Idag börjar tentaveckan och vi har vår första tenta imorgon.

Jag har precis kommit till skolan och ska sitta här största delen och plugga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sov till 9 idag och bara hade en mysig förmiddag hemma i pyjamasen. Åkte sen ut till min faster på söndagsmiddag, så himla gott, älskar hennes mat.
Hann inte stanna där så länge tyvärr då jag hade bråttom till skolan för att möta upp Maja för att plugga. Vi satt och gick igenom rittekniken som vi båda känner att vi har rätt bra kolla på, jätteskönt. Sen gick vi över till matten en stund.

Nu kom jag precis hem, insåg att jag glömde gå in på maxi och handla när jag ändå åkte förbi. Så får åka tillbaka dit snart, skönt jag har bil när det regnar.

Så nu ska jag åka till maxi och få pantat, handla kvällsmat och frukost inför veckan som kommer. Sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt resten av kvällen och förhoppningsvis räkna lite mer matte.

Likes

Comments

Här har jag suttit och pluggat ritteknik större delen av eftermiddagen

När jag äntligen hade sammanfattat hela boken satte jag upp allt på garderoben för att få en överblick på allt.

Fick sedan ett spontant gruppvideosamtal från Lina och Amanda, jättekul då det var så himla längesen vi pratade! Märktes kanske då samtalet blev på 1,5 timme. Tacka vet jag hörlurar så jag fick cyklat till maxi, diskat och andra småsaker gjorda undertiden vi pratade.

Fryspizza fick bli kvällens mat i brist på fantasi och energi. Tur det är så himla gott. Så ska äta min pizza, kolla lite till på rittekniken och sen bara mysa i soffan resten av kvällen. Behöver verkligen en sånhär lugn helg då jag känt att det blivit lite väl mycket det senaste helgerna. Jättekul såklart men behövs en återhämtningshelg då och då också!

Likes

Comments

Ställde inget alarm idag utan jag sov ut till halv 10, skönt!

Startade dagen med att ta en tur till Flygstaden för att handla lite. Har ju avvaktat med att köpa en del saker till lägenheten för jag velat vänta och se vad jag hittar på Ullared. Så nu åkte jag för komplettera med lite saker som jag inte fick tag i där!

Plasttulpaner till min vas! De var dock ganska fula men då dom bara kostade 1kr/st så duger dessa sålänge till jag får tag i finare i plast. Ser så tomt ut att inte ha något alls.

En fin liten växt till fatet på soffbordet. Kändes lite för tomt innan men nu är det klart och jag är jättenöjd!

Köpte en korg, eller vad man nu ska kalla det, till hatthyllan för att ha vantar och halsdukar i.

Och till sist, en liten lampa till tv-bänken! Nu är det så gott som bara gardiner och en taklampa som fattas så är lägenheten så som jag vill ha den.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma och sen väntar plugg större delen av dagen!

Likes

Comments

Planen var att jag skulle plugga idag men då Ida, Sandra, Sara och Martina var på Ullared så tyckte jag det kunde vara kul att åka dit och överraska dem!

Tyckte min tv-bänk var lite för tom, så nu fick jag iallafall tag i en murgröna att ha på den, får se om jag kanske ska ha något mer men nöjd med detta sålänge.

Fat, ljus och drickunderlägg till soffbordet. Köpte även soffkuddarna i bakgrunden. Har 3 kuddar till i andra änden av soffan men tycker det är så himla mysigt med massa kuddar 😍

En fin ljuslykta till min steghylla! Resten av hyllorna vet jag inte vad jag vill ha på än, har det såhär så länge tills jag bestämt mig.

Den här delen av lägenheten tycker jag har känts dom tom, så nu hottade jag en sån här korg/bord(?) som jag har filtar i! Köpte även en orkidé dom jag tyckte blev jättefin på.

Köpte massa annat också men det vet mest tråkiga bra att ha-grejer.

Nu la jag mig äntligen i soffan och pustade ut! Ska komma på vad jag ska laga för mat och sen bara ta det lugnt och kanske plugga lite ikväll!

Likes

Comments

Josse har ju börjat blogga nu när hon flyttat och av att läsa hennes blogg har även jag fått tillbaka suget! Har ju ändå bloggat i rätt många år så kände att det kunde vara kul med en comeback här!

Likes

Comments

Den där klumpen i magen som bara växer. Tårarna som bränner. Andningen som man inte kan kontrollera. Stenen i bröstet som värker. All den där smärtan, smärtan som man genomgår dagligen. Men kvällar som denna spårar smärtan ur, den blir värre än någonsin. De är tillfällen som dessa man inte vet vad man ska ta dig till, vart man ska ta vägen. Man vill rymma, rymma från sin värld, sin kropp och sin själ. Man vill sluta känna för en stund, tänker hur skönt det hade vart att bara för en liten stund få en paus från allting. En paus att hämta andan, ta ett nytt andetag för att sen orka med att känna igen. Känna smärtan som alltid finns där.

Likes

Comments

Alla dessa vänner på Facebook, följare på instagram, kontakter i kontaktboken. Alla dessa, och ändå ingen att ringa. Vem ringer man när man mår såhär? Vem skulle möjligtvis kunna förstå det jag känner just nu? Ingen, ingen kan förstå. Hur söker man ens hjälp hos en vän som inte ens vet vad det handlar om. För man är själv en så dålig vän att man inte berättat, inte berättat för man tycker att detta vill jag hålla för mig själv. Kan man ens förvänta sig hjälp av en vän när man inte ens kan berätta för hen vad det handlar om. Hur gör man? Hur FAN gör man? Jag ligger i min säng och gråter så jag tror jag ska gå sönder, gråter och funderar på vem kan jag ringa. Vem kan man prata med om detta. Jag älskar mina vänner och kan prata med dom om allt. Utom detta. Den enda lilla grejen i mitt liv som jag inte kan berätta för någon. Det är den lilla grejen som håller på och förstöra mig fullständigt. Det jag behöver prata om som mest är det enda i mitt liv jag inte kan prata om.

Likes

Comments

Förra fredagen var jag och kolla på Fifty Shades of Grey . Älskar böckerna och har lästa alla tre tre gånger så har verkligen sett fram emot filmen. Jag blev väldigt positivt överraskad, tyckte den var skitbra! För de första gillade jag Anastasia faktiskt bättre i filmen än boken, som Blondinbella skrev, hon är tuffare och roligare i filmen. Gillar också med filmen att man slipper allt tjat om hennes undermedvetna och inre gudinna, för det är det som jag tycker absolut minst om i böckerna. 

I vanliga fall när jag läser en bok brukar jag bli så förbannad när jag sen kollar filmen för de är inte alls som jag föreställt mig och de utesluter att visa massa saker. Men just i detta fallen var detta inget problem för mig. Filmen kändes som ett komplement till boken faktiskt, det gav mig bilder till allt jag hade läst. Och när de väl uteslutit att visa nåt som finns i boken, då visst jag ju bara att just det har hänt mellan de två scenerna. ​

Det som jag väl får påpeka som jag inte riktigt gillade med filmen var att i den så gav de inte alls samma förståelse för varför Christian är som han är. Kanske är svårt att visa i en film men de borde faktiskt gjort det på något sätt eftersom många av de som ser filmen faktiskt inte läst boken. Men enligt mig borde det vara krav att ha läst boken innan man ser filmen. Faktiskt väldigt nyfiken över hur de som inte läst boken faktiskt ser på filmen. 

Likes

Comments