Precis som rubriken säger så ställer jag in mitt träningspass idag. På schemat var det vattenträning och det är jätteroligt, det är bara det att denna vecka som är nu så är det idag och fredag son är mina tidiga dagar samtidigt som jag måste göra studier.
Just ikväll går studierna före träningen och efter det får jag gå och lägga mig.

När jag kom hem idag mös jag med Vera tills det var dags för mat och nu nattar Micke henne för att jag skulle åka iväg men nu blir det andra planer.

Imorgon blir det även en lång dag på jobbet, ställer kanske in morgonträningen, det beror på hur Sabina mår. Annars är det jobb till kl 17 och 18;30 har vi föräldramöte. Men nu måste jag få energi och göra studier!

Dagens rast och outfit! 👇🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är min lilla(stora) tjej redan 9 månader!
Tänk att hon först var i min mage 9 månader och nu har hon funnit härute i lika lång tid.
Tiden går alldeles för fort, jag ångrar inte en sekund av det.
Hon utvecklas som bara den, har sex tänder vad jag vet sedan helgen, första två kom när hon var två månader. Hon leker alltmer och är mer nyfiken på saker. Hon pratar allt mer och vinkar litegrann. Hon är väldigt snabb sv sig när det gäller att byta håll osv.
Dock har hon en dålig period med sömnen men vi gör vårt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.
Men nu ska jag inte rabbla upp allt.
Jag älskar henne så oerhört mycket och jag gör och kommer göra allt i min makt för att hon ska få ett så bra liv som möjligt! Min lilla älskling 💕

Nu ska jag åka till jobbet och idag går jag hem 14;45 och ska då passa på o mysa med Vera!

Kan sakna bebismagen ibland 💕 men nu har jag henne på utsidan och det är bäst!

Likes

Comments

Jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Har varit hemma i 20 minuter och jag är så trött samtidigt som träningsvärken kommer smygandes under denna dag.

Jag vaknade ganska tidigt idag, närmare sagt kl 4:30 imorse pga Vera och så somnade vi igen och en timme senare vaknade vi igen och då gick Micke upp med henne och jag kunde sova till kl 6.
Halv 7 åkte jag till jobbet och åt frukost med de andra då jag passade på hemma innan att mysa med Vera.
Slutade kl 15 och satte mig då i personalrummet för studier.
16:30 påbörjade vi kvällskonferensen och två timmar senare slutade vi.

Som jag nämnde är jag hemma och det blir ingen sen kväll för mig idag heller. Imorgon är det upp igen och vara på jobbet till 6:30!

Likes

Comments

Jag är en sådan person som gillar när folk tipsar om produkter, både till hud och hårvård. Förr använde jag aldrig några produkter till ansiktet för att tvätta rent det och till håret brydde jag mig inte så mycket då det inte var jag som stod för de inköpen. Jag blev mer intresserad och insatt i sådant när jag flyttade hemifrån.

Jag har inte haft en jobbig hud, dock har jag haft finnar och Acne men inget som varit ett problem för mig. Nu idag har jag knappt några finnar(kan komma vid mens-period eller när jag missköter huden). Ni som följer mig vet att jag har tre mål denna månad därav ett är att bli bättre på att sköta om min hud, vilket gått relativt bra (dock slarvade jag när jag var i Mora, men det sägs att det tar cirka tre veckor för att komma in i en rutin och hålla den!)

I dagsläget använder jag mig av Cetaphil- produkter, lotion, moisturizer och face cleanser för torr och känslig hud (i ansiktet). Jättebra produkter och de räcker länge och fungerar på mig, dock kan jag tycka att de tar lite lång tid att torka in i kroppen men annars är de produkter jag använder bra för mig (Kan vara olika för alla).

När dessa är slut så kommer jag köpa av ett annat märke som är djurvänliga och veganska. Jag har två body lotion från Ccs& Therese Lindgren som jag kommer använda sen, som luktar och fungerar superbra! Kan rekommendera handkrämerna, shower gelen (är i badrummet) och lipshine som gjort tillsammans!

Hade Therese och Ccs tagit fram schampo och balsam hade jag varit snabb med att klicka hem de produkterna, men tyvärr har de inte gjort några än men jag har hittat ett par hårprodukter som jag gillar! Det är dels Garants Såklart Schampo och Balsam. De på bilden nedan köpte jag för tre veckor sedan och ni ser hur mycket som är kvar. Tack vare dessa kan jag tvätta håret 1-2 gånger i veckan och inte oftare. Mitt hår har dessutom blivit mycket friskare och starkare såsom jag upplever det. Det är två klimatsäkrade produkter som är svanenmärkta och märkta med astma och allergiförbundets symbol, de är alltså fria från parfym och färg! Dessa är dessutom till ett bra pris, har för mig att de kostade cirka 20kr där jag handlar och det är på Willys. Ett annat märke som jag har använt tidigare är Bynoor. Tyvärr har jag inga egna bilder på dem men de är från Cocopanda och jag lånar från internet. De är veganska och innehåller Vitamin B5. Hade det varit lite billigare så hade jag fortsatt köpa dessa och om de räckte längre, i dagsläget kostar en sådan flaska 179:- . För att vara förälder så tillkommer många prioriterngar men i vissa stunder kan man få unna sig! Bynoor är dessutom fria från sulfater och parabener!

Har ni några andra tips på produkter som fungerar för er och som helst är veganska/djurvänliga får ni gärna tipsa!

Likes

Comments

Nu är jag hemma! Satte mig precis i soffan efter en jobbdag som sedan avslutades med Sabina på Actic. Vi körde ett överkroppspass så imorgon lär jag ha träningsvärk. Det är så kul att vara igång och träna, att samtidigt ha motivationen, dessutom klarade jag mer än jag trodde.
Jag är helt slut just nu och det blir ingen sen kväll för mig då jag är trött och dessutom börjar kl 7 imorgon.

Imorgon är det jobb som gäller till kl 15 och därefter får jag göra studier fram någon timme för att sedan ha kvällskonferens på jobbet.

Kortet är taget på min rast!

Likes

Comments

En ny vecka drar igång och denna vecka är fullsmockad så vi får se hur den lär sluta. Idag är det måndag och jag jobbar 9--> stängning och därefter tar jag mig till gymmet och möter upp Sabina! Får hoppas på bra väder också! Tror att studierna får vara på ett par dagar, kommer förmodligen sitta med dem på helgen också och badhuset är inte planerat vilken dag än!

Måndag: Jobb, träning

Tisdag: Jobb, studier, Kvällskonferens.

Onsdag: Jobb, studier, Vattenträning

Torsdag. Träning, Jobb, studier, Föräldramöte

Fredag: Jobb, Helg!

Lördag: Badhuset?

Söndag: Badhuset?

Likes

Comments

- Hängt/vikt tvätt.
- Slängt sopor.
- Pantat flaskor.
- Diskat.
- Dammsugit.
- Veckohandlat.
- Köpt skor, badcape till Vera och trosor till mig.

Och nu har jag fått i mig lunchen. Tiden går fort när man håller igång. Skönt med en produktiv dag. Vi glömde dock nya badbyxor åt Micke då han behöver nya, vi ska ev kolla om han har sina kvar men vi tror de är slängda.
Jag hoppas vi kan gå till badhuset senare, annars blir det nästa helg!


Badcape Cubus 179:- // Trosor 3för2 Cubus 59:- st // Skor H&M 199:- //
(Dessutom blev jag medlem hos Cubus och fick 10% på köpet)

Likes

Comments

Fredag eftermiddag:
- Hemma kl 15
- Apotekbesök
- Mys hemma med Vera och Micke.

Det låter som en bra eftermiddag(väl?) Micke stack iväg vid sjutiden och redan vid sextiden var Vera så trött att hon ville somna, det gjorde hon. Dock dröjde det bara någon minut innan hon vaknade eftersom hon fick sova i sin egen säng. Så höll vi på till klockan blev cirka 21:30 då hon somnade.
Under dessa timmar bröt jag ihop och grät inför Vera(det är något man verkligen inte vill, att gråta inför sitt barn) dels för att jag var trött och dels för att det inte fanns någon mat färdig här hemma och för att jag inte hade hunnit äta något.
När hon somnat så borstade jag tänderna och la mig i sängen och började att läsa Joakim Lundells bok. Väldigt intressant men sen kände jag att jag var för trött så då släckte jag och somnade vid 22:30.

Lördag:
- haft familjemys
- handlat onyttiga saker på Maxi
- Läst 20sidor av 153st (skoluppgift)

Ja, denna dag blev inte som jag riktigt tänkt. Istället för mina planer som jag hade tog vi en hemmadag med massa familjemys(dels för att Micke är bakis och jag haft låg energi). Efter gårkvällen sov Vera hela natten så hon och jag sov ut.
Imorgon har vi massor att göra(tyvärr), vi får se vad som vi hinner med. Jag vill helst åka till Marieberg för lite nödvändiga saker och efter det till badhuset med Vera och Micke. Dock behövs det tvättas, städas och slänga sorteringssopor samt panta flaskor. Eventuellt åker jag och Sabina till gymmet om tid finns till det.

Vera har somnat nu och resten av kvällen blir det mys framför tvn 💕

Likes

Comments

Idag gick jag upp kl 05:00, trött men kl 6 påbörjar jag sista dagen inför helg.
Fredag och jag slutar 14:30, riktigt skönt och då tar jag mig ut till bilen och åker hem för att mysa med de andra två

Vad vi ska hitta på för skoj på jobbet idag vet jag inte riktigt, tror vi lär vara ute en hel del, som igår.

Helgen är även den oplanerad men nu kör vi först en dag på jobbet!

Likes

Comments

Imorse var jag på gymmet med Sabina strax efter sju. Det blev ett magpass och därefter åkte jag till jobbet och var där till kl 17. Även om det regnade så var vi ute mestadels av dagen.
Nu så sitter jag hemma, har hunnit gosa med Vera och nu ska hon sova. Om en stund blir det middag och därefter ska jag kanske ta och läsa lite eller bara koppla av ikväll.
Det blir ingen sen kväll då jag börjar kl 06:00 imorgon!

Likes

Comments