Godmorgon på er!
Blev inte mycket sömn inatt. Tror jag somnade kvart över 2. Anledningen till det, jo Nocco. Haha, så typiskt. Travis sa åt mig på Ica att jag inte skulle köpa någon energidricka eftersom jag skulle få svårt att somna. Men lyssnade jag, såklart inte. Som man bäddar får man ligga eller vad brukar man säga?

Med till råga på allt, eftersom jag var klarvaken så blev jag förvånad över att Travis lyckades somna. Han gjorde det medans jag kollade bloggar. Och när jag var klar och tänkte försöka sova så skulle jag flytta upp till kudden utan att väcka Travis. Och ja, jag trodde jag gjorde detta smidigt. Men nej, när jag trodde jag lyckats flyttat upp utan att väcka honom så viskade jag är du vaken? Inget svar, sedan lägger jag till mig och Travis lägger sin arm om mig. Attans 😂

I alla fall, efter den där onödiga infon så kan jag ju berätta vad som står på schemat idag. Jag har föreläsning och sedan övning fram till klockan 12:00. Sedan ska jag göra lite ärenden. På bland annat Sephora och Akademibokhandeln. Sedan får vi se om jag kanske bakar några muffins eller så ikväll.

Off topic så står tunnelbanan just nu stilla. Sjukdomsfall ska vara anledningen. Antar att något hände föraren eller att någon passagerare råkat ut för något grovt. Hoppas att det inte varit något farligt som en hjärtattack eller liknande..

Avslutningsvis tänkte jag berätta att nu har första snön kommit här i Stockholm i alla fall den första som stannat på marken. Hemma i Övik fick de närmare 20cm redan i helgen. 😱

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er!
Har varit väldigt tyst på bloggen idag. Travis och jag sov till 12:00 och jag klev inte upp förrän 13:30. ​Sedan var det frukost. Det blev som vanligt två stycken mackor och juice. Efter det så satte vi igång och möblera om! Och det tog ett tag kan jag säga. Men med tanke på vårat utgångsläge "Vi vet inte vad vi vill ha", så är vi båda så nöjda med hur rummet blev! Det känns så mycket större nu. Och då behöll vi ändå principen med att vi ska ha "varsin sida". Det vill säga att vi ha sängen stående emot långsidan. Jag fixar bilder imorgon när det är ljust ute så att ni får se. 

I alla fall efter att vi var klara så åt vi pizza till middag. Sedan chillade vi bara fram till 20:00 ungefär då jag fick sånt sötsug så jag fick Travis att följa med till ICA och köpa kakor och godis till mig. Så i två timmar har jag legat i sängen och kollar youtube. Massor av "Ebay mystery box"-videos. Jag har varit så besatt av sånna videos på sistone. Det är nästan det ända jag kollar på, haha.

Likes

Comments

Hej på er!
Denna dag har varit fett seg. Travis och jag klev upp först vid 13:00. Tanken var att vi skulle möblera om idag, men han pallade inte.. 🤦🏽‍♀️ Istället var vi till Globen och kollade på en klocka som han är intresserad av och så var vi in på apoteket.

När vi kom hem sedan så var det typ dags för middag. Vi åt någon pasta med kyckling till middag sedan chillade vi bara. Och just nu kollar jag på när Travis spelar tv-spel med sin syster. Så ommöblering ska vi ta imorgon istället. ☺️

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra fredag! Det har i alla fall jag 😊 Gick i skolan till 12 sedan när jag kom hem så duschade jag på en gång sedan la jag mig i sängen med Travis för han hade inte klivit upp än. Vi bestämde oss för att äta på subway idag igen. Så vi gick till Globen och åt där.

Istället för att sedan åka hem på direkten så kollade vi lite butiker. Jag är så sugen på en adventskalender på body shop men vet inte om jag ska köpa en 🙈 Efter att vi kollat runt i Globen så åkte vi till Farsta och gick runt där. Jag hade sån creaving efter typ nacho chips/ostkrokar eller något med ost så vi gick in på Hemköp och handlade lite med. Nu är vi nyss hemkomna och har väl inga mer planer 😊

Imorgon måste jag städa undan ”all min skit”, som Travis skulle säga eftersom vi ska möblera om. Jag har så mycket påsar ifrån wish som ligger huller om buller överallt. Tvätt som ska i tvättkorgen och tvätt som är ren. Det är kaos..

Likes

Comments

Godmorgon på er! Under min och Felicias resa ner till Uppsala i helgen som var så shoppade jag lite på wish. Och då köpte jag bland annat armband, örhängen och lite mer smått och gott som är gjort av någon magnet(?) som ska hjälpa en att gå ner i vikt. Jag vet, det låter fett fejk. Men 69kr typ + frakt då så jag tänkte att varför inte prova att använda detta ihop med när jag börjar träna?

Är detta något ni skulle vilja se hur det går? Kanske att jag spelar in det eller vloggar? Vore det intressant kan ni ju lämna en kommentar, haha. Ifall ni skulle ha någon bättre ide eller kanske bara vill att jag tar bilder vecka för vecka/dag för dag skriv gärna det också. För finns det intresse för att se hur dessa ”magnetiska” smycken ska ta bort fett så vill jag ju ta mer er på det på det sätt som ni tycker blir bäst ☺️ Kram på er💖

Likes

Comments

Om det är något jag verkligen tycker om så är det musik. Det gör att buss/tåg eller tunnelbaneresan går så mycket fortare. Samt att en låt kan förmedla så mycket känslor. Så jag tänkte lite då och då dela med mig om vad jag lyssnar på för det kanske kan vara intressant? Jag själv gillar i alla fall att kolla igenom andras spotifylistor och hitta nya favoritlåtar och så vidare.

​Finns det intresse skulle jag kunna dela mina organiserade spotify-listor. Har bland annat de som är mer hip-hop & rap, lugna låtar, pop och house sedan några fler med. Men varför inte lämna en kommentar om detta skulle vara intressant :) 

Likes

Comments