Detta tänkte jag skulle vara ett inlägg om mitt självskadebeteende. Jag började skada mig i januari 2017, jag hade då tänkt på att göra det sen jag gick i 5:an (går i 8:an idag) Men inte vågat göra det för va rädd att jag skulle dö av det (vilket man kan) men i januari kunde jag inte låtsast som ingenting. så den 1 januari gjorde jag det för första gången. Då tyckte jag det gjorde ont   men jag vande mig... och blev beroende... i mars så såg kuratorn på min skola det. och då började helvettet.
Hon frågade vad som hade hänt och jag svarade "va inget har hänt". men såklart fattade hon vad jag hade gjort.
Några månader senare fick även min mamma reda på det. Jag visade mina 4:a första ärr men det hon inte visste var att det fanns ytterligare 10 st till, de var på mina ben... men hon började kolla på mina armar varje måndag men över sommarlovet kollade hon inte alls så jag trodde inte hon skulle kolla mer. så jag rospade mig fler och fel gånger och det slutade med att hela min vänsterarm hade sår (nu är det bara ärr). Men jag har slängt allt jag kan rispa mig själv med och har varit skadefri i 9 dagar (det är de längsta uppehållet jag haft) Så jag har bestämt mig för att sluta men det kommer inte bli lätt det vet jag, men jag har så underbara vänner och min älsk (Joel) som stöttar mig genom allt jobbigt. älskar er❤❤❤

Även om du kanske är på din lägsta punkt just nu så skada inte dig själv eller ta ditt eget liv! det blir bättre jag lovar dig❤ även fast det känns hopplöst så är det inte värt att göra något du senare kommer ångra. det finns så hilma många som älskar dig för den du är! Våga bara prata om hur du mår, jag vet... det är jätte jobbigt men det kommer hjälpa jätte mycket.

puss o kram❤ älskar er!

Snapchat; Sannatullgren
Instagram; sannatullgren03

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna veckan har gått så snabbt asså. I onsdags hade jag min första gymnastikträning för denna terminen, det var så skönt att bara få komma igång med det jag älskar mest. Veckan har varit jätte bra. En i våt klass som altid skapar drama och bråk har inte varit i skolan men h¤n kommer tillbaka på måndag. vilket jag inte ser fram emot.

En kille i klassen boxar mig på armen typ hela tiden men det är på skoj så det är ändå askul. En annan tjej i klassen som heter Agnes förstörde allt i fredags. Vår lärare gick ut från klassrummet så jag och en kille började boxa varandra men sen när läraren kommer så säger Agnes till han så jag och killen fick as mycket skit även fast bara han och jag skojade men varandra.

Snapchat: Sannatullgern

instagram: sannatullgern03

Var dig själv!

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag varit borta från bloggen i typ 3 månader, Det har hänt massa bra saker men också massa skit. Bland annat har jag varit på jamboree. Vi delade by med Ystad, och där träffade jag mitt ex... Då gillade jag han men nu så typ "hatar" jag han. Vi blev tillsammans och var ihop i 3 dagkarlen sen så klarade han inte av distansen så vi gjorde slut. Men han blockade först min snap sen mitt nummer så hatar jag nu.

Jag har också börjat 8:an på österäng. Det finns en tjej hon är ganska elak mot mig men Annas så är det bra och jag har många vänner där. Vi har fått ett ganska bra schema iallafall på fredagar för då börjar vi 8:45 och sen så slutar vi 12:00. Men på onsdagar slutar vi 16:10

Igår (25) augusti fyllde jag 14 år. Då var jag på stan med min syster och jag handlade Calvin klein och ett par andra underkläder på Cubus. Och sen idag när jag var på stan handlade fler underkläder haha.

Sen så gjorde jag gelenaglar på Ebba och igårkväll gjorde jag på mig själv.

Men ska försöka uppdatera en gång i veckan eller mer.
Puss och kram älskar er!❤️❤️

Likes

Comments

Jag har varit borta från bloggen i typ en vecka. Andledningen är att jag inte har mått så bra och varit hos en kompis.

Just nu sitter jag fast i en bilkö... Som just nu är 1 mil lång.
Så nu tänkte jag att jag kunde skriva ett nytt inlägg.
Jag är iallafall på semester på orust med mamma och pappa. Det är jätte mysigt här.
Vi bor på solida camping och den är jättefin. 
Men vågar inte bada för det finns brännmaneter och vill inte bränna mig haha

Förresten i söndags färgade jag mitt hår mörkbrunt. Jag blev jätte nöjd! Tycker att min normala hårfärg inte passar mig haha.

17:00 just nu så sitter mamma och pappa på en bänk i Lysekil och jag springer runt och frågar om toalett haha. Jag behövde växla så jag gick till en kiosk och han som stog där gav mig en två krona så jag skulle kunna gå på toa. Men jag fick behålla 50 lappen som jag skulle växla. Så i slutändan hade jag ändå kvar 50 kr för han gav mig en två krona men han växlade inte 50 lappen haha.

17:47 Vi åkte precis av en färga som tog oss till något ställe vet inte vad det heter men skit samma. Innan vi åkte på färgan så handlade vi lite mat. Vi ska äta på klipporna i orust ikväll, och jag å pappa ska ha krabbrejs. Vi ska fånga krabbor sen sätta de på stranden ocv sen vem såm spriringer ner i vattnet snabbast. Ikväll aka jag äta quornsallad. Det är samma sak som kycklingsallad men jag äter quorn istället.

18:45 efter att ha kört fel ett antal gånger så är vi äntligen framme vid färgan men den går inte förren 19:00. Nu är vi på färgan och har bara en kvart hem till orust💗 

Snapchat: SannaTullgren

Instagram: SannaTullgren03

Puss älskar er!💗

Likes

Comments

Idag åkte jag iväg till en kompis. Vi stannade till på en liten affär där köpte vi kaffe och en glass💗

Sen var vi ute på en skola och gungade och spelade in musical.lys💗

Detta blir ett kort inlägg men det kommer förhoppningsvis ett till inatt💗

Älskar er💗💗

Likes

Comments

Idag har jag, Ella, Nikita, Desire och Carolin varit i stan. 💗

När Desire skulle hitta in i parkeringshuset så fick jag vara GPS haha💗.
När vi väl kom fram så gick vi och åt frukost i stan, klockan var 12:00 då haha 💗
Jag åt en macka och en liten kladdkaka.

Sen så gick vi till Glitter. Jag handlade ett par solglasögon. För ungefär en vecka sedag så råkade jag trampa på mina så jag var i stort behov av ett par solglasögon💗

Jag var även inne på ginatrico och testade några jeans men som vandligt så passade de inte😑💗 Men jeansen var hur snygga som helst. Jag får nog växa till mig lite Haha💗

Men hur som helst så har jag haft en jätte mysig dag💗💗

Shortsen jag har på bilden köpta jag igår💗💗

Ni är bäst💖💗 Älskar er

Snapchat: SannaTullgren

Instagram: SannaTullgren03

Likes

Comments

Hej

Jag bestämde mig för att börja blogga igen. Hade en blogg innan men blev retad/mobbad för den. Så jag la av med bloggandet men nu är jag igång ingen.

Jag heter Sanna Tullgren och är en tjej på 13 år snart 14 (03).
lever för gymnastiken💖💖💖

Denna blogg kommer handla om min vardag. Ska försöka uppdatera varje dag annars blir det kanske 2 inlägg på samma dag💖 
Älskar er💖

Snapchat: SannaTullgren

Instagram: SannaTullgren03

Likes

Comments