Sitter här, påväg till jobbet, sista passet denna monstervecka och jag har en så sjukt irriterande huvudvärk som ilar under pannbenet. Jag brukar alltid tycka om att sätta mig på bussen, stoppa in mitt headset och dra igång musik. Jag lyssnar så fruktansvärt noga på vad dom sjunger att det får mig berörd på olika sätt och att man själv kan relatera till själva sångtexterna. Jag har gjort ännu flera framsteg med mitt nyårslöfte kan jag säga. Känner bara blä på många människor därute. Sen känner jag att det är mitt allra största fel. Att jag inte riktigt prioriterar rätt. Att jag inte riktigt tänker utan är alldeles för impulsiv, sen tänker jag efter.. heh.

Idag ska jag som sagt jobba, sen ska jag ta mig iväg till gymmet. Idag är det ett måste! 😌👌🏼

ha en fortsatt bra söndag! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 34 Readers

Likes

Comments

Glider igenom Falun påväg hem och tanken slår mig, tänk att denna stad har betytt så mycket för mig dom senaste åren. Man har haft så mycket att hämta här, värme, kärlek och glädje men nu är staden lika kall som is. Jag hade innan jag började jobba i Falun sagt att Falun, där kunde man inte bo, leva och det var och är än idag den värsta staden jag vet. Något bra kommer alltid ur det dåliga och jag insåg att jag levt i en fantasi värld där inget var som jag trodde det var egentligen. Ordspråket man vet inte vad man har förens man förlorat det skulle jag gärna säga tvärtom. Man vet vad man har när man förlorat något.

Idag har jag jobbat, hatar när det blir att man jobbar så man är hemma sent på kvällarna och sen ska man bara sova för att gå upp svintidigt dagen där på. Men jag har varit så otroligt pigg och glad. Sprallig och bara går runt och ler. Ja just ja, igår när jag kom hem, tände hall lampan såg jag att min ena spegel åkt i golvet medans jag varit på jobbet och självklart var det en spricka i den,,, otur i flera år, ska jag bli rädd? Iiiii 😒

  • 35 Readers

Likes

Comments

Dags för en omstart här. Jag har alldeles för många tankar om livet som jag inte känner för att sitta och ruva på. Ska försöka att dela med mig av min vardag, mina tankar samt känslor. Vi får se om jag kan väcka någons intresse att läsa om en typiskt 21 åring som har alldeles för många sprida tankar. Det har hänt en hel del om man jämnför mitt förra blogg inlägg där ni kan se en sanna i Studenthatt, en sanna som såg fram emot att äntligen få flytta ihop med sin allra käraste pojkvän. Det har varit en ren skär bergodalbana. Det har varit resor till Thailand, det har varit utflykter, förlovning, resa till Egypten. En vardag bra som sämre. Det har varit allt möjligt. Som en påse gott och blandat. Men nu har allt börjat om. Det är på bra och dåliga sätt. Jag har flyttat till mitt eget, jag har blivit fastanställd på jobbet, jag har brutit en förlovning, gått isär med mitt nu skallade ex och jag har äntligen fattat att jag glömt bort mig själv x antal år. Mitt 2018 löfte till mig själv var att prioritera mig själv. Jag är på god väg men kommer att behöva kämpa, kämpa hårt. Träningen är igång efter uppehåll, jag känner hur jag återgår dit jag någongång var,,, då man mådde bra, tänkte på sig själv, sitt bästa och levde loppan. Men jag har som sagt en lång väg att vandra.

Likes

Comments

God kväll

Nu var det ett tag sedan jag var in och skrev något men när man inte varit inne på bloggen på ett tag har man saker att skriva om iallafall. Detta år har jag hunnit med en hel del grejer som man kanske inte vanligtvis brukar göra som 19 åring. Jag har ju som sagt tagit den där efterlängtade studenten som jag kämpat så mycket emot att kunna genomföra. Egentligen inte bara i dom tre åren utan hela skolgången jag har haft har varit ett rent kämpande. Sen har jag ju varit på studentkryssning, studentresa till Cypern, festival i Stockholm, sovit på hotell flera gånger och varit på Gröna lund 2 gånger. Resan till Cypern var min andra resa utomlands någonsin om man bortser från turerna man gjort från Helsingborg till Danmark, haha. Jag tyckte det var så spännande och jag var så nervös för att flyga, men det gick bra om man bortser från all håll man fick i öronen samt att man satt längst ut i gången på vägen hem till Sverige med små barn som skrev och sparka en i ryggen. Men jag ska nog inte klaga, finns dom som inte kommer utomlands av vissa skäl. Det var jättebra hotell och jag har aldrig i mitt liv festat så otroligt mycket i mitt liv som den veckan.

Innan vi åkte så åt jag LCHF och gick ner 12,5kg på 1,5 månader och jag trivdes med mig själv igen men nu har jag då gått upp alla kilon igen, men jag ska börja med det igen nu! Jag uppmuntrar alla till att testa det. Man mår som en riktigt kung efter några veckor och det finns mycket gott att äta! Så ni som tror att en banan är jättenyttig borde nog ta och kolla vad EN banan innehåller i kalorier.


Nu i oktober flyttar jag ihop med pojkvännen och till min första egna lägenhet. Det kommer att kännas väldigt konstigt att flytta hemifrån trots att jag bott hos pojkvännen inprincip hela vårat förhållande. Man har liksom vetat i bakhuvudet att jag kan fly hem ifall det skulle bli något. Jag har börjat insett att jag faktiskt har haft det ganska bra trots att jag betalat hyra sen snart två år tillbaka i tiden. Men det har ju också att göra med att jag börja jobba redan när jag var 17 år gammal där jag jobbar nu. Så jag tackar mina föräldrar som hjälpt mig att börja redan då med dessa vuxensaker. Jag känner mig lite förbredd. Jag kommer säkert att tappa andan om sakers pengavärden och hur det är att klara sig själv men jag har iallafall en grund redan nu.

Det kommer även att kännas konstigt att ligga kvar i sängen på torsdag morgon och inte behöva stressa till plugget, det blir inte något pluggande för mig på ett bra tag. Jag känner att jag vill testa att arbeta ett tag och inte slänga mig in i någon utbildning som jag kanske inte vill utbilda mig till om några år. Men just nu lutar det emot att utbilda mig till usk, undersökerska.

För några veckor sedan deltog jag i en tävling där man kunde vinna festivalbiljetter till weekend festival i Stockholm 5-6 augusti. TROR NI INTE PÅ FAN ATT JAG ÄR EN AV SÄKERT 10.000 som vinner en biljett? Jo då så jag vann två tvådagarsbiljetter till mig och pojkvännen så han bjöd på hotell och jag på biljetten så vi hade så otroligt roligt! Vi stod längst fram på tiesto dessutom. Hur många gör det?? Riktigt roligt.

Likes

Comments

Godkväll kära läsare.

Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev sista gången. Då var det 107 dagar kvar till den efterlängtade studenten.Nu sitter jag här, tre veckor efter studenten, efter alla roliga upplevelser. Ja, här sitter jag med mina nu minnen. Ayia napa var roligt. Vi hittade en riktigt trevlig krog därnere och blev bra vänner med dom. Vi var populära svenskar om man kan säga så. Studentveckan var rolig men lite långtråkig för min del. Men man får väl skylla sig själv som inte försökte mer. 

Nu sitter jag här, precis kommit hem från jobbet och uppskattar den lediga tiden mer än vad jag någonsin gjort tidigare. Jag känner mig som en robot. Jag bara går på auto och jobbar, eller sover.

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag är ledsen för dålig uppdatering. Vill börja med att tacka för era gillningar, och intresse till min blogg. Det lär bli mer och mer spännande allt med tiden på bloggen. Som sagt jag tar studenten om 3,5 månader och där har vi först en rolig tur på havet, studentkryssning 30 mars. Sen har vi flygtur till ayia napa och nissi beach 28 maj. Sen har vi ju en rolig vecka när vi kommer hem, studentveckan!

Som rubriken lyder har vi ett litet tillskott i familjen. Nämligen Sigge som är en liten valp på 5 månader, en kungspudel. Jätteroligt.

Nu är det bara 107 dagar kvar till studenten.

  • 193 Readers

Likes

Comments

God förmiddag!

När man inte kan gå till praktiken så övar kannor köksutmaningar hemma. Det skär i mig att inte kunna gå då jag verkligen tycker om min praktikplats som attan. Min handledare är verkligen helgrym!

Jag har gjort lchf chilichesse, det var inte så värst svårt att göra. Kan skriva hur jag gjorde om någon är intresserad av receptet! Men nu står dom i frysen och ska göra till ikväll! Sen ska dom doppas i ägg och pofiber ska på. Här är en bild av mina chilichesse.

  • 211 Readers

Likes

Comments

Hållt på med min nya livstil i tre veckor nu. Med ett litet uppehåll när jag låg inlagd på sjukhuset. Men jag har gått ner till hela 66kg och det är så roligt att se. Sen om man tar bort kläderna väger jag nog 65/65,5 och det är roligt. Jag uppmuntrar verkligen alla till lchf.
Har någon av er erfarenheter av lchf? Tips och idé?

  • 246 Readers

Likes

Comments

Blivit något av en kvällblogg märkte jag nyss.

Idag har jag fortfarande runt 38 grader feber men inte riktigt 38 grader. Som tur är... Jag är trött på att inte kunna gå till praktiken och det stressar upp mig rejält. Jag ligger även efter i religionen som jag inte alls hunnit med. Jag har dock gjort halva uppgiften så det är ju bra men tycker inte om halvdana saker.

Idag har jag och familjen busat lite med Doris, min hamster. Hon börjar bli tamare och tamare så det känns faktiskt riktigt roligt. Snart kan vi mysa i soffan. Hoppas jag.

  • 217 Readers

Likes

Comments

Godkväll!

Idag har jag mått bättre än jag gjorde igår. Jag har inte lika ont i magen men ligger fortfarande på gränsen till en feber på 38 grader. Men ligger kring 37.8. Men idag har jag varit mer på benen iallafall. Men det finns mycket funderingar kring tester.

Idag har jag hämtat ut recept på antibiotika som jag ska äta i 10 dagar. Sen var jag in med mamma och pappa en sväng på skolhuset i Borlänge och hittade skorna jag letat skallen av mig till studenten. Som jag tidigare skrivit så har jag klänningen. Men nu har jag även mina drömskor!

Olivia var även här ett tag och höll mig sällskap. Hon är snäll hon.

  • 248 Readers

Likes

Comments