrar du något i ditt liv?
Ja, vissa händelser kanske där man har varit lite blåögd, relationsmässigt så att säga. Men det är väl inget jag pratar om direkt, förutom när det har kommit på tal liksom.Likes

Comments

Idag var det en mysdag för min lillasyster, på hennes sportlov. Runt tio-tiden åkte vi in till Markaryd och satte oss på fiket och åt en god frukost och sedan köpte vi med oss lite naturgodis och dricka till bion. Det blev Marcus och Martinus eftersom det är två pojkar hon lyssnar på, och herregud dom är faktiskt duktiga för att vara så unga att orka med både skola, konserter och vad allt innebär. När vi kom hem gjorde mamma hemmagjord pizza som sedan avslutades med saltlakritsglass med hallon till framför Ullared på tvn. En bra tisdag helt enkelt!

Likes

Comments

Denna mjukissetet ifrån bikbok har varit slutsålt hur länge som helst, jag har letat och letat. Till och med på olika köp och sälj sidor men inget napp. Idag var jag däremot på Väla och hittade det, vilken lycka!!! Det fanns nästan inga storlekar kvar, men jag dök fram och fick rätt. Ikväll har jag bara myst runt och faktiskt ätit lite godis och popcorn, det behövde jag..

Likes

Comments

Godkväll fina ni, jag hoppas att allting är bra med er. Med mig är det hyfsat bra äntligen, jag åkte på en omgång med förkylning och en fruktansvärd hosta som fortfarande sitter i lite grann. Men jag står på benen och mår faktiskt helt okej ändå. Äntligen är det fredag imorgon och planer finns hela helgen, så himla kul. Och äntligen är det februari, min månad. Det närmar sig både vår och sommar, och framför allt GÖTEBORG & SUMMERBURST! Men innan dess händer det andra roligheter att ta vara på. Nu ska jag slänga mig i sängen med en celsius och kolla datorn en stund innan läggdags, sov gott!

Likes

Comments

Idag var jag nere i Eslöv och tittade på en kisse, och jag höll direkt för den så nu är jag ägare till en otrolig gosig och gullig liten sådan. Hon är för tillfället bara 8 veckor, så nu får vi vänta på att hon ska bli 12 veckor, så vi äntligen får hem henne. LYCKA LYCKA LYCKA!

Likes

Comments

Åh hej fina ni! Det var verkligen super längesen jag skrev här, jag har tänkt på det då och då men aldrig riktigt tagit tag i det igen. Men nu kände jag att det var dax när jag äntligen har en dator igen, lämnade ju in min skoldator när jag tog studenten och köpte mig en Macbook i julas så nu finns det inga bortförklaringar. Nu är det 2017 och det innebär nya äventyr i livet och massa nya roligheter som ska upplevas. Så, jag säger välkommen tillbaka till min blogg och mitt 2017!

Likes

Comments

Likes

Comments

åh vart ska jag börja? jag kan börja med att jag hoppas att ni alla mår bra. jag själv mår ändå helt okej ska jag väl säga. det är SÅ himla mycket på jobbet förtillfället, det är galet alltså. det medför spänningshuvudvärk på grund av stress, inte nog med att man redan har problem med knät och ryggen liksom. men dagarna flyter på bra ändå och vi får ändå mycket gjort, så jag ska inte säga att det är enbart negativt. nästa vecka är det julafton också, hm.. jag har verkligen ingen julkänsla alls, förutom lite nu i veckan under lucian och idag var det så fruset så träden var alldeles vita. men det ska bli mysigt med julafton med go mat, personerna och allt vad de innebär

Likes

Comments

Over-knee stövlar - 599:- // Johnny Bulls - 1099:-

Jag måste erkänna att jag blivit en större shopaholic, än vad jag någonsin har varit. Men det är så himla kul att spendera pengar på saker man verkligen vill ha. Mitt intresse är ju detta med kläder, skor, accessoarer och allt vad de innebär. Jag tycker det är fruktansvärt kul så därför kan jag lägga någon summa i månaden på det. Detta är iallafall två av mina senaste skoköp, är så himla nöjd med båda två.

Likes

Comments