Den där klumpen i magen som bara växer. Tårarna som bränner. Andningen som man inte kan kontrollera. Stenen i bröstet som värker. All den där smärtan, smärtan som man genomgår dagligen. Men kvällar som denna spårar smärtan ur, den blir värre än någonsin. De är tillfällen som dessa man inte vet vad man ska ta dig till, vart man ska ta vägen. Man vill rymma, rymma från sin värld, sin kropp och sin själ. Man vill sluta känna för en stund, tänker hur skönt det hade vart att bara för en liten stund få en paus från allting. En paus att hämta andan, ta ett nytt andetag för att sen orka med att känna igen. Känna smärtan som alltid finns där.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alla dessa vänner på Facebook, följare på instagram, kontakter i kontaktboken. Alla dessa, och ändå ingen att ringa. Vem ringer man när man mår såhär? Vem skulle möjligtvis kunna förstå det jag känner just nu? Ingen, ingen kan förstå. Hur söker man ens hjälp hos en vän som inte ens vet vad det handlar om. För man är själv en så dålig vän att man inte berättat, inte berättat för man tycker att detta vill jag hålla för mig själv. Kan man ens förvänta sig hjälp av en vän när man inte ens kan berätta för hen vad det handlar om. Hur gör man? Hur FAN gör man? Jag ligger i min säng och gråter så jag tror jag ska gå sönder, gråter och funderar på vem kan jag ringa. Vem kan man prata med om detta. Jag älskar mina vänner och kan prata med dom om allt. Utom detta. Den enda lilla grejen i mitt liv som jag inte kan berätta för någon. Det är den lilla grejen som håller på och förstöra mig fullständigt. Det jag behöver prata om som mest är det enda i mitt liv jag inte kan prata om.

Likes

Comments

Förra fredagen var jag och kolla på Fifty Shades of Grey . Älskar böckerna och har lästa alla tre tre gånger så har verkligen sett fram emot filmen. Jag blev väldigt positivt överraskad, tyckte den var skitbra! För de första gillade jag Anastasia faktiskt bättre i filmen än boken, som Blondinbella skrev, hon är tuffare och roligare i filmen. Gillar också med filmen att man slipper allt tjat om hennes undermedvetna och inre gudinna, för det är det som jag tycker absolut minst om i böckerna. 

I vanliga fall när jag läser en bok brukar jag bli så förbannad när jag sen kollar filmen för de är inte alls som jag föreställt mig och de utesluter att visa massa saker. Men just i detta fallen var detta inget problem för mig. Filmen kändes som ett komplement till boken faktiskt, det gav mig bilder till allt jag hade läst. Och när de väl uteslutit att visa nåt som finns i boken, då visst jag ju bara att just det har hänt mellan de två scenerna. ​

Det som jag väl får påpeka som jag inte riktigt gillade med filmen var att i den så gav de inte alls samma förståelse för varför Christian är som han är. Kanske är svårt att visa i en film men de borde faktiskt gjort det på något sätt eftersom många av de som ser filmen faktiskt inte läst boken. Men enligt mig borde det vara krav att ha läst boken innan man ser filmen. Faktiskt väldigt nyfiken över hur de som inte läst boken faktiskt ser på filmen. 

Likes

Comments
Likes

Comments

8 flaskor vin, 13 Smirnoff/Breezer, Sours, Tequila Rose, Femtio nyanser av honom - Partyspelet, Dagen efter paket, fotbojor, presentkort på Soliden spa, en gris, parfym, en ljuslykta (egentligen två), tre glas, 2 paket cigg och en grym tröja


Likes

Comments


Likes

Comments

De flesta som känner mig vet att jag alltid brukar säga att jag hatar barn. Som när vi suttit på tåget och en unge i samma vagn skrikit så man fått ont i huvudet, eller som när vi satt på flyget och i sätet bakom oss satt en unge som skrek och sparkade i våra ryggar om vartannat. I sådana situationer då hatar jag barn. Men det finns inget jag längtar till så mycket som när jag , om ca 10 år, väntar mitt eget barn. När jag har träffat människan jag vill dela mitt liv med och vi har tagit beslutet att vi vill ha ett barn tillsammans. Jag vill inte ha någon oplanerad graviditet utan när jag blir gravid så ska det vara när vi tillsammans har tagit beslutet att sluta skydda oss. Ser så mycket fram emot stunden när jag sitter med mina och mannen jag älskars föräldrar och berättar för dem att jag är gravid. Jag vill hitta min plats i livet, med min man, sluta säga att jag hatar barn, bilda familj och istället för hat så vill jag känna medkänsla med de föräldrar som har barn som skriker på offentliga platser, och få medkänsla tillbaka när det är mina barn som är högljudda. 

Likes

Comments

Kör en lista över 2014 sådär 6 dagar försent


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Besökte en festival för första gången och åkte utomlands utan mina föräldrar

Hur har ditt 2014 varit?

Väldigt upp och ner

Blev du kär i år?

Nej

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma?

10-17 augusti

Vad är din största framgång 2014?

Kan faktiskt inte komma på något speciellt

Bästa köpet?

Måste nog vara min iPhone 6

Vad spenderade du mest pengar på?

Haha tyvärr är det samma svar som förra året, mat och godis

Gjorde någonting dig riktigt glad?

När jag två gånger detta år fått beskedet att jag fått jobb. Först i våras att jag fick sommarjobb på Coop, sen nu i höst när jag blev anställd av Donken

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?

Salsa tequila

Vem har du umgåtts med mest?

Ida och Josse bland annat

Har du haft ett förhållande under 2014?

Nej

Vart reste du under 2014?

Rhodos och Alanya

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

Körkort

Vad gjorde du på din födelsedag?

Var i skolan

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Lagt mindre energi på att bråka

Vad ser du fram emot 2015?

Att fylla 18 år

Vem saknade du?

En person som står mig nära men ändå känns så långt borta

De bästa nya människorna du träffade?

Vet faktiskt inte

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?

Skita i alla problem och ha så jävla roligt, du blir 18 år och ska ha ditt bästa år någonsin

Likes

Comments