Jag tror verkligen inte att jag har saknat en människa på detta sätt som jag gör just nu, herregud!! Men de är väl bara att göra de bästa av situationen och bara tänk positivt. Vad ska man annars göra och ta sig igenom de, enligt mig finns de inget annat sätt. Saknar bara att få vara i människans famn, få ligga bredvid och bara få skratta tillsammans med. Du vet ju vem du är ska bara säga, SAKNAR DIG !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min 22 års present. Kan ni fatta att den verkligen är min, helt stört. Jag har velat ha en sådan här väska i runt 3 år och nu kan jag änldigen kalla den min. DRÖM!!! Finns egentligen inge mer att säga liksom

Likes

Comments

Att tacka människor omkring dig är en av de viktigaste sakerna att göra dagligenn. Visa deras uppskattningoch visa hur mycket du älskar dem. De är därför jag ska göra de idag. Tacka personer som får kig att må bra och gör så du trivs med ditt liv!

Denna människa vet jag inte riktigt hur jag ska kunna tacka!! Linnea, min älskade vän som jag träffade när vi båda gick i gymnasiumet och vi båda valde att gå skoltidningen. Liksom varför inte?? Nu i effterhand är de verkligen de bästa jag har gjort och skulle verkligen kunna dö för henne!! Hur långt ifrån du än ör så kommer du alltid vara den bästa!!

Matilda, hur ska jag kunna tacka dig för våran vänskap. Att vi möttes på en ö på andra sidan och fortfrande har superbra kontakt. Tack, för att du tyckte att mitt skratt va helt galet och gulligt på samma gång. Fast vi inte träffas så ofta, så världesätter jag våran vänskap väldigt högt!!!

Sara och Emil mina små lyckopiller. Tror ni är de människorna jag kan berätta allt för och att ni bara garvar å mina problem. Emil, från att gå i samma pararellklass i gymnasiet, till att vara jobbarkollegor och nu kompisar som umgås på friditen tack!! Att du alltid har varit den du är och inte låta någon annan bestämma över något! Sara, du jag och alkohol kanske inte världens bästa kombo. Men på någotsätt blir de alltid kul. Fast vi har varit ifrån varandra flera år vet jag alltid att jag kan ringa dig när som på dynet!!

Sisst men absolut inte minst vill jag tacka min familj och släkt för de ni gör för mig. Att ni alltid har trott på mig fast jag inte har gjort de själv. Ni har hjälpt mig när jag har mått som dåligast eller haft mest probelm. Skulle ej kunna leva en dag utan er och eran possitivitet!!


Såklart är dessa inte alla som jag vill tacka. Skulle bli en för lång lista och ingen skulle orka fortsätta läsa!! Men jag lovar om du som läser detta vet om du är en av alla jag vill tacka så vet du de!

Likes

Comments

Egentligen har jag inga orfd. Inga ord att säga, förutom att det är en stor traskedi för musiken. Den 20 Juli 2017 valde Chester Bennington att lämna sitt liv här på jorden. De är så jävla helvetigt förbanat att han gjorde de och vet alla att han kommer att vara otrokigt saknad världen över!!

Tack för de du gav oss och tack för du har funnits och inspirerat männiksor. Tack för du har givit människor hopp! Du kommer vara evigt saknad

20 Mars 1976 - 20 Juli 2017

TACKLikes

Comments

HEJ!!! Är så trött från helgens bravader, verkligen. Känns som om jag kan sova i hundra år till för att jag ska överleva denna dag och vecka. Men under helgen så hade Emelie sin avslutnings fest, genom att hon ska flytta till Kalskrona om ungefär en vecka. Men festen var helt magiskt, tror aldrig jag har haft de såhär roligt på länge. Vi sjöng, grillade, badade, bastade och spelade massa olika spel. 10/10 kan man verkligen säga!! Blev en sen natt, så la mig i sängen runt 05:00. Men de vart värt alla timmar!!

Likes

Comments

Vau De Ville
Byxor - Cubus // Skjorta - H&M // Skor - H&M // Kofta - Zara // Väska - Accne

hej hjärtan, är de bra med er? Med mig är de bra, ståär just nu på jobbet och bara väntar att de ska bli lite mer tryck i butiken. Ganska lugnt, men kanske inte så konstigt genom att vi öppnade för drygt 20 minuter sedan. Jobbar fram till sex, sen ska jag hem chilla och kanske hämta min syster från centralen. Så skönt att han kommer hem igen, börjasamt och tråkigt hemma nnu.

Sedan min födeseldag har jag bara tagit de lugnt, jobba och träna lite. Känner att jag måste kommer igång med de, för att nu känner jag mig så offantligt otränad. Men de går snabbat att ändra på bara att man kommer igång, bestämma sig och på något sätt hitta en motivation till de. JUSTE, bilderna ovanför är från min mysiga middag och drink drickandet med min barndsomsvän Saskia. Vi käkade på Vau De Ville, de är ett ställe på norrmalm, med lite franska tappning. Super gott och mysigt var det, kan starkt rekomendera de stället!! Efter middagen gick vi och tog varsin drink på Hallwylska Museets innegård, för där fanns en lite bar, men också en lite restaurang. Har aldrig hört om de ställen., men goda drinkar gjorde de iallafall.

Likes

Comments

Nu är jag 22 år, de ni!! Haha, skämt och sido, men igår var det min födelsedqg och kan verkligen inte kunnat önska mig någon bättre dag. Hade en bra dag med både min familj och kompisar som gjorde de helt grymt. Var så otaggad på min födelsedag, bli äldre osv. Men som sagt de blev en bra dag tillslut!

Åt världen godaste och mysigaste frukost med mina föräldrarna. Fick. min present som var en STELLA MCCARTNEY väska. Tror jag verkligen skulle svimma av och trodde verkligen inte mina ögon, kan enas ni fatta de??!! Sedan fick jag ena as snyggt Kenzo skal, så nu känns livet helt helt perfekt.

Men senare under dagen gick jag och mamma ner och gjorde våra naglar, för lite kvalitets tid. Kändes verkligen som om de behövde. Då satt vi bara och snacka och njöt. Under dagen fikade jag med några vänner som inte kunde följa med kvällen bravader. Hann till och med tappa bort min plånbok under dagen och JA, är verkligen bara jag soml lyckas med de.

Drack skumpa från champagne till ära, för man fyller ju bara år en gång varje år. Efter att velat med kläder i några timmar och minskat mig tog vi bilen in till stan för att ära. Min bästa kompis Linnea fick såklart vara med på middagen och den åt vi på Tranan. Har varit där tidigare, och som sagt dröm gott är de!!

Sedan blev de fest på klubben Trägården, men lite för mycket alkohol och ful dans med alla min vänner. Fanns en Photo Booth på området och den använde jag flitigt. Trodde veklingen inte så många skulle komma, men de olästa kom och de gjorde mig lycklig. TACK till denna dag, kommer ej glömma den!!

Likes

Comments

HEJ, nu under sommaren samlar man på sig massa nya låter på sina spellistor och allt där emellan. Här är de låtarna som jag spelar mest av alla som rullar på repet. Vet inte riktigt varför jag har fastnat för dessa låtar, för där ju ganska olika. Men har hört de på så speciella tillfällen så har så extremt bra minnen från dem och de är ju faktiskt de som räknas. Men också att jag samlar på flera låter som jag får fina minnen av!

Men de är helt sjuk hur snabbt denna sommar har gått, för de är ju inte så många veckor kvar till alla börjar skolan, eller jo men de kommer också gå fort. Känns som om man bara längtade tills de skulle bli varmt och sommar. Att man längtade efter att juni skulle börja och att man skulle få världen bästa sommar. Klagar verkligen inte på min sommar, men på ett sätt önskar jag ändå att jag hade haft möjligheten att åka någonstans med min familj. Men självklart kan de bli av senare eller nästa sommar!


Likes

Comments

Midsommar med de bästa människorna jag vet. Är så nöjd och glad att jag hade möjligheten att åka dit och fira med dem. De var sånger, god mat och olika typer av lekar. Kan säga att de var den bästa midsommar på länge!! Alla mina vänner är små stjärnor!!!

Men nu också under sommaren har de blivit några utgångar med olika typer av vänner. Oftast händer de ganska spontant och enligt mig är de dem roligaste utgångarna.

En annan sak man jag gjort är att träffa underbara Sara. Mötte henne efter jobbet och gav henna tusentals kramar, genom att hon har varit borta. Eller borta och borta men ute och rest med en annan kompis, Felicia.

Men vi gick och åt middag på Emils jobb. Alltså de är helt fantastisk mat där 10/10!!! Men sen så följde vi med Emil, drack lite drinkar och bara snacka skit. La oss väl vid fyra, ish

Och nu helgen var jag på 22 års fest! Extremt lyckat och hade galet roligt!! As trevliga människor, gillat starkt. I lördags tog jag de bara lugnt, hämtade mina föräldrar på Arlanda och bara var med dem. De har ju ändå varit borta i 2 veckor.

Idag söndag hämtade jag den underbart söta kaninen Molly, som Linnea har skaffat. Herregud, vad den är söt!! Ville aldrig skäppa taget om den kan jag säga. Men annars jobbat till 21:00, men kom ifrån mycket senare, hehe jobbiga kunder. Men gick annars super bra!! men ska sova nu för öppnar imorgon, puss!!

Likes

Comments

Nu var det verkligen länge sedan jag var inne och kollade hur ni mådde, hur är de med er? Jag mår bra, har bara haft väldigt mycket att göra den senaste tiden och därför inte prioriterat detta. Och ja, det har veklrigen varit jobb jobb och mera jobb. De känns verkligen som om jag bor på jobbet förtillfället, men man får ju pengar så varför ska man klaga.

Men under den senste månaden har jag också umgåst med kompisar, räknat ner till att de ska vara min födelsedag, firat den mysigaste midsommaren, men underbara vänner och bara försöka njuta av den d-vitaminen man får av solen. Och de tråkigaste i denna månad har varit att jag har jobbat alla dagar som de har vrait sol, detta gör att jag har varit ledig alla dagar de har regnat och att ens föräldrar har dragit utomlands med mina syson. Menmen vad ska jag göra åt de, de är bara att göra de bästa av situvationen!!

Likes

Comments