Godkväll all just nu ligger jag i sängen med mina favorit tjejer majsan och Rebecca. Vi har myst på med frukt och tjejsnack i mängder + lite nagelfix på det. Nu sitter jag och gör läxa (blä) så dom ska iallafall sova hos mig inatt super mys (!!!)

  • 20 readers

Likes

Comments

Hej alla, nu är jag och Rebecca hemma hoa katta och ska sova här. Har jobbat hela helgen men idagspalten fr jag till Luleå vid nio tiden eftersom en i min klass hade 18 fest men var nykter ikväll så skönt (!) älskar att vara nykter då när alla är så fulla haha.
Men mer än den har jag väll inte att säga för nu är det läggdags har så himla ont i magen. Puss godnatt

  • 41 readers

Likes

Comments

Hejsan nu sitter jag på bussen på väg till Luleå ska ha Sleepover med Celina, har iallafall färgat celinas hår och varit hemma + hängt med Jossan ett litet tag. Har inget mer att berätta händer inte så mycket rolig på vardagar i mitt liv (haha)

  • 65 readers

Likes

Comments

Heja alla, idag är det alla hjärtans dag som ni kanske har lagt märkte till haha. Har varit i skolan idag vanlig tråkiga lektioner suck. Nu sitter jag iallafall på bussen på väg hem så skööönt (!) har iallafall inga planer inför dagen, min valentine blev iallafall min själsfrände.

  • 98 readers

Likes

Comments

Godkväll, just nu ligger jag i Emilias säng med en kopp te i handen och ny duschad. Idag har vi inte gjort så mycket förutom att jag och Emilia somnade vid tre och vaknade klockan 6 (lyckas alltid med det!) så vi får se när det blir natta ikväll då, men vi drog iallafall en kvälls fiks med Celina på espresso. Jag känner lyckan sprida genom kroppen nu när snön håller på att smälta bort alltså yes (!!!!)

  • 104 readers

Likes

Comments

Godmorgon, gårdagen spenderas först i Luleå med Ida vi käkade lunch på ett ställe som jag inte minns namnet på (hehe) super gott var det iallafall! Sen var jag med Celina och sen for jag och jobba klockan fyra till nio. Har bara legat i sängen hela kvällen igår, och nu är det morgon så ska vi se vad den här dagen kan göra, men puss

  • 121 readers

Likes

Comments

Äntligen (!!!!!) fick jag hem tröjan jag beställde från kenzo.com måste säga att frakten är jätte snabb så rekommenderar(!)

  • 121 readers

Likes

Comments

Jag och ida har myst framför skräckfilm och götta och även packat upp min nya soffa och bord!! Sen fick jag hem min "kendall dress" idag super kul!

  • 140 readers

Likes

Comments

  • 137 readers

Likes

Comments