Vardag

Ny vecka började idag, dock for jag inte till skolan, valde att sova för att orka med jobbpasset nu ikväll. Jobbat från fyra till nio sen hem. Planen var att börja plugga matte eftersom jag har ett sista nationella prov imorgon. Borde bry mig men ärligt kan jag inte bry mig mindre. Fick underkänt på nationella i år. De kan gå dåligt för alla, men som tur har jag legat på jättebra betyg tidigare under året så jag är inte ett dugg orolig.
Imorgon bär det av hem till byn igen, måste åka och prova en balklänning som har kommit. Ska nämligen gå balen med Anton som går ut i år. Ska bli skitroligt. Men mer hade jag inte och uppdatera er om
Kram!

Mys helg med tjejerna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

funderingar

Jag var ute på en morgonpromenad idag, fick verkligen en bra kick på dagen, men samtidigt började jag tänka, tänka på hur det ser ut idag här vart jag bor. Vad har vi för rätt att döma andra? Varför ska man kolla och lägga sig i vad andra är och gör? Dessa tankar snurrade och ärligt talat blev jag rätt kluven. Jag förstår inte anledningen till varför man ska bry sig om vad andra gör, men samtidigt vet jag att jag själv också gör det i vissa fall. varför? jag har ingen rätt till det, ingen har rätt till det.
Har som sagt tänkt mycket på detta, hela förmiddagen nu och inser att det är det sista jag vill. Jag tror att de flesta av oss vet hur det känns när omgivningen ger en otrevliga dryga blickar. Eller när man hör att människor lägger sig i dina saker. Tex när man vaknar på morgonen och ser att man fått en finne på helt fel ställe, inte vill man bli dömd pga det sedan när man går ut. Jag känner iaf till känslan och det är inte alls kul, så varför gör vi det mot varandra? Varför sitter man och snackar onödiga saker om någon när personen det handlar om inte kan vara där och försvara sig? Sluta fega och säg det till personen istället känner jag. Det är så jag hade velat att bli behandlad, att man kommer till mig och säger vad felet är. Jag blir irriterad för att det är så ful stil men ändå har jag själv bidragit till det. Förstår inte varför men vet iaf nu hur jag ska utveckla mig själv till något bättre. Det är ju så enkelt att man ska vara mot andra som man själv vill bli bemött, eller hur?
Fick mig själv en riktig tankeställare kan man säga och det är ju av misstag man lär sig. Som ni kanske också märker så tänker jag väldigt mycket och vill ändra mig till något jag anser vara bättre så hoppas ni tål att det kommer komma inlägg med tankar och åsikter.

Måste även tillägga att jag absolut inte menar att dra alla över en kant. Självklart finns det massvis med människor som inte är så som jag beskriver. Men jag uttrycker mig i "vi" eftersom jag bor i en ort där de flesta i min ålder samt vuxna människor, föräldrar mm beter sig såhär, dömer och lägger sig i. Hoppas ni förstår!

Likes

Comments

funderingar, Vardag

idag lämnade jag byn och begav mig hem till "stan" igen. Var så otroligt skönt att få träffa min Anton igen! Haft en riktig gosdag med honom hela dagen idag. Bara legat och myst hela dagen och ikväll hade vi planerat ett riktigt skönt gympass, men de planerna ändrades till en kvällsprommis till kvantum för att inhandla en gofrulle till imorgon och lite onsdagsmys. Utöver min mysdag så stötte jag på en man på bussen. Han kom in i bussen och satte sig i sätena bredvid mig och började prata med mig om allt mellan himmel och jord och jag jag blev bara så jäkla glad av det. Att en främling bara är öppen och allmänt glad.. Tänkte på detta efteråt och la märke till hur "tråkiga, dömande & dryga" alldeles för många av oss människor är mot varandra socialt idag. Varför pratar vi inte mer med varandra? man blir ju bara sjukt glad av det. Vet inte men fick mig bara en bra känsla av denna glada mannen på bussen.
Hur som helst har jag haft en jättebra dag och hoppas att såna här dagar finns fler av. Godnatt!

Likes

Comments

funderingar

Idag fick jag genom en kompis en liten blick över det här med att tro på något. Jag har aldrig varit religiös på något sätt, tyvärr. Jag vill tro på något men har aldrig hittat "min grej", ända tills idag då hon tipsade om en podd som heter måndagspepp och ett avsnitt som handlade om attraktionslagen. Ärligt talat blev jag nästintill besatt. Detta är verkligen något jag vill. För er som inte känner till detta är alltså attraktionslagen ett sätt att tänka, som en tro, tex som att vara kristen. Men i detta fall handlar det om att man tänker positivt och får då positivitet tillbaka. Jag tänker inte beskriva så djupt då jag inte kan förklara detta med 100% säkerhet än ,men ungefär som att om jag missar bussen på morgonen, då blir hela min dag skit eftersom jag efter det tänker att allt ska bli dåligt för den började dåligt eller om jag har en deppig dag och tänker på hur ful jag är osv, vad blir egentligen bättre av det? varför inte lägga undan allt sånt och tänka på allt det positiva? för då kommer vi få tillbaka den positiviteten. Det handlar om mycket annat också men det var det här med att vara positiv som jag fastnade mest för, för det är ju verkligen så. varför ska jag lägga min energi på att vara en negativ människa och vad hjälper det mig? Jag vet själv att jag i många lägen är väldigt negativ och inte mår jag bättre av det känner jag. svårt och förstå detta tjorviga inlägg kanske. Men jag rekommenderar verkligen om detta poddavsnittet. Jag blev sjukt inspirerad och känner för stunden att det dessa tjejer förklara i podden är verkligen en livsstil jag vill ha, jag vill vara positiv och vara mer tacksam över vad jag har, och jag ska försöka mig på det från och med idag, verkligen försöka finna något positivt i allt.
Lite virrigt kvällsinlägg känner jag, men ibland blir det så!

Likes

Comments

funderingar

Det var ett tag sedan. Ett väldigt bra tag sedan faktiskt.
Jag har helt enkelt lagt ner bloggen, eller det är vad jag har tänkt på nu ett väldigt bra tag. Att ta bort denna blogg men ändå har jag haft en känsla som sagt att jag inte ska ta bort den och det är därför den har varit helt död så länge. I alla fall så låg jag här och surfade och kom in på en blogg som var så otroligt bra. och jag blev så otroligt inspirerad av henne. Så jag har nu suttit och kollat mina gamla inlägg och planerat att ta bort de, men nu har jag kommit fram till att jag ska lämna kvar allt och bara börja på nytt. Ge bloggandet en ny chans och se vart det leder denna gången. Mina förutsättningar är ju höga då sommaren börjar smyga sig på och jag snart får sommarlov!
Vi gör ett försök.


Likes

Comments

Vardag

Torsdag idag, veckan har gått så sjukt fort så ja fattar inte. Över en månad på nya skolan har gått och jag gillar verkligen Gällivare. Skolan är lätt och människorna är bra. Dock är jag sjukt trött hela tiden. Men de löser sig. Just nu har jag sjukt lång hål så jag ligger hemma och typ halvsover. Snart tillbaka till 1lektion sen slutar jag. Imorgon ska jag och Anton käka sushi. Så mysigt asså😭😍 men mer var det inte
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag, funderingar

Hej igen. Idag är det onsdag och vi har extremt lång sovmorgon, börjar halv ett men ändå ligger jag vaken. Kan bara tacka Anton för det. Hur som helt så har vi väldigt lugn dag i skolan idag. Sen efter skolan har jag inga planer som vanligt.
Däremot var helgen var väldigt mysig, lördagen for jag och Anton å käkade sushi hos Antons kompis med hans kompisar, senare under kvällen drog jag och En kompis ut på lite partaj. Sjukt minne den festen alltså. Sen blev söndagen en slödag som det ofta blir efter festdagar😂

Har börjat fundera på att skaffa lösenord till min blogg, eller vill göra det men kan inte riktigt eftersom de blir så många som inte kommer kunna läsa den. Jobbigt läge men får se hur det blir. Om det blir lösenord så måste ju alla ni fråga mig om lösenordet och det blir tjorv. Men samtidigt vill jag ha koll på vem som läser. Hursomhelst så hoppas jag att ni har en intressantare dag än mig.
Kram Sanna

Likes

Comments

Vardag, funderingar

Hej, väldigt onödig historia lektion atm så ja passar på att skriva ett inlägg. Har kommit hem till stan iaf som ni kanske förstår. Sjukt skönt faktiskt. Veckan började som vanligt, skola. Dock så ska jag fara och söka jobb idag. Får se hur det går, uppdaterar sen.
Efter denna lektion har vi bara idrott kvar sen hem.
Måste även nämna att ja är så fett less på att andra ska hålla på och snacka om något man inte vet. Undrar man något går man fram till personen det handlar om och frågar, man frågar inte andra om svaret (Om det handlar om något seriöst) för då blir det bara missförstånd.
Sen måste ja även säga hur sjukt less jag är på att folk ska snacka skit, ta reda på fakta. Sjukt less😂 usch.
Iaf så har vi lunch nu snart.
Kram sanna

Likes

Comments