Oj som vanligt har jag inte haft tid att uppdatera, har för det mesta plugga körkortet eftersom jag skriver det inom kort hehe. Men under senaste har jag hunnit fira min morfar som fyllt 70 med min familj + kusiner. Grillat korv, fått hem paket. Varit på roadtrip med Wille Alicia och Emilia, vi skulle då kolla på ett spökhus men fegade ur när vi kom fram haha. Igår så var jag med Maja vi kollade bara serie och tog det lungt. Är alltid svin seg på söndagar känns som att jag är bakis fast jag inte druckit svin konstigt, så just nu sitter jag på bussen på väg hem eftersom jag slutat + tagit helg sååååååå skönt, även fast jag hunnit vara i skolan totalt två timmar idag men ändå skönt fast "skolveckan" inte börjat ha-ha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, just nu sitter jag på bussen på väg till skolan för första gången på 1,5 vecka. Har varit riktigt sjuk så har kolla utan tveka upp alla "tjej" filmer som finns på hela Netflix.
Men har som inte gjort så mycket än kollar Netflix och pluggat sönder körkortet för min tanke är att kunna skrovs körkortet nästa veck ( hoppas jag ) eftersom jag har införskaffat mig en bil <3 åh Gud juste hade ju fransförlängning men hade så himla lite fransar kvar så tog bort dom igår med olja då, och mina ögonlock har varit så sjukt uppsvällda, och nu imorse när jag skulle slänga på lösfransar eftersom har seriöst inga fransar kvar som är mina egna då, de är det värsta det sved i hela ögat och det gör så men kam verkligen inge heller gå utan eftersom det det ser sjukt ut annars. Så kommer nog inte göra fransförlängning igen, nöjer mig med lösfransar ;)

men ni får tre små bilder som jag lyckas fota denna vecka hihi.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget på väg hem har haft en super trevlig helg här, men inte så jätte kul att åka tåg :)) men första gången den är i tid haha. Vi har mest tagit det Lugnt hela helgen, sen igår var vi ut träffs jätte mycket folk. Eftersom de är ju så himla svårt att träffa alla och då är det svin skönt att alla samlas på samma plats. Har inte direkt jätte mycket saker att berätta jo på fredagen for vi till Jokkmokk en sväng, men vi får höras puss

Likes

Comments

Hej alla, just nu ligger jag i världens hosta i sängen och det suger det gör så ont. Men befinner mig i Gällivare just nu iallafall och igår var vi förbi Jokkmokk + var på Thai massage. Sover hos Moa när jag är här dagens planer är iallafall att äta tacos sen ska vi nog ut ikväll. Juste!!! Har ju fransförlängning så skönt känner mig snygg hela tiden, till och med när jag vaknar haha, men något irriterande är ju att jag inte kan klia så som jag brukar i ögonen, men vi får se har inte riktigt bestämt mig om jag ska fortsätta med det eller inte, vi får helt enkelt se senare. Första "riktiga" skolveckan var skön gick skola typ två dagar i totalt 4 timmar, så har varit ganska slappt så skönt eftersom jag är typ redan less så fort jag hör lektioner haha. Men en sak som var förändrat var att vi ska ha idrott i år vilket dom sa att vi skulle ha i ettan efter jul och sen hela tvåan så jag hoppas att dom förmodligen kommer misslyckas iår igen att hitta lärare , eftersom praktiska är inte en bra skola dom har ingen koll alls helt seriöst så vet ingen där vad dom håller på med så börja inte där ett tips från mig ;-) , men återgå tillbaka så gjorde katta naglar på mig i veckan super super fina.
Men nu ska vi göra oss lite frukost så vi hörs puss

Likes

Comments

Long time no see, ja precis det var ett tag sen. Har faktiskt hunnit med mycket det senaste har hunnit vara i Jokkmokk och i Gällivare. Firat Maja som äntligen!!! Fyllt 18 så jäkla skönt. Så jag Stina och Maja var ut och tog en drink på kvällen. Jag och Maja har även pressat sönder solarium så man håller i brännan hihi. Sen var vi och kollade annabelle 2 på bio hade mer förväntningar blev lite besviken tycker det är mer läskigt om dom gör "människor" som är läskiga än ett "monster" det så så overkligt ut. I helg så har jag varit på släktmiddag på cg's super gott. Nu håller även sommarlovet på att ta sitt slut på fredag börjar jag men det är väll typ så här 1 timmes "skoldag", känns så sjukt att komma tillbaka är inte redo för skola men ändå skönt att komma tillbaka till rutiner. På onsdag ska iallafall jag och Emilia göra fransar! Det är första gången jag ska göra det är lite nervös eftersom jag har varit ganska kritisk med det, men det ska bli spännande!

Likes

Comments

Igår så gick vi till gamla stan svin mysigt där och köpte goooodaste glassen där mums! Sen gick vi till hotellet och drack vin sen kring tolv gick vi till Banana club och det var fullt med folk svin kul var det. Sen hem vid halv fyra, ja ni får helt enkelt min gårdag i bilder njut och le

Likes

Comments

Hej alla, just nu sitter jag uppe i rummet och klockan slår snart över till fyra. Har hunnit duscha och fixa mig, varför vi är uppe så tidigt än vanligt är för att det har varit lite halvt bra väder började regna och sen slutade det och sen små droppar igen men men har ändå hunnit pressa i sex timmar. Så vad vi gjort idag är inte så mycket mer än att vi hängt på stranden och sen en timme i poolen sen börja piss vädret.

Så vi ska käka middag på nån timme sen vad jag vet är väll planerna att hitta shopping centrumet som ska då ligga 1,5 km bort men vi borde hitta det förhoppningsvis. Sen är det väll inte så mycket mer än det jag har att säga så vi får höras puss

Likes

Comments

Började dagen med frukost som vanligt sen har vi hängt i poolen hela dagen och pressat på brännan, sen i vanlig ordning kring halv sex gick vi upp duscha fixade oss och sen gick vi och käkade på steak house sååååååååå jävla gott det var,mums <3 och nu sitter jag i lobbyn eftersom det är bäst wifi här nere. Så ska nog snart gå upp och sova. Men har som inte mycket mer att säga än att jag åker hem på fredag ska som bli skönt och komma hem och helst när det är pdol men det hade ju inte varit fel en vecka till hihi

Likes

Comments