Oj vad tiden har gått fort hörni,har inte alls hunnit med någonting på bloggen, har iallafall hunnit vara på Piteå havsbad och badat med Rebecca & Maja. I fredags var det fest som gällde, igår jobbade jag sen for jag ut ned Jossan och snurrade sen soc Rebecca hos mig inatt, vi åt varma mackor till frukost och sen har vi fixat oss och nu sitter jag på bussen på väg till Luleå för att bland annat äta med Ida + klippa hennes hår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla, i helg for vi upp till stugan så mysigt! Skönt att komma iväg från allt till en tyst by så mysigt. Men på söndag för vi hem och då sov jag hos Celina vi var på stan och kollade lite. Sen inatt dov jag hos Rebecca och idag har jag,Rebecca och Maja varit och badat på havsbadet så sjukt länge sen jag var och badade haha men kul var det. Så nu har jag kollat youtube och städat mitt rum. Har förresten fått hem min byxdress från ivyravel så snygg lägger ut bild sen.

Likes

Comments

Hej alla nu är klockan snart tolv och är svin trött man kan ej sova pga har så himla ont i halsen så det är helt sinnes sjukt alltså går knappt att svälja för det gör så ont, + täppt i näsan så klart.
Idag har jag varit i skolan + varit på banken. Sen när jag kom hem så somnade jag direkt eftersom jag knappt sovit inatt för har vaknat av att jag knappt kan andas, finns inget mer jag hatar än ont i halsen fy. Så har myst runt i min "vinter dräkt" + en kopp te. Hade just ansiktsmask och silvershampoo i ett tag så känner mig lite fräsch. Men hörnii godnatt ska faktiskt upp halv sex imon om jag nu far till skolan beror på helt om jag kan sova inatt.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget på väg hem skönt fast drygt med tåg. Helgen har varit as bra fått träffat alla mina vänner och bara umgåts + sovit hos farmor. Men dagens planer är inget planerat när jag kommer hem så vi får se tror det blir kväll är så himla trött. Men nu är iallafall mitt räcke uppe så nu behöver man it ramla ner å dö från trappen, puss

Likes

Comments

Hej alla, just nu sitter jag på bussen på väg till Gällivare, har dock suttit här i två timmar så snar är jag framme yey. Dagens planer är inget planerar än att träffa alla hehe, innan avgången blev det en brunch på mat och prat med Julia så mysigt!! (<3) Min telefon är sönder så använder min gamla iPad pust.

Men ändå lite kul hittade gamla videos och bilder haha. Men tycker iallafall att bussresan har gått väldigt snabbt efter som att jag somnade till ett tag standard.

Likes

Comments

Godkväll all just nu ligger jag i sängen med mina favorit tjejer majsan och Rebecca. Vi har myst på med frukt och tjejsnack i mängder + lite nagelfix på det. Nu sitter jag och gör läxa (blä) så dom ska iallafall sova hos mig inatt super mys (!!!)

Likes

Comments

Hej alla, nu är jag och Rebecca hemma hoa katta och ska sova här. Har jobbat hela helgen men idagspalten fr jag till Luleå vid nio tiden eftersom en i min klass hade 18 fest men var nykter ikväll så skönt (!) älskar att vara nykter då när alla är så fulla haha.
Men mer än den har jag väll inte att säga för nu är det läggdags har så himla ont i magen. Puss godnatt

Likes

Comments

Hejsan nu sitter jag på bussen på väg till Luleå ska ha Sleepover med Celina, har iallafall färgat celinas hår och varit hemma + hängt med Jossan ett litet tag. Har inget mer att berätta händer inte så mycket rolig på vardagar i mitt liv (haha)

Likes

Comments