När alla känslor kommer på samma gång. Man vet inte vad som händer, vad man ska göra eller hur man ska reagera. Där är svårt. När hjärtat krossas och själen krossas på samma gång. Då är man på samma ställe och trampar och inte vet vart man ska börja. Eller så är jag. Jag vet inte vart jag ska ta vägen när jah bryter ihop. Jag får sån panik. Vill bara lägga mig ner och sluta andas. Men samtidigt så vet man att fan det löser ingenting. Man måste ta tag i det som krossar än. Men det är även det svåraste man kan göra. Sånna kvällar man bara gråter ut. Man briser helt och hållet för att man stängt in alla känslor. Jag brukar oftast inte prata med någon när jag mår som sämst. Jag bearbetar det själv och ibland önskar jag att jag bara kunde sitta ner och prata ut. För vad ska man göra? Folk säger att tiden läker alla sår. Och på sätt och vis så är det väl så? Men just för stunden då? När alla sår inom en är blodiga och äckliga? Vad gör man då? Hur bearbetar man det? Jag har alltid tänkt på det och det är så svårt att veta för att det verkar inte vara någon som vet eller förstår. Och det här med självrespekt. Vart fan försvann den bland alla människor? Först trodde jag att självrespekt var något man gav bort till den man älskade mest av allt men fan vad fel det skulle vara. Man måste kunna ha självrespekt. Kunna lita på sig själv och kunna älska sig själv. Självrespekt är viktigt bland människor. Så himla viktigt. Blir man dåligt behandlad så försvinner självrespekten och man känner sig bara värdelös. Tänk om alla bara kunde läsa av folk. Som tex när någon säger att man mår bra fast egentligen så är man så krossad inuti och bara vill somna in. Det är så dumt att man inte kan berätta hur man mår utan att folk ska påpeka att man vill ha uppmärksamhet, alltså kom igen. Vad fan är det för äcklig stil? Det är OKEJ att må dåligt! Det är så jävla OKEJ att då lägga sig ner i sängen och bara gråta tills tårarna tar slut.

För egentligen så kan inte alla människor må bäst i världen hela tiden. Så är det. Och det är fan bara att acceptera det. Du/ni har väl också mått dåligt? Det är naturligt. Alla har känslor.

Folk som säger att ingen är perfekt. Håll bara käften för att ALLA är perfekta på sitt eget sätt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni ser så har jag raderat ALLA inlägg från tidigare eftersom att jag inte bloggat regelbundet men det tänker jag göra nu sörrni! Idag är det måndag och dom flesta har sommarjobb och dom andra är lata och bara tar det chill. Själv så har jag jobbat från 11:30 till 18:20. Har så otroligt ont i ryggen och i fötterna och är tröttare än tröttast. Jag har precis käkat mat och ska snart ner och röka. Sen stöds iordning lite här hemma, fortsätta med tvätten och sen duscha och lägga mig. På fredag så hoppas jag att min fina pojkvän kommer hit! Saknar honom så mycket och vi har inte sett varandra på snart 3 veckor. Det är nog det jobbigaste med distansförhållande att man saknar varandra så att det gör så ont i hjärtat. Men älskar man någon på riktigt så är det såååå värt det!

Likes

Comments

Ja det finns faktiskt. Sex självskadebeteende.
Det låter riktigt sjukt men det finns. Det är så här det finns ju flera olika självskadebeteende och det är ett utav dom och jag tänkte skriva om det för att påverka människor om det att som borde tänka på att dom legat/ligger runt med olika killar för att faktiskt få bekräftelse dom få minuterna för att kunna känna att det faktiskt finns killar som tycker om dom, dom få minuterna.
Sen tänker jag att man kan ju få så mycket bekräftelse på andra sätt.
Och jag tänker framförallt VARFÖR gör man såhär mot sig själv? För det första så blir man klassad för "stadens slampa" "kallens slampa" osv.
Det är ett självskadebeteende att ligga med folk för att känna sig bättre för den lilla stunden. Att man mår dåligt men ändå samtidigt tänker på det idiotiska och tänker att det är bättre om jag använder det självskadebeteendet istället för att skära sönder mina armar för då påverkas inte kroppen och min kropp blir inte ful, jag får inga fula ärr eller något.
MEN JO. du får ärr, du skadar sig själv inombords för tänk efter den dagen du står hos ungdomsmottagning och fått en könssjukdom. Hur kommer det kännas då? Du förstör ditt psyke och tror att du mår bättre av att få bekräftelse fast du egentligen bara blir utnyttjad. ÄVEN fast du inte är ute efter något mer än sex då blir du fortfarande utnyttjad.
Det suger. Och jag tycker så jääääävla synd om alla fina tjejer som är söta som använder dig utav det här självskadebeteendet. Varför? Varför? VARFÖR?

  • 976 Readers

Likes

Comments