Vardag

Torsdag idag, veckan har gått så sjukt fort så ja fattar inte. Över en månad på nya skolan har gått och jag gillar verkligen Gällivare. Skolan är lätt och människorna är bra. Dock är jag sjukt trött hela tiden. Men de löser sig. Just nu har jag sjukt lång hål så jag ligger hemma och typ halvsover. Snart tillbaka till 1lektion sen slutar jag. Imorgon ska jag och Anton käka sushi. Så mysigt asså😭😍 men mer var det inte
Kram Sanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag, funderingar

Hej igen. Idag är det onsdag och vi har extremt lång sovmorgon, börjar halv ett men ändå ligger jag vaken. Kan bara tacka Anton för det. Hur som helt så har vi väldigt lugn dag i skolan idag. Sen efter skolan har jag inga planer som vanligt.
Däremot var helgen var väldigt mysig, lördagen for jag och Anton å käkade sushi hos Antons kompis med hans kompisar, senare under kvällen drog jag och En kompis ut på lite partaj. Sjukt minne den festen alltså. Sen blev söndagen en slödag som det ofta blir efter festdagar😂

Har börjat fundera på att skaffa lösenord till min blogg, eller vill göra det men kan inte riktigt eftersom de blir så många som inte kommer kunna läsa den. Jobbigt läge men får se hur det blir. Om det blir lösenord så måste ju alla ni fråga mig om lösenordet och det blir tjorv. Men samtidigt vill jag ha koll på vem som läser. Hursomhelst så hoppas jag att ni har en intressantare dag än mig.
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag, funderingar

Hej, väldigt onödig historia lektion atm så ja passar på att skriva ett inlägg. Har kommit hem till stan iaf som ni kanske förstår. Sjukt skönt faktiskt. Veckan började som vanligt, skola. Dock så ska jag fara och söka jobb idag. Får se hur det går, uppdaterar sen.
Efter denna lektion har vi bara idrott kvar sen hem.
Måste även nämna att ja är så fett less på att andra ska hålla på och snacka om något man inte vet. Undrar man något går man fram till personen det handlar om och frågar, man frågar inte andra om svaret (Om det handlar om något seriöst) för då blir det bara missförstånd.
Sen måste ja även säga hur sjukt less jag är på att folk ska snacka skit, ta reda på fakta. Sjukt less😂 usch.
Iaf så har vi lunch nu snart.
Kram sanna

Likes

Comments

Vardag

Hej, som ni vet åkte jag tillbaka till byn igår, fredag. Direkt när jag då klev av bussen kändes allt så himla konstigt. Som att ja kom tillbaka till något jag lämnat. Det är ju så det är men ändå. Ångrar inte heller att jag lämnade Pajala för det är seriöst den dödade byn jag varit i, usch.
Det var iaf kul å få träffa alla jag har saknat, framför allt Emmi ❤️ måste även tillägga att personer jag har gillat har ändrats till något jävligt negativt, synd men så är det med vissa. Iaf blev hela igår dagen att umgås med saknade människor, så jävla mysigt.
Idag har gått till min saknade lillebror och snart blir det nog att sova. Jobbigt med tanke på att jag saknar Anton nå sjukt mycket😔 men iaf hoppas ni har en mysig lördag!
Kram sanna

Likes

Comments

Vardag

Precis som rubriken säger så ska jag åka hem till Pajala imorgon, har inge skola imorgon för jag har gjort bort allt igår och idag. Det är otroligt skönt, dock ska ja åka hela vägen till skolan för att äta lunchen😍😂 så sjukt onödigt men jag orkar inte diska sen. Idag förutom att ha varit i skolan så har jag gjort klart de sista skolarbetena, städat hela lägenheten, tvättat och packat. Så allt är klart, så imorgon efter jag ätit i skolan måste jag bara ta mig till busstationen i tid. Så sjukt kul att få komma hem och träffa allt och alla❤️ mer vet jag inte
Kram Sanna

Likes

Comments

Övrigt

Lite sent men som alla säger "bättre sent än aldrig". Måste säga att dethär vara år slutet, fick min nya mobil och jag har inte alla bilder på den så ni får förstå det. Mycket matbilder är det också, men mat är gott så🍔
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag

Hej. Skolan har fått en start, plugget börjar komma och man känner att allt är igång igen. Veckorna går sjukt fort nu når man är i skolan halva dagen och sover direkt man kommer hem. Har en så sjukt dålig rutin just nu. Vill ändra den men det är sjukt jobbigt när man har så mycket plugg och man är så sjukt trött och hungrig efter skolan. Man vill ju komma i form och det nu också, men nej, man bara äter mer onyttiga saker osv. Nej Gud vilket klagoinlägg det här var, förlåt men ibland är det så.
Ha det bäst iaf
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag

Hej, nu idag kickade vi igång i skolan, EK16. Vi har varit i skolan sen måndag men idag började lektionerna. Kändes helt ok, dock är jag ovan med att behöva åka buss till skolan och så är jag ovan vid att behöva vakna klockan 06. Usch om jag ska va ärlig men det funkar. Just idag hade vi 4 lektioner. Företagsekonomin verkar vara as trist, historia är ännu värre. Engelska har jag aldrig gillat men jag gillar faktist våran lärare, hon verka vara fett chill. Idrott är samma som förr typ. Allt är bra förutom att vakna tidigt. Hoppas ni fått en bra start efter sommaren!

Kram sanna

Likes

Comments