Hejsan!
Minns ni att jag för nĂ„got inlĂ€gg sedan skrev att jag hade gjort Ă€nnu en förĂ€ndring men att jag trodde jag skulle behöva gĂ„ till lĂ€karen innan jag kunde visa er? Det visade sig att det bara behövdes att jag hotade med att gĂ„ till lĂ€karen pĂ„ bloggen sĂ„ var det bra nĂ€sta dag. Hahah, men jag har Ă€ndĂ„ vĂ€ntat nĂ„gra dagar extra för att vara sĂ€ker. I alla fall, idag ska ni fĂ„ se mina nya fransar. 😍

Jag Ă€r sĂ„ nöjd med dem och kommer med stor sannolikhet göra om dem hos samma tjej. TyvĂ€rr kommer jag inte kunna berĂ€tta priset. Detta för att jag betalade ingenting, helt Ă€rligt. Min franstjej om jag ens kan sĂ€ga sĂ„? Hahah, i alla fall hon jag gjorde mina fransar hos skulle göra sin exam eller vad man ska sĂ€ga sĂ„ jag behövde inte betala nĂ„got dĂ„ detta Ă€ndĂ„ var ett tillfĂ€lle hon betalat för, alltsĂ„ med plats pĂ„ salong tidigare delar i utbildningen osv. Det var sĂ„ jag tolkade det i alla fall, hoppas ni förstĂ„r. 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej pÄ er!
Just nu sitter jag pĂ„ tĂ„get pĂ„ vĂ€g hem till Övik. Vi har passerat GĂ€vle och Ă€r vĂ€l snart i Söderhamn skulle jag gissa pĂ„. Men i alla fall jag skulle ju ha Ă„kt igĂ„r egentligen men dĂ„ blev tĂ„get instĂ€llt. SĂ„ jag fick boka om till idag. Jag kommer ju hem tidigare pĂ„ dygnet men Ă€ndĂ„ nĂ€stan en hel dag senare Ă€n planerat. Men men, jag kommer hem i alla fall och det Ă€r ju det viktigaste.

Nu ska jag vara hemma strax innan klockan sex. Sedan sÄ kanske Malin kommer till RC och lÀmnar min julklapp som blev försenad. Efter det sÄ ska mamma och jag göra lite Àrenden. Vi fÄr se om jag fÄr henne att hjÀlpa mig att kanske köpa nÄgot till pappa eftersom han fyller Är i helgen. Eller om jag fÄr lov att göra det imorgon kanske. Eftersom allt i stan ÀndÄ stÀnger klockan sex, tror jag i alla fall haha.

I alla fall, nu ska jag fortsÀtta kolla youtube och kanske boka en klipp och fÀrgtid tills nÀr jag kommer hem. Eller tills jag kommer hem, det lÀr ju bli tidigast nÄgon dag nÀsta vecka. Men Travis och jag gjorde ett lite dyrare köp hÀr om dagen. Eller köp, investering det Àr ju nÄgot vi kommer ha anvÀndning för lÀnge och vi kommer ju ta detta med oss nÀr vi flyttar ocksÄ. Om denna pryl nu överlever sÄ lÀnge, haha!

Likes

Comments

Denna vecka har jag varit mycket bĂ€ttre pĂ„ att lyssna pĂ„ musik mĂ„ste jag medge. Men det Ă€r vĂ€l kanske för att jag Ă€r tillbaka i skolan och Ă„ker i 40-50 minuter dit och hem nĂ„gra dagar i veckan samt att jag Ă„kte tĂ„g ner till Stockholm i söndags och dĂ„ blev det lite lĂ„tar med. 😉

Likes

Comments

Hej pÄ er och glad lördag pÄ er!
Idag hade jag egentligen tÀnkt berÀtta för er vad det var jag gjorde i torsdags och posta massa fina bilder. Men allt blir ju inte alltid som man tÀnkt sig och vi fÄr nog spara det till nÀsta vecka faktiskt. För jag mÄste faktiskt kolla upp en sak gÀllande detta dÄ jag tror att jag kan ha fÄtt nÄgra smÄ komplikationer sÄ att sÀga.

Men vi ska inte hĂ€nga lĂ€pp för det! Tror att detta kommer bli bra sĂ„ fort jag varit till lĂ€karen till veckan. Och jag har googlat lite och ska ringa vĂ„rdcentralen pĂ„ tisdag och fixa en tid dĂ€r nĂ€r jag Ă€r uppe i Övik. Men slut pratat om det dĂ€r nu. Jag har planerat att lĂ€gga ut ett Spotify inlĂ€gg ikvĂ€ll. 😁 Sedan ikvĂ€ll ska Travis och jag göra tacos och det Ă€r vĂ€l de planer som jag har hĂ€r hemma. Ska försöka fĂ„ honom att börja kolla pĂ„ Dark med mig ikvĂ€ll med. Vi kollade ju Stranger Things tillsammans men nu nĂ€r det Ă€r uppehĂ„ll vill jag kolla nĂ„got annat. PĂ„tal om Stranger Things sĂ„ kollade ju faktiskt hans syster nĂ„got eller om det var nĂ„gra avsnitt med oss ocksĂ„ och hon verkade gilla det sĂ„ förhoppningsvis kollar vi sĂ€song 3 ihop alla 3.

Haha, mycket treor dÀr i slutet men jag ska nog ta och ringa av detta inlÀgg hÀr och se om jag hittar nÄgot roligt att kolla pÄ pÄ netflix. Jag försökte kolla pÄ den dÀr The End Of The Fxxing World, men vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Ska kanske ge den en andra chans man behöver kanske nÄgra avsnitt för att kolla in i det.

Likes

Comments

Hej pÄ er!
Ledsen att det inte kommit nÄgot inlÀgg Àn fast det skulle kommit i söndags. Men jag har varit sÄ trött sÄ har bara sovit hela dagarna nÀr jag inte var i skolan. Jag har inte ens orkat laga mat eller knappt Àtit.

Travis har skĂ€mt bort mig alldeles och lagat middag alla dagar denna vecka. Sen har han ocksĂ„ typ fĂ„tt tvingat mig att Ă€ta vissa dagar 😂

NÀr jag kom hem sÄ hade jag sÄ mÄnga wish paket som vÀntade pÄ mig. Det var helt sjukt. Men i alla fall idag gjorde jag nÄgot vÀldigt spÀnnande som jag tÀnkte berÀtta om i ett annat inlÀgg och jag lovar att det inte kommer ta flera dagar innan det kommer ut, haha.

Imorgon har jag i alla fall tenta och efter den fĂ„r jag se vad jag gör. Men till veckan ska Travis och jag kanske kolla pĂ„ en ny tv innan jag Ă„ker tillbaka till Övik pĂ„ tisdag đŸ™â€ïž

Likes

Comments

Ska jag vara helt Àrlig har jag inte lyssnat pÄ sÄ mycket ny musik som lanserat nu runt Ärsskiftet utan faktiskt hittat lite gamla lÄtar som jag inte hört eller sÄdana gamla favoriter. Men jag tÀnkte att jag skulle dela med mig av dem till er ÀndÄ. SÄ enjoy!

Likes

Comments