funderingar, Vardag

idag lämnade jag byn och begav mig hem till "stan" igen. Var så otroligt skönt att få träffa min Anton igen! Haft en riktig gosdag med honom hela dagen idag. Bara legat och myst hela dagen och ikväll hade vi planerat ett riktigt skönt gympass, men de planerna ändrades till en kvällsprommis till kvantum för att inhandla en gofrulle till imorgon och lite onsdagsmys. Utöver min mysdag så stötte jag på en man på bussen. Han kom in i bussen och satte sig i sätena bredvid mig och började prata med mig om allt mellan himmel och jord och jag jag blev bara så jäkla glad av det. Att en främling bara är öppen och allmänt glad.. Tänkte på detta efteråt och la märke till hur "tråkiga, dömande & dryga" alldeles för många av oss människor är mot varandra socialt idag. Varför pratar vi inte mer med varandra? man blir ju bara sjukt glad av det. Vet inte men fick mig bara en bra känsla av denna glada mannen på bussen.
Hur som helst har jag haft en jättebra dag och hoppas att såna här dagar finns fler av. Godnatt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

funderingar

Idag fick jag genom en kompis en liten blick över det här med att tro på något. Jag har aldrig varit religiös på något sätt, tyvärr. Jag vill tro på något men har aldrig hittat "min grej", ända tills idag då hon tipsade om en podd som heter måndagspepp och ett avsnitt som handlade om attraktionslagen. Ärligt talat blev jag nästintill besatt. Detta är verkligen något jag vill. För er som inte känner till detta är alltså attraktionslagen ett sätt att tänka, som en tro, tex som att vara kristen. Men i detta fall handlar det om att man tänker positivt och får då positivitet tillbaka. Jag tänker inte beskriva så djupt då jag inte kan förklara detta med 100% säkerhet än ,men ungefär som att om jag missar bussen på morgonen, då blir hela min dag skit eftersom jag efter det tänker att allt ska bli dåligt för den började dåligt eller om jag har en deppig dag och tänker på hur ful jag är osv, vad blir egentligen bättre av det? varför inte lägga undan allt sånt och tänka på allt det positiva? för då kommer vi få tillbaka den positiviteten. Det handlar om mycket annat också men det var det här med att vara positiv som jag fastnade mest för, för det är ju verkligen så. varför ska jag lägga min energi på att vara en negativ människa och vad hjälper det mig? Jag vet själv att jag i många lägen är väldigt negativ och inte mår jag bättre av det känner jag. svårt och förstå detta tjorviga inlägg kanske. Men jag rekommenderar verkligen om detta poddavsnittet. Jag blev sjukt inspirerad och känner för stunden att det dessa tjejer förklara i podden är verkligen en livsstil jag vill ha, jag vill vara positiv och vara mer tacksam över vad jag har, och jag ska försöka mig på det från och med idag, verkligen försöka finna något positivt i allt.
Lite virrigt kvällsinlägg känner jag, men ibland blir det så!

Likes

Comments

funderingar

Det var ett tag sedan. Ett väldigt bra tag sedan faktiskt.
Jag har helt enkelt lagt ner bloggen, eller det är vad jag har tänkt på nu ett väldigt bra tag. Att ta bort denna blogg men ändå har jag haft en känsla som sagt att jag inte ska ta bort den och det är därför den har varit helt död så länge. I alla fall så låg jag här och surfade och kom in på en blogg som var så otroligt bra. och jag blev så otroligt inspirerad av henne. Så jag har nu suttit och kollat mina gamla inlägg och planerat att ta bort de, men nu har jag kommit fram till att jag ska lämna kvar allt och bara börja på nytt. Ge bloggandet en ny chans och se vart det leder denna gången. Mina förutsättningar är ju höga då sommaren börjar smyga sig på och jag snart får sommarlov!
Vi gör ett försök.


Likes

Comments

Vardag

Torsdag idag, veckan har gått så sjukt fort så ja fattar inte. Över en månad på nya skolan har gått och jag gillar verkligen Gällivare. Skolan är lätt och människorna är bra. Dock är jag sjukt trött hela tiden. Men de löser sig. Just nu har jag sjukt lång hål så jag ligger hemma och typ halvsover. Snart tillbaka till 1lektion sen slutar jag. Imorgon ska jag och Anton käka sushi. Så mysigt asså😭😍 men mer var det inte
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag, funderingar

Hej igen. Idag är det onsdag och vi har extremt lång sovmorgon, börjar halv ett men ändå ligger jag vaken. Kan bara tacka Anton för det. Hur som helt så har vi väldigt lugn dag i skolan idag. Sen efter skolan har jag inga planer som vanligt.
Däremot var helgen var väldigt mysig, lördagen for jag och Anton å käkade sushi hos Antons kompis med hans kompisar, senare under kvällen drog jag och En kompis ut på lite partaj. Sjukt minne den festen alltså. Sen blev söndagen en slödag som det ofta blir efter festdagar😂

Har börjat fundera på att skaffa lösenord till min blogg, eller vill göra det men kan inte riktigt eftersom de blir så många som inte kommer kunna läsa den. Jobbigt läge men får se hur det blir. Om det blir lösenord så måste ju alla ni fråga mig om lösenordet och det blir tjorv. Men samtidigt vill jag ha koll på vem som läser. Hursomhelst så hoppas jag att ni har en intressantare dag än mig.
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag, funderingar

Hej, väldigt onödig historia lektion atm så ja passar på att skriva ett inlägg. Har kommit hem till stan iaf som ni kanske förstår. Sjukt skönt faktiskt. Veckan började som vanligt, skola. Dock så ska jag fara och söka jobb idag. Får se hur det går, uppdaterar sen.
Efter denna lektion har vi bara idrott kvar sen hem.
Måste även nämna att ja är så fett less på att andra ska hålla på och snacka om något man inte vet. Undrar man något går man fram till personen det handlar om och frågar, man frågar inte andra om svaret (Om det handlar om något seriöst) för då blir det bara missförstånd.
Sen måste ja även säga hur sjukt less jag är på att folk ska snacka skit, ta reda på fakta. Sjukt less😂 usch.
Iaf så har vi lunch nu snart.
Kram sanna

Likes

Comments

Vardag

Hej, som ni vet åkte jag tillbaka till byn igår, fredag. Direkt när jag då klev av bussen kändes allt så himla konstigt. Som att ja kom tillbaka till något jag lämnat. Det är ju så det är men ändå. Ångrar inte heller att jag lämnade Pajala för det är seriöst den dödade byn jag varit i, usch.
Det var iaf kul å få träffa alla jag har saknat, framför allt Emmi ❤️ måste även tillägga att personer jag har gillat har ändrats till något jävligt negativt, synd men så är det med vissa. Iaf blev hela igår dagen att umgås med saknade människor, så jävla mysigt.
Idag har gått till min saknade lillebror och snart blir det nog att sova. Jobbigt med tanke på att jag saknar Anton nå sjukt mycket😔 men iaf hoppas ni har en mysig lördag!
Kram sanna

Likes

Comments

Vardag

Precis som rubriken säger så ska jag åka hem till Pajala imorgon, har inge skola imorgon för jag har gjort bort allt igår och idag. Det är otroligt skönt, dock ska ja åka hela vägen till skolan för att äta lunchen😍😂 så sjukt onödigt men jag orkar inte diska sen. Idag förutom att ha varit i skolan så har jag gjort klart de sista skolarbetena, städat hela lägenheten, tvättat och packat. Så allt är klart, så imorgon efter jag ätit i skolan måste jag bara ta mig till busstationen i tid. Så sjukt kul att få komma hem och träffa allt och alla❤️ mer vet jag inte
Kram Sanna

Likes

Comments