Hej alla fina människor!
Jag är tillbaka i blogglivet och tänkte även passa på att blogga på en helt ny bloggadress. Jag är alltså en tjej som heter Sanna Almberg, som kommer från en liten by utanför Linköping och som är 18 år om ca en vecka, alltså född i november 1998. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och mina djur - jag har även en storasyster, dock bor hon inte hemma längre då hon är 16 år äldre än mig. Finns för- och nackdelar med det, men för mig spelar det ingen roll. På sommaren 2012 blev jag moster åt en liten tjej, vid namn Azalee som förändrade mitt liv ganska mycket den tiden. Jag är en tjej som är väldigt snäll, trevlig, omtänksam, väldigt smart, mogen för min ålder, ganska blyg och vill andra bara väl oavsett, vilket har satt sina spår i mig. Jag går i 2:an på gymnasiet, är lärling och läser vård & omsorg i en väldigt liten skola i Linköping. (Varför jag inte går i 3:an som jag egentligen skulle beror på att jag blev ensam 98:a på dagiset jag gick på, allt beror på det och ingenting annat). Det bästa jag vet är att vara med mina vänner, familj, gå på konserter, festa och bara ha allmänt roligt. Nog om detta - men om ni vill ha mer detaljerad information om mig eller om annat, så fråga!

Vissa av er vet säkert att jag har bloggat fram och tillbaka väldigt mycket, dock har inte alla mina bloggar varit så särskilt seriösa förutom den jag hade sist av alla, men jag la av för jag tappade intresse och jag orkade bara inte. Just nu är det ganska "ute" att blogga, då Youtube har blivit mer och mer populärt, men jag ger detta en chans till och ser om det funkar.
Jag ha ett intresse för att skriva och inspirera andra och detta är ett sätt för mig att göra det på, så välkommen till mig blogg! Här kommer ni få läsa om allt möjligt mellan himmel och jord - Mitt liv, tankar, åskiter, frågestunder och lite annat smått&gott. Mitt mål med denna blogg är att jag ska kunna vara ärlig och kunna skriva om vad jag vill utan att folk ska tycka det är konstigt eller något liknande. Detta är min öppna och offentliga dagbok, dock kommer jag inte skriva om exakt allting som händer i mitt liv då jag har ett privatliv, men en hel del iallafall. Jag tänkte starta upp detta inlägg med några sanningar om mig själv som förhoppningsvis kommer göra att ni vet lite mer om mig.


♡ Jag älskar och brinner för att hjälpa andra, oavsett vad det egentligen handlar om. Detta är en anledning varför jag valde och gå vård & omsorg i gymnasiet. Med allt jag har gått igenom som ingen annan människa egentligen ska eller får gå igenom så har jag blivit en väldigt stark människa i psyket och även ärvt det av min mamma. Det är också lite därför jag ville starta en blogg igen för att skriva peppade och inspirerande inlägg som kanske folk kan relatera till.

♡ Kränkningar, mobbning, sexuella trakasserier, misshandel och våldtäkter är av de sakerna jag bokstavligen HATAR på denna jord. Psykisk ohälsa har blivit vanligare och vanligare, hos unga som äldre och det är så jävla synd att det ska vara såhär. Detta sätter sina spår och ärr i sig hela ens liv, vem har rätten att göra någon av dehär sakerna mot en människa? Hur kan man göra något av detta mot en oskyldig människa? Vem är värd att må så psykiskt dåligt? Ingen. Jag tycker bara detta är så jävla sjukt, tråkigt och förjävligt. Jag finner inte några ord.

♡ Sedan jag var 4 år har jag haft husdjur i hemmet hela tiden (förutom kanske 2 år). Djur är något jag behöver i min närhet och något jag mår väldigt bra med. Jag har en hund som heter Tusse som är 5 år, har tre katter vid namn Aioli som är 4 år ish och två killkattungar som heter Kiwi och Pyret som är 4 månader. Sedan har jag även två kaniner som heter Happy och Teddy (skaffade den första säkert när jag gick i 2:an eller 3:an och den andra ett tag efteråt).

♡ Jag älskar att lyssna på musik, finns det egentligen något bättre? Det absolut bästa är när man är på konsert och verkligen får hoppa, dansa, skrika halsen av sig, sjunga och gråta av ren lycka. Mina största idoler är One Direction, men jag gillar även 5 Second of Summer, Justin Bieber är även en favorit. Jag har en ganska blandad musiksmak också, för jag gillar sån musik som är populärt just nu, festmusik och såntdär.

♡ Den årstid jag gillar bäst är helt klart sommaren, ett långt och härligt sommarlov, kan något egentligen bli bättre än det? Nej, jag tror inte det. Såfort man går ut och är i solen blir man solbränd, solblekt hår, det är varmt så man håller på att dö (ibland), bad, moppeåk, åka till nöjesparker (Liseberg exempel) och massa annat roligt. Äta ute på trädgården, äta grillat kött, sena sommarkvällar och massa annat. Det är DÅ man verkligen lever the life.

♡ Jag är en hockeytjej och det kanske inte alla tror eller vet om mig, men det är en sak jag har varit hela mitt liv, då min pappa har varit en hockeynörd i min uppväxt. Jag hejar inte på LHC vilket jag tror många trodde eller fick upp det i huvudet med tanke på att jag bor utanför Linköping, men nej. Jag hejar på Brynäs och det har jag gjort hela mitt liv, det är Brynäs nu, då och föralltid. Det finns bara ett lag och det är Brynäs!

Där var några sanningar om mig som ni fick veta, det kanske inte var så många. Men jag kom faktiskt inte på några fler just nu, tyvärr men det kanske inte gör något eftersom detta är mitt första inlägg? Inte vet jag. Men jag hoppas att ni gillar detta och hänger med!

Likes

Comments