Beställde hem dessa två paket häromdagen. Fredrik Eklunds nya bok "Året då jag återfann mig själv" och en snygg skepparmössa från ASOS som jag såg på Kenzas blogg. Blivit besatt av skepparmössan! Förra veckan köpte jag en mörkblå och nu denna. Kände för att unna mig själv såhär innan skolstart. :)
xx Sanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är första skoldagen för mig och den började med pannkaksfrukost (kanske snarare brunch med tanke på att klockan var strax efter 11). Jag har inte fått reda på dagens schema mer än material man ska ta med. Ska bli roligt att träffa mina nya klasskompisar och lärare iallafall.
Dagens väder är fantastiskt och det känns faktiskt bra att med en höstigare årstid, så man kan ha på sig en stickad tröja och skinnjacka utan att frysa. Mys!
xx Sanna

Likes

Comments

Drack en varm choklad i Mood för att fira sängköpet. Mina favoritdrycker under hösten stavas: Pumpkin spice latte på Starbucks, varm choklad på Bröd & Salt och chai latte med espressoshot på Espresso House.

Likes

Comments

En favoritfrukost på Pret a manger

Idag är planerna att besöka banken, beställa säng (!) och senare mot kvällen gå på hockeymatch. Det är nog svårt att hitta någon som är sämre insatt än jag är på hockey.. Men jag tycker själva idén känns väldigt trevlig? Plus att det är kul att prova på något nytt. Förresten!! Kan omöjligt bara vara jag som märkte att hotmail var nere igår?! Blev lite fundersam när min biljett aldrig kom fram. Nu verkar mailen iallafall fungera som vanligt igen.

xx Sanna

Likes

Comments

Bild från i somras när jag var i NYC

En av mina absoluta favoritstäder i hela vida världen: New York City. Jag har aldrig tråkigt där och staden sover som bekant aldrig. Trots att jag varit där tre gånger inom loppet av tre år brukar vi alltid turista där. Senast var jag på "The High line" som är en "järnväg" upphöjd över marken. Så himla fint och det var en kul upplevelse. Ett plus är att det ligger nära en del bra brunchställen.
xx Sanna

Likes

Comments

Idag har dagen tillägnats jobb. Har haft en del att göra då jag helt missat en ansökan som behövde göras inför min utbildning. Nu är CV, personligt brev och referenser klara och inskickade. Så himla skönt att göra sådant direkt istället för att skjuta upp det. Ser fram emot att börja skolan i veckan och få in mer rutiner i vardagen. Trots att jag är bra på att sysselsätta mig själv ska det bli skönt att få in regelbundna tider i mitt schema.
xx Sanna

Likes

Comments

Detta ställe är ett hett tips: Terassen i Skrapan. Jag och Hillevi åt kanske den godaste salladen på länge där idag. Min hette "Pepparrotsanarki" och innehöll bland annat quinoa, lax, pepparrot (No joke) och sallad. Det var väldigt smarrigt. Dock ett minus för att de tog extra betalt för avokado i salladen? 15 kronor kändes rätt pricey.
xx Sanna

Likes

Comments

Några bilder från mitt besök på Mio för två dagar sedan. Jag fick reda på att det kan ta upp till 8 veckor för en sängleverans (!) vilket gör att jag måste kolla på fler ställen för att undvik att hamna i en jobbig sits. Jag gillar verkligen Mios möbler i övrigt och tycker de har många bra alternativ som inte känns alltför dyra i förhållande till vad man får. Well, letandet efter säng fortsätter ..
Önskar alla en fin lördag,
xx Sanna

Likes

Comments

Idag var jag en runda på stan och gjorde ärenden. Det är sällan jag är i området runt t-centralen längre då jag oftast handlar i samband med att jag jobbar i centrum utanför stan. Hur som helst var det trevligt med lite miljöombyte och MÅSTE ge en eloge till H&M Home på Drottninggatan som i samarbete med Bunches Blomrum säljer blommor. Jag blir alltid lika glad och shoppingsugen när jag går förbi. Idag var inget undantag och jag kom hem med en bukett Hortensior. Tycker färgen var så höstig och fin? Buketten fick en plats vid min fina tavla från Fotografiska. Ett tips är att kolla in deras affischer - så prisvärt alternativ till vanliga tavlor som säljs på tavelbutiker *Japp, så ofta handlar jag i tavelbutiker, kan inte ens komma på ett konkret exempel*

xx

Likes

Comments