Likes

Comments

​Ett måste när man är här är att gå upp tidigt och kolla på soluppgången, så himla fint! 

Jag och Sara ställde våra alarm på 05.30 så vi skulle komma till vattnet lagom till gryningen. På vägen gick vi till ett café och köpte kaffe och bagel, gick sen direkt till stranden och kom dit lagom till halv 7 då soluppgången var. Inte nog med att vi bara fick se en superfin soluppgång, vi fick även se DELFINER. Grät lite inombords haha. De simmade precis intill några surfare, såg helt underbart ut. 

En perfekt morgon helt enkelt, detta ska göras om fler gånger!

- Sanna

Likes

Comments

Härligt häng på stranden idag!

-Sanna

Likes

Comments

Gick upp runt 8 och gick ut och gick i det fina vädret.

Gjorde en god frukost när jag kom hem, bestående av: jordgubbar, banan, scrambled egg with svamp och tomat, lite flingor och juice. Mums!

Pluggat i ca 5 h. Har lektion nu kl 6 till 9 pm.

Denna gjorde susen när man åkt på feber, halsont och förkylning. Godaste glassen!

Så har min dag sett ut fram till nu. På grund av att jag bara har en kvällskurs på måndagar så blir denna dagen perfekt att ägna till plugg.

- Sanna

Likes

Comments

På onsdagar och fredagar är jag ledig från skolan så idag gick jag och brudarna ovan ner till dowtown och shoppade lite. Downtown här är så mysig och shoppingen är amazing! Svårt att låta bli att handla, man får alltid med sig något hem... Vi käkade även lunch på "The Habit" som tydligen är en populär fastfood resturang här. Vi fick i läxa att beställa french fries på två olika restauranger för att se hur servicen är haha, jobbig läxa! 

Nu är kl 9 pm och jag tänkte plugga lite business innan jag går och lägger mig. Imorgon har jag bara två lektioner på förmiddagen sen tar jag helg, skönt! 

- Sanna

Likes

Comments

Solen skiner och nu har vi rullat in på tredje (!) veckan här i Santa Barbara. Och som rubriken lyder, so far so good! För er som inte vet, jag har precis börjat plugga business på Santa Barbara City College i Kalifornien. De kurser jag läser är Introduction to business, Introduction to marketing, Introduction to management och Personal money management.

Ända sedan man kom kom hit så har man bara försökt ställa om sig till sin nya vardag, vilket inte alltid är helt lätt. Vissa stunder vill man bara hem, att allt ska vara som vanligt. Samtidigt är man så taggad och glad för att man äntligen är här. Ju längre man är här, ju lättare blir det. 

Bloggen är till för att dela med mig av mitt liv här, upplevelser och kanske ge tips till andra som funderar på att plugga utomlands. Om det är något ni undrar eller vill ha reda på så är det bara slänga iväg en kommentar!

( På bilden ser ni min lilla hörna i rummet som jag delar med en annan svensk tjej. )

- Sanna 

Likes

Comments